Jump to content
paxnWo

angajez

Recommended Posts

Caut o persoana din Bucuresti care sa cunoasta limba engleza ( mediu ) si sa aiba cunostinte minime de operare pe PC si de navigare pe internet.

Rolul este sa listeze produse pe un shop virtual. Trebuie sa se poata deplasa la birou, ( in primele 3 zile de listing, cat invata, si in zilele in care este chemat ) aflat in zona parcului Herastrau.

Trebuie sa aiba o conexiune stabila la internet si microfon ca sa poata fii contactat si ca sa poata lucra de acasa in conditii normale.

Respectivul trebuie sa listeze pe zi un anumit numar de produse in schimbul a 40 RON. La inceputut, numarul de produse obligatorii minim listate este de 50, apoi creste cu 10 produse in plus / zi pana la 100 ( chiar daca numarul creste, salariul ramane la fel ).

Conditiile de la birou sunt excelente pentru a lucra ( nu este obligatorie prezenta la birou decat in primele 3 zile ): mancare, bautura, tigari, pax.

Caut o persoana serioasa cu care sa putem colabora.

Contactati-ma prin PM, iar intrebarile postati-le aici.

Link to comment
Share on other sites

nu se poate automatiza procesul? adica de unde se primesc produsele ce urmeaza a fi listate? in ce format? poate se poate scrie un cod sa va automatizez procesul, dar trebuie sa stiu in ce format vin produsele (pe hartie sau pe mail sau preluate de pe alte site-uri?)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...