bubu2005 Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 Deci.. cand dau pe butonul de download.. imi apar site-uri .. cum pot sa il downloadez ?Ia vezi aici..........Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! 1
valentino92 Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 cam tarziu apar si eu pe aici dar se poate reactualiza link-ul de descarcare?mersi
bubu2005 Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 cam tarziu apar si eu pe aici dar se poate reactualiza link-ul de descarcare?mersiMEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Rudy14 Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 lam facut 100% si sunt sigur ca merge 100% dar am pus acolo 1 ora si trb sa imi vina de pe acuma,da nush dece nu pot sal dau pe mes numai de descarcat dar daca merge e bun si asa
player123 Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Am si eu o intrebare , am instalat ardamax keylogger vers 3.8.3 .Instalarea e aproape la fel ca si acesta, am creat un cont pe drive hq, am dat si ' TEST ' totul ok, am instalat programul l-am denumit.Acuma ca sa il testez la mine in pc, trebuie sa deschid acel ' Fisier ' ca sa imi trimita log-ourile cu tot ce scriu pe pc ?Si daca da, cand deschid acel fisier trebuie sa imi apara ceva ?Pentru ca, cand deschid fisier-ul ' .exe ' nu imi apare nimic adica nu stiu daca inregistreaza tot ce scriu eu pe pc.Multumesc !
Finutu Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Mai omule , daca vrei sa il testezi pe calculatorul tau nu trebuie sa deschizi acel fisier trebuie doar sa instalezi keyloggerul si sa ii dai enable.Si cu tutorialul care la facut baiatu in prima pagina , te invata cum sa il faci pe ala care il trimiti victimei , e si normal cand dai click pe el sa nu se deschida.
player123 Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Mai omule , daca vrei sa il testezi pe calculatorul tau nu trebuie sa deschizi acel fisier trebuie doar sa instalezi keyloggerul si sa ii dai enable.Si cu tutorialul care la facut baiatu in prima pagina , te invata cum sa il faci pe ala care il trimiti victimei , e si normal cand dai click pe el sa nu se deschida.Aha, am inteles.Mai am 2 intrebari :1. Cand il trimit trebuie neaparat sa deschida fisier-ul ? 2. Pot sa-i trimit o poza si sa aibe in el acest keylogger, daca da, as dori si eu un tutorial sau sa-mi explice cineva.Multumesc.
player123 Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Da, trebuie sa-l execute ca sa 'isi faca efectul'.Si nu, nu poti implementa un exe intr-o imagine, dar poti sa schimbi iconita din exe in pif, sau alte extensii de executabile gen .com, .bat, s.a.m.d. ca sa nu traga prea tare la ochi.Imi poti spune sau sa-mi dai un tutorial cum pot schimba extensia ? Mersi.
player123 Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Din cpanel - appearence - folder options debifezi "hide extensions for knowing file types" si apoi pur si simplu redenumesti din exe in pif.Mersi frumos.
SilviuSDS Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Are care installerul pt versiunea 2.8, pe net nu gasesc iar in linkurile puse in topicul asta nu pot sa dezarhivez decat keyloggerul si fisierul text.
bubu2005 Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Are care installerul pt versiunea 2.8, pe net nu gasesc iar in linkurile puse in topicul asta nu pot sa dezarhivez decat keyloggerul si fisierul text.Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
SilviuSDS Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Am rezolvat problema cu dezarhivarea, avastul bloca instalerul si nu ma lasa sa-l dezarhivez. L-am oprit si a mers perfect.@bubu2005: MultumescAm incercat sa pun cu ftp pe drivehq dar nu functioneaza, pt ca atunci cand ii dau "Test" zice ca nu se poate conecta la ftp, dar am rezolvat problema asta setandu-l sa-mi trimita logurile pe mail si surprinzator functioneaza si fara smtp acolo. Le trimite mai greu fara smtp dar daca dai "Find" isi baga singur un smtp acolo si nu trebuie sa bagi si user si pass pt smtp (le lasi goale), daca ai dat sa-si ia si smtp mailurile vin instant.Deci cei ce nu reusiti cu ftp incercati cu email ca sigur merge.
