Jump to content
Dra3Q

Gagabux

Recommended Posts

Posted
Eu cred ca tu ai trait cu impresia ca ai 1690 euro .Ai si arvunit o solenta din 2002 cu gandu' ca o achiti cand scoti cascavalu ,este ?

Busted ! Pwned ! Owned ! :)) Mi-ai citit gandurile daatdraqq :))

Posted

Gagabux e o prostie.Daca tot va bagati pe ptc-uri, neobux e cea mai buna solutie, cel mai de incredere site.

Si da, se pot face bani in adevaratu sens al cuvantului, nu 2dolari pe luna...daca si investesti.

Prima data intr-un upgrade de 90$ ca sa primesti mai multe reclame pe zi, 9 minim, sa dublezi suma luata de la refs/click & alte rahaturi.

Apoi, inchiriezi referali in prostie(100 pentru 25$), cat te duce buzunaru si te rogi sa fie activi cat mai multi.

Posted
Gagabux e o prostie.Daca tot va bagati pe ptc-uri, neobux e cea mai buna solutie, cel mai de incredere site.

Si da, se pot face bani in adevaratu sens al cuvantului, nu 2dolari pe luna...daca si investesti.

Prima data intr-un upgrade de 90$ ca sa primesti mai multe reclame pe zi, 9 minim, sa dublezi suma luata de la refs/click & alte rahaturi.

Apoi, inchiriezi referali in prostie(100 pentru 25$), cat te duce buzunaru si te rogi sa fie activi cat mai multi.

si cum esti ateu Dumnezeu nu-ti asculta rugaciunile si ramai pe - =))

Posted
:)) discutau 3 dilai...zice unu: pe mine m-a trimis dumnezu pe pamant, sare al doilea...ce zici bai? ba pe mine m-a trimis... se cearta ei putin, pana intervine al treilea... bai, terminati dreaqu ca nu am trimis pe nimeni.Cu gagabux, xyzbux, bullshitbux, castigi bani daca e site-ul tau.Oricand apar cateva mii de prosti ce isi fac upgrade de cont, si 10 % din ei sunt norocosi, isi recupereaza banu`.