coko Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 (edited) Se numeste: Black Attack si este un foarte bun ddos-er pt site-uri. Merge 100%Title : Black AttackIMG :Daca nu va merge din prima intrati in:Start/run iar in run scrieti:regsvr32 , luati cu mouseu SkinFramework.ocx si il bagati acolo pana va arata asa: regsvr32 C:\Users\Marian\Desktop\msk\SkinFramework.ocx si dati enterFolosire ! ! !Va puneti un Nick Name . apasati pe ConnectLa Target :nume-site.ro:80 (fara www. si portul :80 obligatoriu)Si apoi dati Ddos Edited March 12, 2010 by begood Quote
benny_l0ppa Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 avem onoarea sa il vedem pe coko hacker Quote
vizitatoru123 Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 1. Nu stiu sigur daca mei merge asa bine DDoS.2. Bun i-ai cazut la ala site-ul sai ce vrei tu si ce rezolvi cu asta ?Anyway eu mi-am spus punctul de vedere. Quote
begood Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 (edited) 1. Nu stiu sigur daca mei merge asa bine DDoS.2. Bun i-ai cazut la ala site-ul sai ce vrei tu si ce rezolvi cu asta ?Anyway eu mi-am spus punctul de vedere.bravo, era si relevant punctul tau de vedere ca intotdeauna.btw, s-a chinuit cineva sa-l scaneze pana acum ? Edited February 15, 2010 by begood Quote
coko Posted February 15, 2010 Author Report Posted February 15, 2010 1. Nu stiu sigur daca mei merge asa bine DDoS.2. Bun i-ai cazut la ala site-ul sai ce vrei tu si ce rezolvi cu asta ?Anyway eu mi-am spus punctul de vedere. un exemplu .. (desi nu o sa mearga la filelist..dar e doar un exemplu...!)faci un scam page pentru filelist ! darami siteul real si scamul tau o sa mearga si dai un mas in lista plm... gen : filelist.ro siau skimbat hostul in scamul tau sau vedeti voi ce spuneti Quote
ANdreicj Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 Nu e coko hacker .. .. e altcineva .. . Quote
ovi_x Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 mam amuzat asa de bine de coko hacker si a lui DDoser cand mai citim niste wiki de DDos asa de curiozotate sa stim cei ala distribuite denial of server2 Programele astea inputite sunt pt aface fraieri ca coko sa creada ca au descoperit america si pot sa faca un dos unui site desi ei habar nau ca daca nu ai tronson de fibra cumparata nai cum sa rezolvi problema prin Dos ca doar nu mai suntem in era win95 singurul lucru pe care il Dos-ez esti tu din capat care crezii ca faci ceva si tie nuti raspunde din variul motiv ca tine prea mult dos a placi tale de reteasi probabil te alegi si cu un Bonus mare backdoorul spre fundul tau Quote
WeBmasTeR Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 (edited) nu functioneaza ..."o parte din fisiere nu au putit fi create" ....etc ..cam asa da cnd vreau sa il deschid Extrage pr.exeNu se poate crea pr.exe Edited February 17, 2010 by WeBmasTeR Quote
JustNick Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 are proxy server in el adauga pr.exe in startup si dupa oricine vrea daca esti infectat iti foloseste ip pe portul 8080 Quote
alexalghisi Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 nici macar link de download nu vad ... Quote
Marian Posted April 26, 2010 Report Posted April 26, 2010 )Dupa faza cu msK Attack creat de JustNick acu a aparut si Black Attack pe RST )PS:Programul merge bine dar lu` fraierul de coko i l-a vandut cu 20 de euro si ca sa nu-l dea mai departe a bagat proxy server. Bravo Nicule ))Bine ca s-a sters linkul... cine stie cati au fost infectati Quote
JustNick Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 marian gresesti cand scrii ceea ce scrii.daca vrea cineva softul ma gaseste pe nickunyck sau pe skype just.nick1 Quote