Jump to content
paxnWo

Conferinta pe messenger

Recommended Posts

Posted

Miercuri la ora 21:00, conferinta pe messenger. Pe langa misto'uri, caterinca, injuraturi vrem sa discutam anumite lucruri serioase. Ar trebuii sa fim cel putin 10 persoane. Add " paxnwo " . Daca nu vreti sa intrati in conferinta de pe id'ul princial, faceti-va altul. O sa discutam ce si cum miercuri, nu mai intrebati. Dati si voi zvonul ca sa fim destui. Nu ma intereseaza care cu cine s'a certat, ca X nu il suporta pe Y . Astea sunt motive stupide pentru oameni ratati. Suntem, sau cel putin ar trebui sa fim, o comunitate. RST FTW !

Posted

bai oricum, avand in vedere ca sunt nou pe aici, tin sa precizez faptul ca nu am gasit persoane de genu:

1. Mane ma ajuti si pe mine cu un rut?

2. Frate am folosit proxy si imi merge netu mai bine

3. am prins un root cu 50 de procesoare

4. eu scanez cu root-u si am arhive de flood dar nu dau

5. pe ce canale stai pe mirc

Si multe altele, deci creca osa ma bag:D

Posted

Sper sa fie ceva serios si astept nu numai useri de pe rst ci si altii de pe alte forumuri deci ar fi mai frumos daca s-ar ocupa cineva sa facem o conferinta mai.. mare unde sa discutam despre proiecte de viitor plm d-astea :D

Posted
Sper sa fie ceva serios si astept nu numai useri de pe rst ci si altii de pe alte forumuri deci ar fi mai frumos daca s-ar ocupa cineva sa facem o conferinta mai.. mare unde sa discutam despre proiecte de viitor plm d-astea :D

well ce mai asteptati ? ok daca vreti voi sa intre in conferinta si pers din afara rst , sa-mi dea add.

Posted

conferinta anulata

a murit pax

asteptam ca celulele vi din bucatiile de materie ce au ramas din pax sa se regenereze pentru a lua pax viata si sa ne dea invite =))

steel waiting :)

ps : il sun ?

Posted

in urma conferintei , in jur de 10 oameni stapanesc limbaje de programare dintre care 4 vor sa aiba parte la proiecte .

un proiect "aprobat" a fost RST Sniffer .

spam , as always . sa speram ca cineva a bagat la cap ceea ce am spus acolo .

nu ne-am bucurat de prezenta adminilor . sa speram ca data viitoare sa fie mai multi cu mintea mare si cu gura mica .