Active Members vatman32 Posted Thursday at 09:42 PM Active Members Report Posted Thursday at 09:42 PM (edited) Bai fratilor, eu is mai prost asa, ma prind mai greu de obicei, is pe alte viteze, sper si imi doresc sincer sa ma ajutati sa inteleg. Ce se intampla ma tata in tara noastra? Am fost si eu recent (o saptamana de proba, ca la curve). O bara de salam, o paine, o bere si daca mai esti si arogant sa arunci un mustar in cos, te-ai dus 1-3% din salariul net minim pe economie. Iese prim-ministrul, roaga pe toata lumea sa stinga becul mai devreme ca e naspa. Altii detoneaza stanci ca nu e apa in Dunare (or fi baut-o pestii). Alti 'altii' cumpara casti 'anti-muie' si alte nimicuri de la nemti prin PNRR si promoveaza asta ca si cum am pocnit-o prin combinatia asta, multi ii si cred. Vine altul, dintr-o tara fara apa, pune in cap ANCPI. De ajuns? Nu. Vin ai nostri si au mai gasit loc de o combinatie pentru (doar) 5 milioane de euro si totul o sa fie ca inapoi nu ca inainte (nu ma simt generos astazi). Apare presedintele, copil uitat intr-un corp de adult, vorbeste de trecerea la euro si se cearta cu toti de pe langa el de parca e in sevraj dupa dulciuri. Cred ca am innebunit efectiv. Eu personal, poate altii is sanatosi si imi scapa mie ceva. Edited Thursday at 09:57 PM by vatman32 obicei 1 Quote
Nytro Posted Thursday at 10:37 PM Report Posted Thursday at 10:37 PM Nu inteleg ce e iesit din comun in ce ai scris. 1 Quote
j1ll2013 Posted yesterday at 06:41 AM Report Posted yesterday at 06:41 AM (edited) 12 hours ago, vatman32 said: Bai fratilor, eu is mai prost asa, ma prind mai greu de obicei, is pe alte viteze, sper si imi doresc sincer sa ma ajutati sa inteleg. Ce se intampla ma tata in tara noastra? Am fost si eu recent (o saptamana de proba, ca la curve). O bara de salam, o paine, o bere si daca mai esti si arogant sa arunci un mustar in cos, te-ai dus 1-3% din salariul net minim pe economie. Iese prim-ministrul, roaga pe toata lumea sa stinga becul mai devreme ca e naspa. Altii detoneaza stanci ca nu e apa in Dunare (or fi baut-o pestii). Alti 'altii' cumpara casti 'anti-muie' si alte nimicuri de la nemti prin PNRR si promoveaza asta ca si cum am pocnit-o prin combinatia asta, multi ii si cred. Vine altul, dintr-o tara fara apa, pune in cap ANCPI. De ajuns? Nu. Vin ai nostri si au mai gasit loc de o combinatie pentru (doar) 5 milioane de euro si totul o sa fie ca inapoi nu ca inainte (nu ma simt generos astazi). Apare presedintele, copil uitat intr-un corp de adult, vorbeste de trecerea la euro si se cearta cu toti de pe langa el de parca e in sevraj dupa dulciuri. Cred ca am innebunit efectiv. Eu personal, poate altii is sanatosi si imi scapa mie ceva. aici e forum de politica !? ai ceva afaceri cu firme de constructii !? Edited yesterday at 09:59 AM by j1ll2013 Quote
Active Members vatman32 Posted yesterday at 12:55 PM Author Active Members Report Posted yesterday at 12:55 PM 14 hours ago, Nytro said: Nu inteleg ce e iesit din comun in ce ai scris. 😂 Deci is bun de psihiatrie. 6 hours ago, j1ll2013 said: aici e forum de politica !? ai ceva afaceri cu firme de constructii !? Nu fac ma politica, am explicat in antet. Vreau sa stiu daca am nevoie de ajutor specializat, is curios daca doar mi se pare sau e chiar horror situatia. 1 Quote
j1ll2013 Posted yesterday at 01:18 PM Report Posted yesterday at 01:18 PM 22 minutes ago, vatman32 said: 😂 Deci is bun de psihiatrie. Nu fac ma politica, am explicat in antet. Vreau sa stiu daca am nevoie de ajutor specializat, is curios daca doar mi se pare sau e chiar horror situatia. nu stiu domnilor ! e cam horror cateodata in romania din ce reiese din stiri, dar cateodata drama ! sa vedem ce zic agentiile de rating ! Quote
chaitanya Posted yesterday at 01:21 PM Report Posted yesterday at 01:21 PM 15 hours ago, vatman32 said: Ce se intampla ma tata in tara noastra? Altfel arata Romania cand ai cateva milioane de euro lichide si niste venituri de cel putin un milion de euro pe an din "afaceri in IT". Parca Romania arata sexy cand ai veniturile alea. Quote
