nosferatu Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Sarbatori fericite tuturor. Sa dea d-zeu sa muriti toti la anu' .ps: Cine imi recomandeaza si mie un film gen Quote
immun3 Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Sarbatori Fericite... si zicea cineva ceva ca o sa isi ia rami .... si eu mi-am achizitiont ....Cu criza asta e `grele` Quote
demon_zone Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 oh hoand paxy scoresk.o.now go play a dota6.65 is on de 2 zile.cam buguiti eroii noi,nu? Quote
daatdraqq Posted December 26, 2009 Author Report Posted December 26, 2009 ce topic retardatIar esti in perioada aceea delicata din luna ? Quote
N-W-A Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 cacat, craciunul e o zi ca oricare alta. Am stat toata ziua la calculator. Ce vreti sa fac, sa ma imbat? Unde e logica in a te imbata sau in a baga in tine in ziua in care s-a nascut Hristos? Niciodata nu am inteles, nu ca mi-ar pasa...@de revelion e alta problema Quote
daatdraqq Posted December 26, 2009 Author Report Posted December 26, 2009 Unde e logica in a te imbata sau in a baga in tine in ziua in care s-a nascut Hristos? Niciodata nu am inteles, nu ca mi-ar pasa...Mentalitate de roman infometat frate ,bineinteles ca mancam si cu foarte multa paine La noi cine nu are porc si multa paine pe masa ,e considerat sarac in loc sa fie considerat baiat destept Quote
loki Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 cine-i nascut in decembrie?......Iisus Iisus Iisus... Quote