Active Members mrgrj Posted 15 hours ago Active Members Report Posted 15 hours ago cmf bre un resetist, in ziua de azi, intr-o un weekend in 2026? zicetz si voi cplm mai faceti in domeniu asta ca ma plictisesc hai pwp jos Quote
j1ll2013 Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago ce sa facem ! incercem sa facem din rahat bici ! nu mai merge sandabot grey-hat ca mai demult ! nici white hat pentru ca romania nu stiu daca mai e tier 1. bug bounty ar merge si nu prea. 1 Quote
UnixDevel Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago (edited) Mi-am batut capul cu o aplicatie pe android , sa scot api-ul din ea sa imi automatizez niste chestii, 3 ore pierdute cu folos. S-au schimbat chestii, am observat cand vine vorba de decompilat app-uri, da cu nenea deepseek mi-a iesit. Edited 2 hours ago by UnixDevel 2 Quote
Active Members vatman32 Posted 41 minutes ago Active Members Report Posted 41 minutes ago Daca nu ploua, de obicei fac gratar. Incep pe muzica de la Parazitii si termin cu Dani Mocanu. Greu cu micii, trebuie sa ma duc la mama dracu sa ii iau, de pe la rusi. Odata am gasit la nemti ceva in forma de mici pe la LIDL parca.. zic am pocnit-o sa moara ma-sa, am luat 4 casolete zic sa fie ca.. na. Aveam sa aflu ca era doar carne tocata simpla dar de ce dracu au aranjat-o in forma aia nu stiu, scam pentru romani. 1 Quote