Nytro Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 (edited) ACTUALIZARE: AICI.Sa explic, sa inteleaga toata lumea.Pentru o abatere nu foarte grava, pentru care nu se poate da ban (to ban = a interzice, provine din limba engleza si s-a cam romanizat, folosim verbul "a bana" si "ban" folosim pentru interdictie, deci daca ai ban nu mai intrii pe forum), se da un avertisment. Pana acum, la 3 avertismente se primea ban automat 3 zile, la 4 avertismente ban 4 zile, la 5 se primea 5 zile si la 6 permanent. Ceea ce era cam dragut pentru voi, nu meritati asa ceva.Asadar, am facut cateva mici modificari la banurile automate. Un mic tabel care contine: numarul de avertismente | durata banului: - 3 avertismente - ban 5 zile- 4 avertismente - ban 10 zile- 5 avertismente - ban 30 de zile (o luna)- 6 avertismente - ban permanentMa bucur ca va place. O zi buna Edited October 3, 2012 by tromfil 1 Quote
sosetutza Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Mie imi convine chestia asta...dar faza e alta...tu dai avertismente care expira...begod insa da doar nelimitate...si pentru cea mai mica abatere. 1 Quote
begood Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 esti ratat, ia zi, care-i mai rau, cartonasul galben sau rosu ?cele rosii se acumuleaza, astea galbene nu.cele rosii iti iau un punct, alea galbene nu. GET IT ? 1 Quote
AlStar Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Mie imi convine chestia asta...dar faza e alta...tu dai avertismente care expira...begod insa da doar nelimitate...si pentru cea mai mica abatere.Asa credeam si eu cand am luat warn-uri de la begood, dar cand m-am uitat mai bine, si am vazut "Points: 0", m-am linistit.Deci,Ave Begood Quote
wpanda Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Hai banul ca banu da bani cine da?Daca vrei remove la ban atunci platesti ; sa vezi usturime Quote
famouz Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 YouTube - Florin Salam - Ban pe ban Quote
Guest User Name Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 de acord cu begood,prefer unul de al lui,este mai fiabil,si pentru tine,cat si pentru contul tau.Legat de modificarile aduse de nytro,cred ca vor avea un succes,doar ca am o nelamurile.regula de minim 10 posturi nu prea se respecta.Aici cred ca este de lucrat.Succes. Quote
Nytro Posted August 27, 2010 Author Report Posted August 27, 2010 YouTube - Florin Salam - Ban pe banExemplu de post care a primit avertisment (warn) si cum mai erau si altele, a devenit ban Quote
AlStar Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Apropo de banari... Ce i se interzice de fapt userului banat? E ca si cum n-ar avea cont sau cum? Ma roade de mult intrebarea... Quote
gamer Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 eu am primit 3 warnuri (rosii) care nu expira niciodata Quote
Nytro Posted August 27, 2010 Author Report Posted August 27, 2010 AlStar: Nu poti intra pe forum. Iti apare doar mesajul ca "You are banned" si motivul. La warn-urile mele, motivul e "Warns", adica avertismentele sunt de vina.Da, banurile nu expira niciodata, cu mult timp in urma expirau. Dar am intervenit eu Quote
gamer Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 si de ce warn-urile mele nu expira? "expires: never" si sunt rosii. Quote
begood Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 m-am saturat.offtopic => warn rosu -1 punct. Quote
-dragsat- Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 pentru o abatere foarte grava! am intrebat ceva de genul , ce stie sa faca? begood mi-a dat ban si raspuns "mata"unde am gresit? Quote
black_death_c4t Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 ;171313']pentru o abatere foarte grava! am intrebat ceva de genul ' date=' ce stie sa faca? begood mi-a dat ban si raspuns "mata"unde am gresit?[/quote']n-ai gresit tu , a gresit maicata cand te-a nascut , asta vroia sa sublinieze si begood. Quote
cosmin49 Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 dar daca primim ban sau advertisment doar pentru ca am facut post dublu fara sa stim si sunt banati fara sa explicam???????????? Quote
loki Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 dar daca primim ban sau advertisment doar pentru ca am facut post dublu fara sa stim si sunt banati fara sa explicam????????????cand postezi esti curios sa vezi cum arata ce ai scris, cine a scris deasupra ta. Cum sa postezi fara sa stii?in acest caz warn pentru ignoranta. Poti simplu edita al doilea post si scrie "scuze de dublu post, explicatie... etc" daca ai apasat aiurea, n-a mers netu etc. Quote
sandabot Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Dupa ce ne ispasim pedeapsa se reseteaza warnurile? Quote