Guest Nemessis Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Pentru ca sunt prea multi fani ai spagatistului vom recurge la o mica chestie pentru a impiedica in oarecare masura sa se duca vorba prea mult despre ce vom face noi. Postati fiecare dintre voi aici "vreau sa particip la raid" si veti primi prin mesaj privat link de download catre fiserele cu datele atacului. Initial Pax venise cu o idee total diferita de a mea (acum ideile sunt destul de asemanatoare), asa ca in arhiva pe care o veti downloada o sa gasiti doua versiuni, una scrisa de mine si una scrisa de Pax. Fiecare isi va alege versiunea pe care o considera mai usor de pus la punct si cu sanse mai mari de reusita, scopul si rezultatul fiind oricum aproape identice.FOARTE IMPORTANTDupa ce veti face ceea ce scrie in datele raidului nu treceti la faza finala (modificarile de dupa), decat peste 4-5 zile. O sa va dam noi date "sensibile" care vor avea succes cu siguranta, asa ca nu va grabiti. Este foarte indicat sa folositi un proxy, aol sau php proxy, pentru a va ascunde ip-ul in timpul raidului, pentru ca victima cu siguranta va incerca sa ia masuri legale.P.S. - nu toata lumea va primi datele raidului si ii rugam pe participantii la acest raid sa nu dea nimanui fisierele primite, altfel sansele de esec vor fi mari. Unii dintre voi vor primi linkul de download mai pe seara pentru ca nu voi fii disponibil la pc intr-un anumit interval de timp. Raidul va decurge pe durata a cateva zile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEBREAKER101010 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 vreau sa particip la raid//utilizator cu prea putine posturi// Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 vreau sa particip la raid! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberWolf08 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Daca raidul este saptamana asta ma bag si eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebe1911 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 vreau sa particip la raid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANdreicj Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Vreau sa particip la raid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lllexutzu Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) vreau sa particip la raidL.E. ok.//utilizator prea nou si fara activitate// Edited March 8, 2010 by lllexutzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 ma, da voi nici macar 30 posturi nu avetide unde stim noi ca nu sunteti niste sobolani?doar am vrut sa atentionez. Eu NU particip, doar stau spectator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 ma, da voi nici macar 30 posturi nu avetide unde stim noi ca nu sunteti niste sobolani?doar am vrut sa atentionez. Eu NU particip, doar stau spectator eu nu am inca 30 de posturi pentru ca sunt inca in faza in care doar acumulez cunostinte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Ramaneti on-topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edededi Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 vreau sa particip la raid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolder Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 vreau sa particip:)tin sa mentionez ca am participat si la ultimul raid.:Dsi nu sunt "sobolan":)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegendKiller Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 vreau sa particip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strike Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 vreau sa particip la raid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HIENA Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 vreau si eu sa particip la raid mai am si contu celalalt htw dar nu o sa mai intru pe ala si merg cu asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Un10n Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 vreau sa particip la raid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immun3 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 vreau sa particip la raid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 vreau sa particip la acest raid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 si eu vreau sa particip la acest ride, am participat cel anterior:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cronix Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Doresc sa particip la acest raid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SympleBoy22 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 I'm in...vreau sa particip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SENEQ_o Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 vreau sa particip la raid! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu28 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Da da vreau sa particip la raid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vini4p Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 pm me biciz.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 vreau sa particip la raid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...