Nytro Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 (edited) ACTUALIZARE: AICI.Lista cu motivele pentru care puteti primi un avertisment [ warn ]:- OfftopicCel mai intalnit avertisment dat ( de mine cel putin ). Primiti un avertisment pentru offtopic daca postati ceva care nu are legatura cu topicul in care postati, daca deviati subiectul.- Post dubluDe asemenea, foarte intalnit, daca ultimul raspuns la un topic este al vostru, si doriti sa mai scrieti ceva, folositi butonul "Edit", nu faceti un alt post. - Post inutilSe va primi de catre cel care, desigur, va posta ceva inutil, gen: "Vezi Google", sau orice altceva care nu ajuta cu nimic si nu are nici un rost.- SemnaturaDaca cineva foloseste imagini generate de scripturi PHP, semnaturi prea lungi, care contin tot felul de prostii sau altele va fi avertizat.- Redeschidere topicInainte de a posta dupa ce ati cautat ceva pe forum, verificati data ultimului post. Daca postul e de acum 2-3 ani, desigur, link-urile nu mai sunt bune, sau probabil ce ati gasit nu mai functioneaza. De asemenea si daca veti redeschide un topic vechi pentru a multumi sau a felicita autorul postului veti primi un avertisment.- Limbaj de mIRCSe va acorda celor care nu stiu sa scrie corect in limba romana, care folosesc "sh", "tz", "y" in loc de "i" sau altele.- ReclamaNu aveti voie sa faceti reclama altor site-uri sau bloguri de securitate/hacking, indiferent ca sunt ale voastre sau nu.- Insultare membruNu aveti voie sa insultati membrii forumului, indiferent de cunostintele lor, sau de ce au facut.- Limbaj inadecvatNu vor fi tolerate posturile care contin cuvinte obscene/injuraturi sau altele ( gen "Sa-mi bag ..."). - Nerespectare reguliPentru ceva general, pentru care nu exista nu motiv mai sus.Avertismentele sunt permanente, nu expira niciodata!La 3 avertismente aveti ban ( temporar sau permanent in functie de vechime, activitate pe forum, starea de spirit a celui care va da banul sau cat de baut e kwe... ). Edited October 3, 2012 by tromfil Quote
AlStar Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 La cat injura lumea pe-aici, cred ca se vor da warn-uri cu caru'. Nytro, dar nerespectarea regulilor gramaticale nu se taxeaza? Quote
demon_zone Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Pariu ca matza citeste "regulile" astea de 10 mii de ori si din 10, el incalca 11?a, bine si eu mai bat campii. Mai des... dar stiu sa scriu Quote
Nytro Posted January 29, 2010 Author Report Posted January 29, 2010 AlStar: Depinde de greselile gramaticale, doar nu voi da warn cuiva care uita o virgula. Dar nu cred ca se pune, ramane de vazut. In schimb detest limbaj-ul de mIRC.demon_zone: Exemplu de post stupid, inutil. Quote
loki Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 (edited) De acord.Apropo, ca tot sunt 10 reguli cred ca warn-urile ar suna "Ai incalcat porunca a 6-ea a lui Nytro: sa nu preamircuesti. 3 Inger ingerasu si 2 zile pauza" :)De retinut! EDIT: pentru o mai buna memorare:1) Sa nu te preaofftopici.2) Sa nu-ti dublesti vorbele3) Sa nu te comporti inutil in fata forumului si a aproapelui dinaintea ta.4) Sa nu iei numele scripturilor in zadar5) Sa nu profiti de magia invierii topicurilor6) Sa nu preamircuiesti7) Sa nu iti faci chip cioplit cu situl altuia8) Sa nu-ti insulti aproapele din topic9) Sa nu citezi din Tourette10) Sa nu fii o exceptie. Edited January 29, 2010 by loki Quote
Nytro Posted February 3, 2010 Author Report Posted February 3, 2010 Bine spus loki Asa, am adaugat banuri automate. Asadar la 3 avertismente, se primeste ban 3 zile, la fel si pentru 4 si 5 avertismente, cate 4-5 zile ban, iar la 6 se primeste ban permanent.http://i47.tinypic.com/313n89j.pngEu insa mai dau cateodata si ban cateva zile in loc de avertisment, sa se calmeze omul... Quote
bambocha42 Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Nytro imi place tema , dar melodia spune multe. Quote
andrei.samp Posted March 19, 2010 Report Posted March 19, 2010 MELODIA spune multe , macar trebuia sa o schimbnidar tema de la forum si a ta de la calculator e faina Quote
Moderators Dragos Posted March 19, 2010 Moderators Report Posted March 19, 2010 Inca doua exemple de posturi inutile. De gustibus et coloribus, non disputandum. Quote
DLD Posted March 19, 2010 Report Posted March 19, 2010 Ce melodie? Nu am inteles...Daca te uiti atent ai in xmms pusa molodia salam - v-am facut-o : http://i47.tinypic.com/313n89j.pngPs: pt cei carora le place tema: ESTE LINUXXXXXXXXXXXX (adica nu e o tema pt windows) Quote
Nytro Posted March 19, 2010 Author Report Posted March 19, 2010 Ah, bun, cine se mai leaga de Salam, deci face offtopic are ban Quote
firewind Posted April 28, 2010 Report Posted April 28, 2010 Ce ar putea constitui circumstante atenuante?Exista?Daca da care sunt?exemple:Postare sub influenta alcoolului = injumatatirea pedepsei. Quote
Nytro Posted April 29, 2010 Author Report Posted April 29, 2010 Sau dublarea pedepsei pentru ca le faci si altora pofta de bautura. Quote
temp Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Sau dublarea pedepsei pentru ca le faci si altora pofta de bautura. avea dreptate ala care a zis ca melodia spune multe. Quote
Nytro Posted April 29, 2010 Author Report Posted April 29, 2010 Toata lumea bea nu numai eu. Bine, nu beau in fiecare zi, dar sa zicem ca imi place bautura. Quote
AbyssZaPhoD Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Sunt 100% de aceste reguli ca nou venit ! si celor ce vor urma sa vina nu cred ca lear placea sa vrea sa invete si sa dea de unu cu 2% mai bun ca el sa ineapa sal injure . Dupa mine in aceeasta comunitate suntem toti egali ! Quote