CrYsTy4N Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Am in familie o persoana, caruia ii sunt ascultate telefoanele mobile, de fiecare data cand suna se aude un beep in timpul apelului, pe toate telefoanele, exista vreun soft, care poate sa buruieze intr-un fel sau altul semnalul celor ce asculta? P.S. : Este medic veterinar, nu are probleme cu legea sau alte cacaturi. P.S. 1 : Verificat de mine, acelasi beep se aude in continuu in conversatie, si pe al meu si pe ale ei. P.S. 2 : Sa ne-o bagam in cei care asculta, cred ca-s de la SRI, sa le iau familia Quote
030893 Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Am in familie o persoana, caruia ii sunt ascultate telefoanele mobile, de fiecare data cand suna se aude un beep in timpul apelului, pe toate telefoanele, exista vreun soft, care poate sa buruieze intr-un fel sau altul semnalul celor ce asculta? P.S. : Este medic veterinar, nu are probleme cu legea sau alte cacaturi. P.S. 1 : Verificat de mine, acelasi beep se aude in continuu in conversatie, si pe al meu si pe ale ei. P.S. 2 : Sa ne-o bagam in cei care asculta, cred ca-s de la SRI, sa le iau familia Beepul se aude la fiecare minut:PAstazi am patit o chestie ciudata vb la telefon cu o pers si dintr-o data a incepus sa se auda ca o alarma si n-am mai putut tine telefonul la ureche .. se auzea groazinic apoi sa intrerupt ...ciudat=Clar vin extraterestrii pe pamanatPs: Telefoanele se asculta,acest fapt a fost facut public, iar inregistrarile se pastreeaza 6 luni parca Quote
skipper Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 1.Dupa parerea mea aia nu sunt atat de ratati incat sa se dea de gol.2.Am impresia ca acela este bipul care se aude la fiecare 1 minut scurs din conversatie;3.Bipul se mai aude atunci cand suni si persoana respectiva s-a portat intr-o alta retea;4.De cele mai multe ori se aud tonuri ciudate la telefon din cauza retelei (semnal slab,bruiaj,interferente,etc);5.Daca are abonament,din cate stiu eu abonametele sunt ascultate toate,mai ales daca sunt pe persoana juridica;6.Daca stai sa te iei dupa ce scrie pe net fiecare isi vinde propriul produs cu propria politica de marketing;7.Sfatul meu este sa folositi cartele reincarcabile,pe care sa le schimbati la o perioada de minimum 1 an. Quote
sonyx Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 hai baaaa va simtiti filati?eu cred ca e problema aia cu urechea stiti? daca folositi prea mult telefonul surziti sau ceva de genul!cred ca incepe cu beepuri in telefon good to know. first point! Quote
daatdraqq Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Cand esti ascultat nu se aude absolut nimic .Oricum ,ca idee, nu poti sa bruiezi ascultatul decat daca acesta se face ambiental (cu microfoane externe) .Ascultatul telefonului se face cu ajutorul companiei de telefonie ,nicidecum cu aparatura speciala ,tocmai de aceea nu se aude niciun beep sau alte sunete . Quote
p3tru Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 HAHAHHAHaa, pai eu ar trebui sa ma trezesc cu SRI-ul, FBI, si toata armata la usa, daca in fiecare zi joc Cs si vorbesc la tell cu altcineva din echipa mea, si tot ii spune "planteaza bmb in a- Cumpara arme - omoara- etc..." Quote
greerasu_tony Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 (edited) bip-ul acela se aude si cand inregistrezi conversatia pe telefonul tau... sau persoana cu care vorbesti te inregistreaza Edited June 7, 2010 by greerasu_tony Quote
Guest User Name Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Si lu' tata i-au fost ascultate telefoanele ,si inca ii sunt,stie toata lumea despre cazul permiselor auto ,Arges ...are dreptate,se aude un beep,o mica diferenta sonora fata de obicei;Cel mai bun sfat ar fi ca sa folosesti cartela reincarcabila...Apropo de subiectAm inteles ca Nokia 1100 nu pot fi ascultate...din soft!Stie cineva de unde pot achizitiona un astfel de telefon?Tin minte ca avea Becali un n95 si un 1100 ,si se lauda el ca nu pot fi ascultate...Ciudat este faptul ca la banii lu' nea' Gigi , nu tinea el 1100.Deci,ce pareri aveti ? Quote
DarkIceee Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Cred ca e beep`u de 1 minut exista telefoane care sunt setate sa faca un beep la 1 min ca sa sti cat ai vb aveam la siemens parca asa ceva si dacae sa fi ascultat de oamenii seriosi aia se duc la provideru tau de telefonie mobila si ia toate inregistrarile , acuma daca te asculta cineva din familie si a cumparat softu ala fantoma de pe net e altceva . Quote
RechinuKiss Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 firmele de telefonie nu inregistreaza apelurile in sine si le stocheaza timp de 6 luni.doar datele privind apelurile(numarul apelat, data, ora si durata apelului)nu conversatiile in sine.@daatdraqq ascultarea telefoanelor nu se face nicidecum cu ajutorul companiei de telefonie Quote
skipper Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 firmele de telefonie nu inregistreaza apelurile in sine si le stocheaza timp de 6 luni.doar datele privind apelurile(numarul apelat, data, ora si durata apelului)nu conversatiile in sine.@daatdraqq ascultarea telefoanelor nu se face nicidecum cu ajutorul companiei de telefonieTe contrazic.Ascultarea telefoanelor se face cu ajutorul firmelor de telefonie.Atunci cand esti intr-un cacat cu politia si este nevoie ca proba de un desfasurator al apelurilor,nu o sa apeleze politia la SRI ci la Vodafone,Cosmote,etc. Quote
CrYsTy4N Posted June 8, 2010 Author Report Posted June 8, 2010 Bip-ul nu se aude la fiecare minut, ci in mod permanent, si in conversatia cu mine si la mine si la ea, deci .... Quote
Ellimist Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 se aude un bip continuu? sau cum?Cand tu vorbesti cu altcineva se aude? Dar cand vorbeste ea cu altcineva? Quote
RechinuKiss Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Te contrazic.Ascultarea telefoanelor se face cu ajutorul firmelor de telefonie.Atunci cand esti intr-un cacat cu politia si este nevoie ca proba de un desfasurator al apelurilor,nu o sa apeleze politia la SRI ci la Vodafone,Cosmote,etc.Desfasuratorul si ascultarea conversatiilor sunt 2 chestii total diferite. Quote
LLegoLLaS Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Ba tu ai ramas cu nokia1100 ?Ascultarea se face , dupa cum s-a mai zis , cu ajutorul operatorilor de telefonie mobila.Iar beep-ul n-am idee...poate din cauza bruiajului,interferentelor etc etc Quote