chaitanya Posted yesterday at 01:30 PM Report Posted yesterday at 01:30 PM (edited) 18 hours ago, vatman32 said: Cred ca am innebunit efectiv. Eu personal, poate altii is sanatosi si imi scapa mie ceva. E clar care e problema ta! Ai o lipsa acuta de verzisori in portofel. Ai nevoie de antidotul cu verzisori! Recomandarea medicului de specialitate: Bagati niste meleoane de verzisori din hecareala in portofele!! Injectati in fiecare saptamana cel putin 20K euro in portofel, walletul de crypto sau in seiful din dormitor. Atentie!!! Nu injectati verzisorii in femei, cluburile de noapte sau parcuri auto ca este contra indicat de medic - pentru ca li se face rau verzisorilor si dispar. Degeaba injectati 250K eur pe noapte la Nuba... Este contraindicat!! Vezi ce i s-a intamplat lui Floyd Mayweather!!! A inceput sa aibe palpitatii in fiecare zi, transpira cand doarme si ia pastile de inima ca nu mai gaseste meciuri de boxat ca sa acopere datoriile de la masini!! Doza minima este 20K pe saptamana. Efectul serului nu actioneaza daca injectati mai putin de 20K euro in portofel pe saptamana!!! Altfel se va vedea Romania cu antidotul asta... De la 10 meleoane in sus veti simti un miros placut a unui parfum de dama pe oriunde va veti plimba. De la 50 meleoane de euro in sus va veti simti mai bine decat injectand zaharul brun in fiecare zi. Nu va zic din auzite, va zic din propria experienta!! Senzatia de a avea peste 50 meleoane de euro in crypto, fara probleme legale si fara dosare nu se compara cu kkt ala de la talibani... aia e o mizerie in comparatia cu senzatia asta. Efectul scade daca apar creditele la banci!!! Nu apelati la credite ca au efect ca Aspacardinul!! Sa nu te impancientezi!! Cu tratamentul si recomandarea medicului sigur iti rezolvi problema!! Exact in starea asta am fost si eu acum vreo 5 ani. Prin 2019 stiu ca eram intr-un logan parcat langa o groapa... plina cu apa de ploaie... Imi aduc aminte ca am parcat sa mananc niste slanina de la mama cu mustar... si visam cat de bun ar fi un pateu pe paine!! Prin 2020 am inceput sa bag primele doze cu verzisori conform indicatiei medicului dar a durat cam vreo 4-5 luni pana sa isi faca efectul!!! Intre timp pateul pe paine nu mi-a placut si nici caviarul ca e cam gras pentru mine... dar totusi parca altfel are gust de slanina pe paine cu mustar in urus.... care duhneste a parfum de dama. Edited 21 hours ago by chaitanya Quote
netanyahu Posted 14 hours ago Report Posted 14 hours ago taranul cu urus s-a intors sunt curios pe ce cheltui cel putin 80k pe luna. ai 50 de meleoane care stau si nu produc nimic, 0% yield, la banii astia ar trebui sa traiesti din investitii fara sa mai injectezi lichiditati. ah, stai, n-ai cum sa-i scoti din crypto fara sa pierzi 20-30%, esti un spart, n-ai iesit din sarakie, ai doar vise umede de hacker. Quote
chaitanya Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago (edited) 10 hours ago, netanyahu said: ai 50 de meleoane care stau si nu produc nimic, 0% yield, la banii astia ar trebui sa traiesti din investitii fara sa mai injectezi lichiditati. ah, stai, n-ai cum sa-i scoti din crypto fara sa pierzi 20-30%, esti un spart, n-ai iesit din sarakie, ai doar vise umede de hacker. Pare ca sunt cam acrii verzisorii din hacareala... vulpoiule. Am banii investiti in tot felul de firme. Majoritatea sunt profitabile precum constructii, intermedieri imobiliare, saloane, restaurante si hospitalier. Doar horeca merge cam greu si cred ca anul asta o sa fie pe minus. Celelalte produc bani si e foarte usor sa speli banii sa nu pierzi 20-30%. Nu iti inumara nici dracu cati saci de ciment iti intra in zidarie. Am si niste kilograde de aur din ala care are tot 0% yield. Am convertit in DAI niste bitcoini din aia cand a crescut pe la 100K si o buna parte pe la 110K... deja am cumparat niste bitcoini din astia pe la 60k insa ma astept sa prind si pe la 40K. Ti-am zis ca esti cam vulpoi plin de mofturi si campion la dat din gura mai ceva ca o fufa. 10 hours ago, netanyahu said: sunt curios pe ce cheltui cel putin 80k pe luna. Am descoperit ca poti trai excelent avand doar 2 masini de lux care se depreciaza in fiecare luna si pe care le schimb o data la 5-6 ani. Nu cred in masini in editie limitata (aia e daca nu cred), nu trebuie sa ma dau in spectacol ca un maimutoi la LOFT. Am descoperit ca imi creste tensiunea cand merg cu avioanele private. Asa ca prefer sa merg ca ultimul ghertoi la economy ca trb sa mai platesc vreo 4-6 bilete extra pt bodyguarzi. Nu imi plac nici ceasurile scumpe, prefer fake-urile la o mie de euro foarte bune. Mai am si niste ceasuri mai vechi din aur masiv.... au fost mai low budget asa pentru mine... luate pe mokangeala ca aurul valoreaza cat tot ceasul. Cei drept e ca dau o caruta de bani pe costume 1000 - 2000 euro pe fiecare. Cred ca ceea mai mare cheltuiala cu viciul meu e ca in fiecare an trb sa scot din buzunar vreo 10-20k euro sa repar una din barci ca am mai multe pontoane. Edited 4 hours ago by chaitanya Quote
