paxnWo Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 Caut o persoana din Bucuresti care sa cunoasta limba engleza ( mediu ) si sa aiba cunostinte minime de operare pe PC si de navigare pe internet. Rolul este sa listeze produse pe un shop virtual. Trebuie sa se poata deplasa la birou, ( in primele 3 zile de listing, cat invata, si in zilele in care este chemat ) aflat in zona parcului Herastrau. Trebuie sa aiba o conexiune stabila la internet si microfon ca sa poata fii contactat si ca sa poata lucra de acasa in conditii normale. Respectivul trebuie sa listeze pe zi un anumit numar de produse in schimbul a 40 RON. La inceputut, numarul de produse obligatorii minim listate este de 50, apoi creste cu 10 produse in plus / zi pana la 100 ( chiar daca numarul creste, salariul ramane la fel ). Conditiile de la birou sunt excelente pentru a lucra ( nu este obligatorie prezenta la birou decat in primele 3 zile ): mancare, bautura, tigari, pax. Caut o persoana serioasa cu care sa putem colabora. Contactati-ma prin PM, iar intrebarile postati-le aici. Quote
Fitty Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 "chiar daca numarul creste, salariul ramane la fel" Chiar sunt curios daca o sa gasesti. Quote
nosferatu Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 (edited) daskjdasda Edited July 1, 2010 by nosferatu Quote
linux_terminal Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 Produsele sa fie listate pe Ebay* ... ) (Glumesc ) Quote
ZeroCold Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 Te-as ajuta eu, ca tot nu am ce face...dar nu sunt din bucuresti ...Da 100 de listari din prima, ca nu la toti le convine sa creasca listarile iar salariul nu..Sau da 200 de listari si sa scada cate 10 pana la 100 , salariul acelasi . Quote
Birkoff Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 nu se poate automatiza procesul? adica de unde se primesc produsele ce urmeaza a fi listate? in ce format? poate se poate scrie un cod sa va automatizez procesul, dar trebuie sa stiu in ce format vin produsele (pe hartie sau pe mail sau preluate de pe alte site-uri?) Quote
loki Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 daca nu erau alea 3 zile ma bagam. Distanta asta... Quote
nosferatu Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 pax, bagamia-si pula'n ma-ta, si'n sapca maro a matiDar-ar domnu' sa-ti apara hemoroizi la gura Quote