paxnWo Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Miercuri la ora 21:00, conferinta pe messenger. Pe langa misto'uri, caterinca, injuraturi vrem sa discutam anumite lucruri serioase. Ar trebuii sa fim cel putin 10 persoane. Add " paxnwo " . Daca nu vreti sa intrati in conferinta de pe id'ul princial, faceti-va altul. O sa discutam ce si cum miercuri, nu mai intrebati. Dati si voi zvonul ca sa fim destui. Nu ma intereseaza care cu cine s'a certat, ca X nu il suporta pe Y . Astea sunt motive stupide pentru oameni ratati. Suntem, sau cel putin ar trebui sa fim, o comunitate. RST FTW ! Quote
Nytro Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Intru si eu . Sunt chiar curios ce discutii o sa fie ... Dar nu era mai bine sa fie aceste discutii pe chat ? Quote
paxnWo Posted December 8, 2008 Author Report Posted December 8, 2008 e mai placut pe mess. pe chat poate avem surprize sa vina careva cu spam si gura mare. Quote
CODEX Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 conferinta telefonica ? da-ti-mi buzz daca e ca io uit pana miercuri Quote
black_death_c4t Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 e mai placut pe mess. pe chat poate avem surprize sa vina careva cu spam si gura mare.b-1337 & iruleyousuck , top spambotz Doamne , iar fac plinu la lista de ignore Quote
xenolith Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 bai oricum, avand in vedere ca sunt nou pe aici, tin sa precizez faptul ca nu am gasit persoane de genu:1. Mane ma ajuti si pe mine cu un rut?2. Frate am folosit proxy si imi merge netu mai bine3. am prins un root cu 50 de procesoare4. eu scanez cu root-u si am arhive de flood dar nu dau5. pe ce canale stai pe mircSi multe altele, deci creca osa ma bag:D Quote
xZu Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Sper sa fie ceva serios si astept nu numai useri de pe rst ci si altii de pe alte forumuri deci ar fi mai frumos daca s-ar ocupa cineva sa facem o conferinta mai.. mare unde sa discutam despre proiecte de viitor plm d-astea Quote
paxnWo Posted December 9, 2008 Author Report Posted December 9, 2008 Sper sa fie ceva serios si astept nu numai useri de pe rst ci si altii de pe alte forumuri deci ar fi mai frumos daca s-ar ocupa cineva sa facem o conferinta mai.. mare unde sa discutam despre proiecte de viitor plm d-astea well ce mai asteptati ? ok daca vreti voi sa intre in conferinta si pers din afara rst , sa-mi dea add. Quote
Hertz Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Imi dati careva un buzz miercuri cand e conferinta.Intru si eu sa dea bine la numar. Quote
xenolith Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 care ma invata sa hacheresc?Eu hecaresc doar tevile de la apanova prin cartielere marginase, daca vrei te invat si pe tine:D Quote
nosferatu Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 frate ma baga si pe mine cineva in conferinta va rogca vad ca paxwno nu e onlineun pm cu id vostru cine vrea vo roggg Quote
CODEX Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 conferinta anulataa murit paxasteptam ca celulele vi din bucatiile de materie ce au ramas din pax sa se regenereze pentru a lua pax viata si sa ne dea invite steel waiting ps : il sun ? Quote
xZu Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Nu stiu bai frate ce draq pax e "idle" e si 21:10Codex sunal Quote
paxnWo Posted December 10, 2008 Author Report Posted December 10, 2008 dati add la paxnwo . suntem deja in conferinta Quote
black_death_c4t Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 kw3rln;83462']jesus ...Retard conf. Quote
CODEX Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 cu spamu ala ce il faceti acolo nu cred ca ajungeti la ce v-ati propus-posturi de calitate si tutoriale bune si ce mai vroiati ati dat invite la toti cercopiteci .. Quote
paxnWo Posted December 10, 2008 Author Report Posted December 10, 2008 in urma conferintei , in jur de 10 oameni stapanesc limbaje de programare dintre care 4 vor sa aiba parte la proiecte . un proiect "aprobat" a fost RST Sniffer . spam , as always . sa speram ca cineva a bagat la cap ceea ce am spus acolo .nu ne-am bucurat de prezenta adminilor . sa speram ca data viitoare sa fie mai multi cu mintea mare si cu gura mica . Quote
a13x4nd7u Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Vreau si eu sa fac parte la proiecte. Pot sa va ajut la sniffer.EDIT:In ce limbaj de programare va fi facut? Pentru ce sistem de operare? Quote
nosferatu Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 ati dat invite la toti cercopiteci ..o traducere ceva... se poate? Quote
a13x4nd7u Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 As vrea sa particip si eu la dezvoltarea snifferului.EDIT:Pot face snifferul cu socketuri in C pentru linux. Am mai lucrat la sniffere mai simple facute pentru mine. Quote
Nytro Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Cunoaste cineva protocoalele ICMP/TCP/IP ... ? Va fi facut in VB6 , cred . Ma bag si daca se face in C++ . Quote
Hertz Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Partea TCP o "cunosc" eu in profunzime,la partea IP nu e cine stie ce,deci sunt in.As opta si eu pentru C/C++ sub orice platforma,de preferat winzzz Quote