Active Members vatman32 Posted 2 hours ago Active Members Report Posted 2 hours ago (edited) Bai fratilor, eu is mai prost asa, ma prind mai greu de obicei, is pe alte viteze, sper si imi doresc sincer sa ma ajutati sa inteleg. Ce se intampla ma tata in tara noastra? Am fost si eu recent (o saptamana de proba, ca la curve). O bara de salam, o paine, o bere si daca mai esti si arogant sa arunci un mustar in cos, te-ai dus 1-3% din salariul net minim pe economie. Iese prim-ministrul, roaga pe toata lumea sa stinga becul mai devreme ca e naspa. Altii detoneaza stanci ca nu e apa in Dunare (or fi baut-o pestii). Alti 'altii' cumpara casti 'anti-muie' si alte nimicuri de la nemti prin PNRR si promoveaza asta ca si cum am pocnit-o prin combinatia asta, multi ii si cred. Vine altul, dintr-o tara fara apa, pune in cap ANCPI. De ajuns? Nu. Vin ai nostri si au mai gasit loc de o combinatie pentru (doar) 5 milioane de euro si totul o sa fie ca inapoi nu ca inainte (nu ma simt generos astazi). Apare presedintele, copil uitat intr-un corp de adult, vorbeste de trecerea la euro si se cearta cu toti de pe langa el de parca e in sevraj dupa dulciuri. Cred ca am innebunit efectiv. Eu personal, poate altii is sanatosi si imi scapa mie ceva. Edited 1 hour ago by vatman32 obicei Quote
Nytro Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago Nu inteleg ce e iesit din comun in ce ai scris. Quote