chaitanya Posted 4 hours ago Report Posted 4 hours ago (edited) 11 hours ago, netanyahu said: la banii astia ar trebui sa traiesti din investitii fara sa mai injectezi lichiditati. Regular nr 1 din spalarea banilor e sa injectezi recurent verzisori in business-uri legit ca sa ii speli si sa miroasa a Lenor. Regula nr 2 e sa optimizezi fiscal profiturile record pe firma ca sa ai pierderi cat mai mici. Unii dintre voi nici nu prea a-ti fost pe la scoala vietii. RST-ul ar trb sa aibe un chestionar de baza la inregistrare. Aia care nu iau nota de trecere la chestionar de afacereza si hecareala sa nu li se dea drumu pe forum sa posteze. Forumul e inundat de tot felul de manelisti care nu stiu sa citeasca nici ceasul analogic dar posteaza linkuri cu idoli lor cantand pe limba lor! Edited 2 hours ago by chaitanya Quote
aelius Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago On 8/6/2026 at 11:42 PM, vatman32 said: Ce se intampla ma tata in tara noastra? Care tara noasta bre? 🤣 Baraca aia insalubra cu un retardat numit presedinte? 12 hours ago, netanyahu said: sunt curios pe ce cheltui cel putin 80k pe luna. Sa incarce cartela de la orange. 🤣 2 Quote
chaitanya Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, aelius said: Sa incarce cartela de la orange. 🤣 Secretul in viata e sa ai bani nelimitati pentru restul vietii, sa ii investesti si sa nu stai cu anii prin puscarie si sa platesti milioane la avocati care te vrajesc cu vorbe frumoase. Revenind la topic, recomand tuturor sa isi cumpere cartele sim si sa isi injecteze cel putin 20K verzisori in portofelele crypto in fiecare saptamana. Se vor simtii mai bine si le va place mai mult Romania !! De la a patra injectie vor disparea gropile din asfalt, scandalurile politice si creierul va gandi altfel ! Edited 1 hour ago by chaitanya Quote
netanyahu Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago 3 minutes ago, chaitanya said: Secretul in viata e sa ai bani nelimitati pentru restul vietii, sa ii investesti si sa nu stai cu anii prin puscarie si sa platesti milioane la avocati care te vrajesc cu vorbe frumoase. Revenind la topic, recomand tuturor sa isi cumpere cartele sim si sa isi injecteze cel putin 20K verzisori in portofelele crypto in fiecare saptamana. Se vor simtii mai bine si le va place mai mult Romania !! postezi de foame, n-ai vazut 20k adunati in viata ta, esti un sarak care miroase a conturi de orange. Quote
j1ll2013 Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago asa era acum 3-4 ani pe RST ? tot offtopic peste offtopic si cearta absurda ! parca ne intoarcem in epoca de piatra ! Quote
chaitanya Posted 57 minutes ago Report Posted 57 minutes ago (edited) 12 minutes ago, j1ll2013 said: asa era acum 3-4 ani pe RST ? tot offtopic peste offtopic si cearta absurda ! parca ne intoarcem in epoca de piatra ! Acum 3-4 ani pe RST nu era nimeni barem asa mai facem activitate si mai invatati una doua despre afaceri, hacking, dosare grele etc. Edited 48 minutes ago by chaitanya 1 Quote
chaitanya Posted 29 minutes ago Report Posted 29 minutes ago (edited) 38 minutes ago, j1ll2013 said: asa era acum 3-4 ani pe RST ? tot offtopic peste offtopic si cearta absurda ! parca ne intoarcem in epoca de piatra ! Au apus vremurile alea bune din Romania... hackpedia, hacking.3xforum.ro skullbox hellsoft mortal team etc . Cei drept si in strainatate au cam apus pe domeniul de hacking (exclusiv) dar au aparut altele (ex lick uri de crypto). Shadow Crew a disparut de 2 deceni... dar siteurile rusesti cu dumuri tot apar ca ciupercile. Au apus vremurile alea cand iti puneai un BNC si erai anonim pe mirc. Multi au staganat, majoritatea s-au angajat si banii tot se fac. Edited 20 minutes ago by chaitanya Quote