oXid Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 merge 100% si nu cred ca mai stie cineva metoda asta......dc o vreti dati-mi VIP(ma adresez adminilor)e foarte usor ia cam 2-3 min si MERGE 100%iti da si user si pasword fara nici o encriptie Quote
DrGrim Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 o dovada , un video ceva....care sa dovedeasca 1 Quote
oXid Posted March 9, 2010 Author Report Posted March 9, 2010 da-mi cookie la un site...fa tu un user nou si dami-le....Edit:ma intreaba []kw3rln la ce script>>>>eu am zis ca dc ai coookie(adik il furi prin XSS) si il pui pe browser ....stiu o metoda de a afla user si passwd decriptate in 2-3 min,,,,, Quote
remuszica Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 aiurea...dovada inainte...Daca erai tu smecher faceai video inainte!Si cu siguranta la mai multe descoperiri erai si celebru cat si clasa de VIP Quote
DrGrim Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 deci ai postat la tutoriale in romana ,eu nu vad tutorialul ,te rog sa nu crezi ca am ceva cu tine dar mai degraba postai la cereri Quote
oXid Posted March 9, 2010 Author Report Posted March 9, 2010 dc mi se da vip(nu inainte de a le demonstra adminilor) as posta si pt voi turorial(as face un edit la first replay)..... Quote
blech Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 si ce realizezi daca ai vip?intr-o secunda il ai, o secunda dupa....se pare ca nu o sa il mai ai...vip tre' sa demonstrezi ca-l meriti asa ca te asteptam cu un video sau cu ceva care sa ne faca sa te credem.... Quote
oXid Posted March 9, 2010 Author Report Posted March 9, 2010 lol pai dc fac video,,,,ce rost mai are requestul meu?.....va faceam video.....si gatatu zici ca dc fac video insemana ca merit VIP...pai eu am zis CLAR(dati vip nu inainte de a demonstra adminilor)asta inseamna sa le acord incredere ,ca dupa ce le fac demonstratia lor.....ei isi vor respecta cuvantul si imi vor da vip...nu? Quote
Guest Mosad Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 alt lingau care vrea vip,tu crezi ca il fraieresti pe kw3? Quote
tjt Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 E suspect ca doresti VIP fara sa arati macar un printscreen,video ca sa ne convingi ca este adevarata metoda asta a ta..ia zi adevarul,nu cumva ai pus pariu cu cnv ca poti sa obtii VIP,iar acum incerci sa castigi acel pariu prin aceasta metoda inexistenta de care vb tu aici ? Quote
DrGrim Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 si ce realizezi daca ai vip?intr-o secunda il ai, o secunda dupa....se pare ca nu o sa il mai ai...intelegi ? tu oricum pierzi scriptul (daca primesti VIP)...nu vad ce rost are sa insisti ,multi dintre useri au postat "chestii" destul de importante fara sa ceara VIP . Quote
oXid Posted March 9, 2010 Author Report Posted March 9, 2010 Bah voi aveti logica????????.................AM ZIS SA MI SE DE-A VIP NU INAINTE SA DEMONSTREZ ADMINILOR PE PRIVAT......CA MERGE 100% Quote
blech Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 eu zic sa facem un pool sa votam daca esti lingau sau nu... ------------------------------------------------------------------------------later edit...cred ca nu am inteles eu bine da tu zici ca poti obtine din orice cookie user si pass pt site-ul respectiv.... da unele site-uri nu stocheaza date de logare in cookie ci alt fel de date....eu zic ca esti FAKE an GAY Quote
Guest Mosad Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 pai demonstreaza odata metoda ta de a alina sufletele neimpacatilor (???) Quote
DrGrim Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 merge 100% si nu cred ca mai stie cineva metoda asta......dc o vreti dati-mi VIP(ma adresez adminilor)e foarte usor ia cam 2-3 min si MERGE 100%iti da si user si pasword fara nici o encriptieBah voi aveti logica????????.................AM ZIS SA MI SE DE-A VIP NU INAINTE SA DEMONSTREZ ADMINILOR PE PRIVAT......CA MERGE 100% analizeaza textul si subliniaza in primul post AM ZIS SA MI SE DE-A VIP NU INAINTE SA DEMONSTREZ ADMINILOR PE PRIVAT sau macar PRIVAT Quote
Metatron Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Edit cookie > Options > Security > Saved Passwords > Show passwords? Quote
Jester Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 aveti grija ca tipu' asta e cu flacara violet! Quote
sonyx Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Da-mi vip sa-ti arat !!!Merge garantatghiciti momentul0900.90.10.30 ;/ Quote
loki Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 dadea mai bine la "cele mai penale" :) ... Quote
luckian121 Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 (edited) ba dar important rau e VIP asta ce o fi acolo kwe zi un scor ca sunt si eu curios cei acolo de sa agitat asta atat... oricum cookie cred ca nici cel mai prost site nu stocheaza pass nu ma pricep prea bine dar din cate stiu daca ar fi sa stocheze pass ar fi foarte ushor de decodat in caul la multi de pe aici. deci kwe se posteaza ceva la vip barem sa nu dau bani degeaba:)) si zimi scoru daca ai scor stii 1:2 0:2 la pauza:)PS. am metoda sa spargi nasa in 3-4 secunde tot ce-ti trebuie eeeee plm un Laptop PC ce ai MAc draci deschizi www.nasa.gov/top-secret-classified-plm-kenedy/ asteptati sa se incarce luati un ciocan sau ce aveti la indemana si folosititva imaginatia. la mine a mers 100%SI nu va luati de mine ca e la recycle bin threat`u deci pot sa scriu off cat vreau corectatima daca ma inshel si nu la gramatica ca am luat 2 cand am dat bacu ... ma numesc Mohamed Alexandru Florentin Lucian Pulemec Ciorba_de_AUr etc asa e la mene la familia yo man sunt obosit si nam ce face.. Edited March 9, 2010 by luckian121 Quote
Jeefo Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Stiu o metoda de a sparge parolele la mess, instant in 2-3 minute, dati-mi vip si va demonstrez ))Saracu, si acum se chinuie sa afle parola lu []kw3rln sa isi scoata ban-u ma pis pe alti de ras Quote
luckian121 Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 ba da chiar saracu are ban un moment de liniste va rog... Quote
Xander Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 javascript:void(prompt('',document.cookie)); mai marfa asa Quote