Nytro Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Deja devine plictisitor. Voi chiar nu stiati ca singura modalitate de spargere a oricarui tip de parole e folosind "Spargatorul de parole v1337 by XARDAS 1337 h4ck3r" ?
Raven Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Deja devine plictisitor. Voi chiar nu stiati ca singura modalitate de spargere a oricarui tip de parole e folosind "Spargatorul de parole v1337 by XARDAS 1337 h4ck3r" ?Si asta e hexat
daatdraqq Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Si asta e hexat Da ,dar prin simplu fapt ca poarta semnatura marelui X ,nu mai are nevoie de nicio prezentare .Cand spui telefon , spui Nokia Cand spui masina , spui Mercedes Cand spui hacker , spui Xardas (am rostit cu teama numele asta ca eu tin la id-ul meu de mess ,de obicei i zic "Marele X" )
lafurat Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Pe mine nu ma mai interesiazasa sparg parole pentru ca tot ce e aici in postul acesta e o Teapa mare jajaja
loki Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Pe mine nu ma mai interesiazasa sparg parole pentru ca tot ce e aici in postul acesta e o Teapa mare jajajaDeoarece tot ce e aici e o teapa mare nu te mai intereseaza sa spargi parole? E bine.Te-ar interesa sa spargi parole daca nu ar fi o teapa mare?Daca spargi vreo parola inseamna ca te-a interesat si ca tot postul nu mai e o teapa mare?Logica berii...
loki Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Cineva cu id-ul roxy.manelista a incercat sa iti afle parola de la Yahoo Messenger folosind site-ul http://yahoo.pustiul.com Schimba-ti parola si spargei si tu parola folosind site-ul http://yahoo.pustiul.com haide, ba, lasati-ma =) =)
prodil89 Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 "napare" PE "dextop"BAAAAAAAAAAAH CE MAAAAAAAAA INNNERVEZI IN RASA MATII DE CAINE!!!!!!!!!!Ah da si tocmai ti-ai trimis parola la toata lista fraierule,boule,cercopitecule
dorinel Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 uite ca eu nu o stiam Inca sunt la batranul keylogger
dorinel Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 app pe mess 10 nu merge am incercat si eu.. ca mno m-ati facut curios
loki Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 dorinel: baga la citit regulamente:- fara double post- fara inviat posturi de-aiurea
gamer Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 dorinel sincer, nu credeam ca mai exista asa oameni prosti in lume
D00mnezeu Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 ".....prostii par conceputi pe cale artificiala ca sunt multi al dracu' si n'au nici o boala" Cheloo (1994-prezent)
yo9gjx Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Amuzant, cred ca s-au tepuit cativa. Dar exista un script pentru Pidgin. E putin mai complicat si merge doar in zona Unix. Se incarca scriptul in Pidgin si se face o mica modificare in librariile purple, apoi la restartare apare in tabul plugins cu denumirea ,,Disconnect" care trebuie bifat pentru activare. Mergeti in Buddy list si alegeti pe cineva activ in lista, clic dreapta si "Disconnect". Amicul va fi deconecat si acestuia ii va reaparea fereastra de logare cu ID si parola inactiva pe care trebuie sa o introduca din nou, moment in care v-o trimite ca mesaj odata cu activarea contului sau. Daca in schimb in loc sa se logheze inchide messengerul si il restarteaza poate introduce parola linistit, deoarece scriptul nu mai e activ. Problema e ca merge doar cu cei din Yahoo si doar cei care folosesc messengerul de la Yahoo si nu alt tip de program. Nu-mi cereti detalii ca nu ma pricep, mi-au fost instalate de un amic rus dar si scriptul si modificarile din libpurple le gasiti pe zona de forumuri Russia, sau unchiul "Google" pe unix like.
Enervant Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 din pacate google pe mine nu prea ma ajuta sa gasesc acel link . Si nici forumuri din rusia unde sa gasesc ceva despre script
aelius Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 (edited) Mie nu imi mergeSi noi te iubim Vezi ca e threadul din 2010, da poti incerca prima metoda. In cazul tau functioneaza.Eventual adauga si id-urile noastre Edited May 8, 2012 by aelius
bubu2005 Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Mie nu imi mergeSa ai cat mai multi in lista de la mess
MazaBoY Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Mie nu imi mergeFoloseste messenger 12 ala merge sigur
diamonddj69 Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 e o aiureala trebuie sa fii prea prost ... e veche metoda nici nu stiam ca mai circula inseamna ca mai sunt prostii
totti93 Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Esti prost! Nu merge, pentru ca trebuie sa mai adaugi si CC-ul pe a doua linie.