Jump to content
Nytro

Reclame in ferestrele de chat ale Messenger

Recommended Posts

Reclame in ferestrele de chat ale Messenger

de Bianca Dinu | 23 Decembrie 2008

Pe langa reclamele din fereastra de afisare a listei de contacte, Yahoo! Messenger va insera mesaje publicitare si in ferestrele de chat. Reclamele fac parte dintr-un proiect test al comapniei Yahoo! care a pornit inca din luna august a acestui an si se va termina in aceasta luna, potrivit reprezentantilor companiei americane.

gal_mare_9900_4.jpg

Yahoo! a concediat recent aproximativ 1500 dintre angajatii sai si se afla in mijlocul unor discutii si examinari pentru a decide soarta diviziilor sale. Compania se afla sub presiune financiara, bariera peste care spera sa treaca prin aceste reclame adaugate in ferestrele de chat. Avand in vedere ca Messenger-ul este un program gratuit si ca Yahoo se afla sub presiune financiara, scopul companiei este acela de a se asigura ca afacerea ramane, in continuare, profitabila.

Spre deosebire de mesajele publicitare adecvate la continutul e-mail-ului inserate de Google in al sau Gmail, reclamele din ferestrele de chat ale Yahoo! Messenger sunt afisate "la intamplare", fara a fi selectate in functie de contextul mesajului.

Mesajele publicitare sunt testate, in aceasta perioada, in versiunea 7 sau in cele mai noi. Reclama apare cel mult o data pe zi si se retrage automat pe masura ce se desfasoara conversatia in fereastra de chat.

Chatul pe Yahoo! Messenger ocupa, de departe, primul loc in lista de preferinte ale romanilor cand vine vorba de astfel de aplicatii.

Sursa: CNet

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...