Jump to content
dark87

[RST] Logo

Recommended Posts

Posted

si trebuia sa-l faci 1280x1024 ....daca nu pentru toate rezolutiile frecvente ,macar pentru 1280x1024,1600x1200,1680x1050...Anyway a iesit bine imi palce si sa salvezi si psd-urile eventual le uploadezi undeva(iti pastram creditele stai fara grija :)) )

Posted

pai cred ca tu ar trebui sa te mai uiti la cum se face un logo mai trage cate un ochi pe la trenduri si apoi mai vorbim

PS: Un logo trebuie sa fie simplu, fara tot felul de culori si gradienturi, cand micsorezi un logo sa se vada la fel sa nu piarda din elemente mai e nevoie sa-ti mai spun ?

Totusi am lucrat si inca mai lucrez in domeniu !! Acum sunt cu sesiune si fac o pauza;)

Posted

Serios .TinKode. vorbesti aiurea , asta nu e wallpers cum faci tu pe ISR si numai stiu unde alea is niste porcari de lucrari eu in locu tau as tacea serios .

Guest .TinKode.
Posted

Baiete incearca sa faci macar un wallpaper (cel mai naspa al meu), sa fie cat de cat asemanator, si dupaia vb cu mine!

Ce ai facut tu acum, iti fac si in paint!

Guest .TinKode.
Posted
"alea is niste porcari de lucrari"

Mai ales alea cu vulturi...pffff...

Daca imi plac vulturii, care e problema! =))