Bebe1911 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 eram saptamana asta la scoala si fumam in fata liceului... cand trece unu si zice "frate 22 de euro pe telefon 40 de lei" poti sa transferi sa activezi oferte tot ce vrei...eu zic bine da dupa ce vad banii pe telefon.. suna ala pe cineva ii da nr meu si in 5 min hop.. noul tau credit este de 1900 eurocenti... si ai 300 eurocenti bonus. i-am dat banii omului.. si plecat... dupa vreo 2 zile vreau sa sun si eu pe cnv.. si spune "contul tau este blocat" bai laso-n... sun la aia de la orange dp alt nr si intreb tanti de ce e blocat contu meu... pai sa vedeti asteptati 2 secunde... si pe motiv de frauda... da ce am facut zic eu... ea nu ca nu va spun nimic trebuie sa va duceti la un orange shop. zis si facut a2a zi direct la orange shop cu buletinu cu toate alea...ii povestesc toata chestia cu ala si cu banii lu ala de acolo imi deblocheaza contu... si ma intreaba sigur nu aveti dvs vreo metoda de generare de coduri... eu ii spun dom'le verifica cine a reincarcat telefonu meu si lasa-ma in pace.. vreau sa stiu si eu cum e posibil?P.S - inca mai merge metoda... pentru ca eu tot asa incarc... si mai zic si la altii cu 60 de lei sa`mi iasa si mie ceva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Nu prea am inteles ce ai scris cu toate ca am citi de 3 ori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 ...vreau sa stiu si eu cum e posibil?P.S - inca mai merge metoda... pentru ca eu tot asa incarc...Nu inteleg, tu intrebi cum e posibil si tot tu raspunzi la PS? Sa inteleg ca e intrebare retorica? (a mea e ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Nu prea am inteles ce ai scris cu toate ca am citi de 3 ori Stie el o smecherie sa incarci cartele moka si vrea 60 ron de la tine ca sa te lumineze cum se face . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go_sword Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 eram saptamana asta la scoala.....da se poate,tre sa gasesti algorimul de generare a codurilor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ballack Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Acelasi cacat il fac eu la vodafone . O sa ma informez putin sa vad daca merge prin aceeasi metoda si la orange . Revin cu un raspuns cocnret. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi003 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 deci cineva are algoritmul de generare de coduri de reincarcare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRip Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 fii sigur adi ca o tu o sa fi prima persoana care o sa-l afle ! stai fara grija ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaabytzu Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 se mai poate cu un scam de orange la aia care au abonament si isi administreaza contul online.Se pot face si transferuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 cumparati multe coduri..si iti dai seama de algoritm..eu incercam cand erau alea de la connex:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebe1911 Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 Acelasi cacat il fac eu la vodafone . O sa ma informez putin sa vad daca merge prin aceeasi metoda si la orange . Revin cu un raspuns cocnret.daca se poate...poate imi spui si mie secretu vedem noi cum ne intelegem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powerball Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Ce vrajeala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ballack Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Ce vrajeala.da , e vrajeala sal .@ bebe ti-am dat add pe y!m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr3y Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Omul a primit creditul prin transfer, nu a bagat un cod pe telefon..."suna ala pe cineva ii da nr meu si in 5 min hop.. noul tau credit este de 1900 eurocenti... si ai 300 eurocenti bonus."Deci cel mai probabil transfer din un cont orange...https://www.orange.ro/contul-meu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-W-A Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Omul a primit creditul prin transfer, nu a bagat un cod pe telefon..."suna ala pe cineva ii da nr meu si in 5 min hop.. noul tau credit este de 1900 eurocenti... si ai 300 eurocenti bonus."Deci cel mai probabil transfer din un cont orange...https://www.orange.ro/contul-meula asta ma gandeam si eu...asta cu generarea pare poveste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai3tzash Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Algoritm de generare de coduri...Eu cred ca totul e la plezneala. Pur si simplu se genereaza un cod de atatea cifre pe care il trimite in serverele lor, care or fi Orange, Vodafone, etc, ca sa stie ca atunci cand cineva baga codul ala, serverele lor sa-ti transmita X credit.Un random de atatea cifre, au in vedere sa nu mai fie altul la fel, si se transmite valoarea specifica acelui random. Deci pana in momentul in care operatorul face operatiunea, acel numar nu exista la ei in baza de data, deci poti tu sa generezi cate coduri vrei, daca la ei nu exista, degeaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sensi Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Mda...cred ca are dreptate bai3tzash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...