paxnWo Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 (edited) Scriptul lasa cate un comment pe fiecare torrent dintr-o categorie anume, incepand cu pagina X si terminand cu Y. Optiunile :$user = '';$pass = '';$nr_categorie = 9; //Jocuri PC$startpage = 0; $endpage = 64;$comm = "mersi mult up, il caut de ceva vreme, dar nu am gasit crack. later : am gasit un crack perfect aici : http://b-1337.ro/cracks/download.php?crack=";Setati userul si parola ( atetie ca o sa va pierdeti contul dupa ce o sa fiti raportati ), categoria selectata este 9 ( cea de Jocuri PC ); lasa cate-un comment pe fiecare torrent incepand cu pagina 0 ( prima ) si sfarsind cu 64 ( ultima ). E de preferat sa modificati commentul si sa inlocuiti linkul cu adresa voastra. In arhiva se afla si fisierul download.php care primeste numele torrentului ca apoi sa ii redirectioneze catre "numeletorrentului.rar" ( trebuie sa creati o arhiva numita "crack.rar" care sa va contina jucaria, scriptul o sa ii faca copii cu numele torrentelor ).Exemplu de comment pentru http://filelist.ro/details.php?id=39158 : mersi mult up, il caut de ceva vreme, dar nu am gasit crack. later : am gasit un crack perfect aici : hxxp://b-1337.ro/cracks/download.php?crack=GTA4.CRACKED.NO.WOBBLY.CAM-FLTcand au dat click pe link, o sa le descarce o arhiva numita GTA4.CRACKED.NO.WOBBLY.CAM-FLT.rar ( fiind crack.rar copiata ).Am facut spread dimineata, nu stiu daca mai sunt commenturile sus, dar am prins vreo 140 cu un darkcomet prost configurat, dar fud. I-a luat cam 2 ore jumate de pe un shared sa posteze toate commenturile. Nu mai e cu 'multithread'. M-am inspirat nitel si din scriptul facut de Fitty.Download : pax Edited August 31, 2010 by paxnWo
extremcs2 Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Bun si scuze ca intreb unde bag scriptu asta..?
paxnWo Posted August 31, 2010 Author Report Posted August 31, 2010 pe un host care sa suporte curl urci ambele fisiere pe host, creezi cookies.txt si ii dai chmod 777, bagi jucaria intr-o arhiva cu numele "crack.rar" pe care o urci pe host, creezi un director "games" cu chmod 777, sau iti modifici download.php dupa bunul plac.
extremcs2 Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Am descarcat PHP Filelist Spammer by paxnwo Si imi cere o parola..
paxnWo Posted August 31, 2010 Author Report Posted August 31, 2010 alert('check your cookies for the archive password');
SympleBoy22 Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Sa vedeti acum masuri de siguranta pe FL Buna treaba paxi.
Paul4games Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Pax spammerul e bun dar ar putea fi modificat sa faca spam si pe demonoid/piratebay/iplay......atunci sa vezi cum vin boti online;)
wizardruls Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Vand mailuri .frVand socksuri fresh Cu cat dai socksu' fra' ? Da-mi un PM pls
Guest ballack Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 da , bun . ty .cauta-ma dracu pe mess. cat mai repede .
paxnWo Posted September 1, 2010 Author Report Posted September 1, 2010 @ paul : o sa fac maine, mortii lor poate au captcha@ wiz & ballack : vorbim diseara, plec la peste
ROFL Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Codul scris oribil:). In rest, felicitari!
1337 Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Nu vrea, am CURL si cookies pe 777 .Timp: 12Torrente : 0
devianc3 Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Am incercat sa adaptez scriptul pentru alte 2 trackere si nu merge. Unul din ele e total identic cu FL, celalalt, aproape... Eu sunt oricum destul de convins ca am modificat corect. De asemenea indeplinesc conditiile cu cURL si am facut chmod. Care ar putea fi problema?
DarkIceee Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Bravo Spreadere , cand o sa ma un host bulletproof o sa te caut sa ne jucam un pic cu zeus da nu pe situri dinastea de copii , pe situri serioasa
MrRip Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 parola?care ii ca nu mam prisn Atunci inseamna ca nu meriti sa-l folosesti ! Fa-te mic si dispari !
icebird Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Atunci inseamna ca nu meriti sa-l folosesti ! Fa-te mic si dispari !owned... andrei cat dai sa-ti dau parola pe PM?
andrei.samp Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 icebird , dute nam nevoie de tnripid : hai pa te pupa jeanfunctioneaza , mie mio mers
sharkyz Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Pe rst sau adunat toate geniile din romania?Super paxn am reusit sa il modific pentru alte trackere nu e chiar asa de greu dar... mi-a luat 7 ore.Ms mult
paxnWo Posted September 1, 2010 Author Report Posted September 1, 2010 Codul scris oribil:)de ce e oribil ? ca n-are spatiere sau care e problema ? @ 1337 : n-am idee sefule, i-am intrebat pe astia de pe net si cica le functioneaza.
Guest demisec Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Mie nu imi merge.Incercat pe 2 hosturi diferite cu curl activ.Imi da asa timp: 1 torrente: 0
paxnWo Posted September 2, 2010 Author Report Posted September 2, 2010 poate e de la fl dupa spreadul ce l-am facut
Guest demisec Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 cate comentarii s-au facut paxnWo..defapt cate ai facut tu?
paxnWo Posted September 2, 2010 Author Report Posted September 2, 2010 toate torrentele din Jocuri PC aveau commentul meu urla unul de pe net care avea contul pe ipul respectiv ca ii da restrict, i-a dat god ban 1