sorinnn Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 salut .., caut de ceva timp 1 keylogger bun .. vreau sa imi spionez prietena .. caut unul care sa ii trimit un fisier de exemplu .. iar acel fisier sa fie keyloggerul iar .. parolele .. conferintele dp YM! sa mi le trimita mie ... cine ma poate ajuta add YM!: even.simple Multumesc Anticipat Am incercat ardamax dar nu imi trimite si idul si parola
bubu2005 Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 salut .., caut de ceva timp 1 keylogger bun .. vreau sa imi spionez prietena .. caut unul care sa ii trimit un fisier de exemplu .. iar acel fisier sa fie keyloggerul iar .. parolele .. conferintele dp YM! sa mi le trimita mie ... cine ma poate ajuta add YM!: even.simple Multumesc Anticipat Am incercat ardamax dar nu imi trimite si idul si parola Mai bine renunta ca cine stie ce afli............
SilviuSDS Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 salut .., caut de ceva timp 1 keylogger bun .. vreau sa imi spionez prietena .. caut unul care sa ii trimit un fisier de exemplu .. iar acel fisier sa fie keyloggerul iar .. parolele .. conferintele dp YM! sa mi le trimita mie ... cine ma poate ajuta add YM!: even.simple Multumesc Anticipat Am incercat ardamax dar nu imi trimite si idul si parola Nu iti trimite idul si parola pentru ca ele sunt deja acolo, are bifata optiunea ca sa ii pastreze idul si parola, iar cand deschide messul ea nu trebuie sa le mai introduca, intelegi?
gkent33 Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 as multii care se pricep,, sau cel putin se pricep sa comenteze, dar eu unu va sustin, bv voua,, sunteti emblema romanieii..!! acum am si eu ,, o intrebare.. de ex,, pe o pagina de net, undei chat,, sau etc,, unde se poat vedea useri,, si pagina e sigura,, se poate face flood ,, sau bann,, sau sa iei parole de pe ea? cum e asta de ex, w w w . jasmin live . com
Alexander33 Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 uploadeazal din nou ..mersi http://rstcenter.com/forum/35635-ardamax-keylogger-3-7-8-serial-scris-aici-nu-de-dl.rst#post274516
chill_toica Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 salutari , deci am facut tot , si nu trimite logurile , am deschis eu serveru sa vad daca le trimite.. va rog frumos imi spuneti cum dezinstalez acuma ardmax? si cum il scot din startup si din procese cum il opresc ce nume are.. multumesc nu radeti nu ma pricep , vreau sa invat.. nu sa nascut nimeni invatat
bubu2005 Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 salutari , deci am facut tot , si nu trimite logurile , am deschis eu serveru sa vad daca le trimite.. va rog frumos imi spuneti cum dezinstalez acuma ardmax? si cum il scot din startup si din procese cum il opresc ce nume are.. multumesc nu radeti nu ma pricep , vreau sa invat.. nu sa nascut nimeni invatatMalwarebytes Anti-Malware - Reviews and free Malwarebytes Anti-Malware downloads at CNET Download.com
chill_toica Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Malwarebytes Anti-Malware - Reviews and free Malwarebytes Anti-Malware downloads at CNET Download.commultumesc , inca o intrebare , unde mai pot face o pagina de loguri ? sa imi trimita logurile si cum add chill_toica te rog:)
nostradamus2012 Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 salut ,,da-mi si mie id-ul tau!!!
alborosie Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 am facut cum ai facut tu cand intru in HTV imi merge totu perfect imi spioneaza orice miscare am facut virusu iam pus numele Yahoo Messenger 12 beta am ales iconita dau dublu click sa deschid aplicatia imi apare jos in bara dar cand vreau so vad pe ecran imi daeroarea "c:\windows\system32\28463\AQCG.005" Web log file corrupted va rog ajutatima