Nee Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Va rog recomandatimi si mie o firma puternica de web hosting ce accepta plata pe un an si da un domeniu .ro gratis daca platesc avans pe un an , sa nu fie sediul firmei la etajul 7 la un bloc cu 2 camere , 2 servere in debara si daca pica curentul cade tot.Veniti cu mai multe propuneri , sa fie serioasa firma. Quote
Andblood Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 CLAR POWER HOST | Solutii profesionale de gazduire web. nu iti da domeniu .ro si nu stiu multe site-uri care sa iti dea.Ce topic de-a dreptu inutil cand exista google cu N topicuri pe alte forumuri cu aceeasi intrebare. Quote
cigraphics Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 eu folosesc de vreo 3 ani mxhost nu am avut probleme cu eidau domeniu nu dau .ro moca dar este la un pret destul de mic Quote
Andblood Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Am spus powerhost ca vad ca si forumu e hostat aici si merge bine la netul meu de 32kb.Si orice ai pune , high ! Quote
p3tru Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Hostgator, detin la ei mai multe site-uri de peste 3 ani, nici cea mai mica problema!Iar au un Live chat suport inegalabil, te ajuta la orice eroare existenta in site-ul tau, chiar daca eroarea nu provine de la ei, iti explica totul, ca sa iti mearga bine site-ul, si sa ai de castigat.Daca ai vre-un gand:Web Hosting Services, Reseller Hosting, and Dedicated Servers by HostGator Quote
Fitty Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 http://thisweekinfreewebhosting.com e si free. ai cpanel, tot. citeste acolo mai bine. Quote
HackKing Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 eu recomand krond.orgviteza de: 10Gbit/s metropolitan, si 100Mbit/s international.Nu am avut niciodata probleme cu hostul asta Quote
Andblood Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 (edited) Cosminn vad ca 90% din posturile tale sunt inutile , injuri lumea aiurea , esti un cocalar. Edited August 9, 2010 by Andblood ca e cosminn un fraier. Quote
LegendKiller Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Incearca EliteHost.ro | Gazduire Web, Jocuri, Radio, Hub | Acasa am host de la ei de peste 2 ani , si a fost picat o singura data cateva ore intre-o noapte atat si nimic mai mult. Quote
Andblood Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 Si ma-ta-i o betiva, ti-am ranit sentimentele?Auzi ma piciule , voi cocalari stiti doar sa injurati atat ? Nu va duce minte la altceva? Asta e limita voastra? Cand o sa scapam o data de voi? Tu ar trebuii sa sti raspunsu ca doar esti un pisat.Salut si moarte usoara. Quote
Andblood Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 Nu cred , daca te uiti atent la posturile mele nu am injurat de foarte multe ori dar la tine e invers. Tu doar comentezi aiurea cand defapt nu ajuti cu nimic doar stresezi lumea.Fa-mi si mie un favor , cumpara un pistol si shoot yourself. Quote
Moderators Dragos Posted August 10, 2010 Moderators Report Posted August 10, 2010 Terminati cu off-topicul.ON: Eu am gazduire de la PowerHost si merge foarte bine. Quote
ForallPacific Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 foarte bun mai este si: https://globehosting.com/ Quote