-E-xPeRiEnCe Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Buna treaba,ai muncit mult. Quote
phantomas90 Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 (edited) Hiena vad ca esti un membru mai vechi ca mine si poate ai mai multa experienta in IT, dar nu cred ca o lista de parole obtinuta cu un stealer e demna de categoria Club Show off. Mai ales ca e obtinuta cu acel renumit IStealer. Cel putin putem face o categorie sau o subcategorie pe undeva pe acest forum unde fiecare sa faca un fel de update cu parole/conturi. Nu considera critica ce am zis ci mai mult o sugestie. @ANdreicjagariciule vezi in plm de mortii tai nu te mai lua de mortii mei te-a intrebat cineva de vb? te simti cumva sau esti black si mai ai alt cont si te dai lovit acu si intri pe contu asta?hiena nu-ti mai pierde timpul cu acest Andreicj. Si pe mine ma facea prost/retardat in unele topicuri deschise de mine sau in care discutam cu cineva/incercam sa pricep ceva.Se pare ca el este o enciclopedie umblatoare fata de noi, muritorii de rand. Inca nu am citit tot de pe forum, dar ce am citit si intervenea stimabilul Andreicj era o interventie cu critica, blamare, fara nici o rezolvare sau o idee de rezolvare. Edited September 1, 2010 by phantomas90 Quote
extremcs2 Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Mda:)) al dracu nu merge nici unu de Filelist:)) le-ati luat rpd Quote
Maverick Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Nenea ia uite de cand este topicul: 06-08-2010, 08:44 AM Ar trebui sa iti spuna doua lucruri asta:))Daca nimeresti lucrurile astea iti dau 1 cont de filelist;) Quote
Maverick Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Ti-am dat pm.Lasa-l ca primul lucru il nimereste el da pe al doilea sta ceva sa se gandeasca:)) Tu il sti:PAaaa si sa imi zici daca merge contul care ti l-am dat. Quote
begood Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Hiena vad ca esti un membru mai vechi ca mine si poate ai mai multa experienta in IT, dar nu cred ca o lista de parole obtinuta cu un stealer e demna de categoria Club Show off. Mai ales ca e obtinuta cu acel renumit IStealer. Cel putin putem face o categorie sau o subcategorie pe undeva pe acest forum unde fiecare sa faca un fel de update cu parole/conturi. Nu considera critica ce am zis ci mai mult o sugestie.hiena nu-ti mai pierde timpul cu acest Andreicj. Si pe mine ma facea prost/retardat in unele topicuri deschise de mine sau in care discutam cu cineva/incercam sa pricep ceva.Se pare ca el este o enciclopedie umblatoare fata de noi, muritorii de rand. Inca nu am citit tot de pe forum, dar ce am citit si intervenea stimabilul Andreicj era o interventie cu critica, blamare, fara nici o rezolvare sau o idee de rezolvare.andreicj si-a luat zborul definitiv de pe forum. Quote
Cosmin665 Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 google...the message is too short... not anymore Quote
Sok(er) Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Sariti repede,cat mai snt calde:)) Quote
HIENA Posted February 4, 2011 Author Report Posted February 4, 2011 ma bucur ca v-am putut ajuta pe aceea care au luat acele conturi cat despre ceilati care m-au vorbit de rau asta e numai gura e de ei... ceilalti baieti imi pare rau momentan numai postez nimic ca iar mi se aduce vorbe de genu " mare chestie ai furat niste conturi cu istealer " sau chestii de genu... sorry 1 Quote
sTrEs Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 ma bucur ca v-am putut ajuta pe aceea care au luat acele conturi cat despre ceilati care m-au vorbit de rau asta e numai gura e de ei... ceilalti baieti imi pare rau momentan numai postez nimic ca iar mi se aduce vorbe de genu " mare chestie ai furat niste conturi cu istealer " sau chestii de genu... sorryDaca am da atentie la toata lumea care ne vorbeste de rau, asta ar insemna sa nu traim. Baga tare..stii vorba aia: Caini latra, ursul trece!>< Quote