BiTzu Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Ma gandeam daca nu exista vreun site/program ceva sa platesti prin sms. De ex la steam sa trimiti sms si sa primesti cod Quote
Rockerdish Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Presupun ca respectivul se referea la ceva gratis "program FAKE" care sa trimita 3 Euro sau cat trebuie , si eu as cauta asa ceva dar , nu prea cred. Quote
logyc Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 (edited) uite aici ceva care te poate interesa Edited February 19, 2010 by logyc Quote
adi003 Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 exista o solutie e gratis si e oferita de una dintre cele mai mari companii de telefonie mobila din romania. desigur ca nu o sa va spun care e. think. non-tech Quote
Cril Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 kw3rln;130508']Nemessis: adi003?[] kw3rln: da[] kw3rln: You have invited Nemessis to play Pool.You can wait for a response or Cancel (Alt+Shift+C) the invitation.[] kw3rln: daca castig ii dau banAsta se intampla daca te dai mare pe forum ca stii si nu spuijoci si cu mine pana la 5?daCA CAstigi imi dai ban...daCA CAstig nu se intampla nimic [PS: fara rigle & shit] Quote
Cril Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Pe tine cine slbz te-a bagat in seama?Nu stiu ce relatii de limba-n-cur ai tu cu adminii de te lasa sa injuri de mama, aiurea-n pom, da' te-as ruga sa te abtii de la astfel de injuraturi(cel putin nu de mama, morti, intelegi tu ca esti baiat mare... sper).// LE: in fine, eu inchei aici. Added to ignore list. Quote
adi003user Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 (edited) ok fine by me. multi de pe aici nu stiu ce face ifconfig dar fac tutoriale de hacking. sunt si cativa foarte buni nu zic nu. dar nu inteleg ceva. cand cineva cere exploituri rare... pfaaa. pai stai nene plateste. eu daca v-am pus sa ganditi imi iau ban. tipic romanesc. credeam ca sunt altfel de oameni p'acilisea dar se pare ca ma insel. o zi buna.PS: glumite dastea faceam cand aveam 15 ani si poate nici atunciNemessis: adi003?[] kw3rln: da[] kw3rln:You have invited Nemessis to play Pool.You can wait for a response or Cancel (Alt+Shift+C) the invitation.[] kw3rln: daca castig ii dau ban Edited February 20, 2010 by adi003user Quote
daatdraqq Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 sincer nu am inteles faza:)Faza este ca in momentul cand te inscrii pe un forum ,e ca si cum ai intra in casa cuiva .In cazul de fata ,casa e a admin-ilor .Daca nu-i place de moaca ta ,te da afara .E simplu ,e dreptul lui sa faca ce vrea la el acasa la fel cum e si dreptul tau sa alegi daca te inscrii sau nu . Quote
alex_cismas Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Interesanta treaba cu pool pe ban... Deci daca scriu vreo prostie... sau fac ceva gresit.. jucam pool inainte sa iau ban.. nu de alta.. dar s-ar putea sa nu mai iau ) Quote
CrashOverline Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 kw3rln;130508']Nemessis: adi003?[] kw3rln: da[] kw3rln: You have invited Nemessis to play Pool.You can wait for a response or Cancel (Alt+Shift+C) the invitation.[] kw3rln: daca castig ii dau banAsta se intampla daca te dai mare pe forum ca stii si nu spui:D:D funny ok fine by me. multi de pe aici nu stiu ce face ifconfig dar fac tutoriale de hacking. sunt si cativa foarte buni nu zic nu. dar nu inteleg ceva. cand cineva cere exploituri rare... pfaaa. pai stai nene plateste. eu daca v-am pus sa ganditi imi iau ban. tipic romanesc. credeam ca sunt altfel de oameni p'acilisea dar se pare ca ma insel. o zi buna.Pai tu in postul tau ai spus ceva de genu:Exista maimute cu 6 picioare' date=' da, chiar acolo...in...padure, da nu va spun care...think...no-tech.?Care e faza cu : cand cineva cere exploituri rare... pfaaa. pai stai nene plateste.ca nu m-am prins...???@kw3rln: trebuie sa mai faci un pool :D:D Quote
DarkIceee Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Faza este ca in momentul cand te inscrii pe un forum ,e ca si cum ai intra in casa cuiva .In cazul de fata ,casa e a admin-ilor .Daca nu-i place de moaca ta ,te da afara .E simplu ,e dreptul lui sa faca ce vrea la el acasa la fel cum e si dreptul tau sa alegi daca te inscrii sau nu .Poti sa si vandalizezi casa dupa ce esti dat afara . Quote
black_death_c4t Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Poti sa si vandalizezi casa dupa ce esti dat afara . daca proprietaru' nu e culturist cu centura neagra la karate poti Quote