Moderators Dragos Posted August 15, 2010 Moderators Report Share Posted August 15, 2010 (edited) Microsoft va lansa pe data de 15 septembrie Internet Explorer 9 în versiune beta, conform unor informa?ii ap?rute pe mashable.com.Primele informa?ii despre IE 9 au început s? apar? în noiembrie, iar pe YouTube au ap?rut deja preview-uri cu ultimul browser de internet de la Microsoft.De?i este în continuare cel mai utilizat browser din lume, Internet Explorer a început s? piard? din cota de pia?? în special în fa?a Firefox, dar ?i a browserului realizat de Google. Edited August 15, 2010 by Dragos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FakeCN Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Abia astept sa apara, cica ar fi mai rapid decat chrome si mai sigur decat FF.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Abia astept sa apara, cica ar fi mai rapid decat chrome si mai sigur decat FF..ca toate versiunile de pana acum sau cum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 (edited) Lol )) poate candva prin anul 2050.dar eu nu vad cum dreq ar folosi cineva IE in loc ed crhome sau ff Edited August 15, 2010 by prodil89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vini4p Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 ca toate versiunile de pana acum sau cum ?Bine zis, are un trecut mult prea sucks, bug-uri nefixate nici pana in ziua de azi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FakeCN Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Si-au dat si ei seama ca IE e de cacat si acum vor face ceva mare.. o sa vedeti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalghisi Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 ce pagina are 1000 de pesti pe ea ca sa ne trebuiasca atatea fps pt 1000 de obiecte ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 cand ai zis mai rapid decat GCsi mai sigur decat FF parca as fi auzit campaniile electorale romanesti...Deja imi imaginez cum o sa arate. Design google chrome (la fel ca si FF 4), sunete enervante ca si pana acum si viteza melcului in curba + exploituri care sper sa convinga lumea sa nu mai foloseasca asa ceva (nu ca ff si chrome sunt sigure dar ...)apropo de opera nu se prea aude mare lucru in ultimul timp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FakeCN Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Eu va garantez ca va arata ca IE8, doar ceva un pic mai rotunjit. Si va fi rapid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andblood Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 IE este folosit pentru ca vine o data cu windows-ul si numai sta lumea sa instaleze altul.Eu cred ca va arata gen Chrome.Tot la firefox raman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Astia defapt incearca sa inveleasca un cacat in staniol, dar nu le iese. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sado Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 De?i este în continuare cel mai utilizat browser din lume, Internet Explorer a început s? piard? din cota de pia?? în special în fa?a Firefox, dar ?i a browserului realizat de Google. Aici vedem cati prosti exista in lume .. daca ne uitam la statistici si vedem ca 80% folosesc IE am putea face statistici si la prosti ..ati prins ideea.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 intrebare: rezolva faptu ca de fiecare data cand deschid IE beau o cafea pana ma lasa sa bat adresa in camp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Eu nu prea am mai folosit Windows, dar am incercat si IE si imi place cum se misca. IE 7 era cam greoi, dar IE 8 imi place.Cred ca o sa se vada niste diferente intre IE8 si IE9, si asta in bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...