Moderators Dragos Posted September 3, 2010 Moderators Report Share Posted September 3, 2010 Lista evenimentelor iesite din comun care au legatura cu Facebook, pare sa se imbogateasca de la o zi la alta.Ultima intamplare care poate fi adaugata pe acesta lista a avut loc in SUA, in orasul Detroit.Hadley Jons era jurat intr-un proces, iar in timpul deliberarilor s-a gandit sa isi updateze statusul de Facebook printr-o afirmatie de genul: “o sa fie amuzant sa ii spun acuzatului ca l-am gasit vinovat.”Numai ca avocatului apararii, Saleema Sheikh, care a dat din greseala peste status, nu i s-a parut asa de amuzant.Femeia a mers direct la judecatoarea care prezida cazul, iar Hadley Jons a fost retras imediat din juriu.Si asta nu e tot. Jons se gaseste acum de cealalata parte a salii de judecata, intrucat a fost acuzat de sfidare a curtii. Oare cati din juratii care se ocupa de cazul lui se vor amuza declarandu-l vinovat!Un jurat a anuntat verdictul unui proces mai intai pe Facebook | Hit.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamer Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 cred ca glumesti ))). da ma intreb ce cauta astia pe facebook in timpul unui proces si cum mama dracu o nimerit avocatul apararii pe pagina de facebook a juratului. mie mi se pare mai mult o reclama la facebook. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted September 3, 2010 Author Moderators Report Share Posted September 3, 2010 cred ca glumesti ))). da ma intreb ce cauta astia pe facebook in timpul unui proces si cum mama dracu o nimerit avocatul apararii pe pagina de facebook a juratului. mie mi se pare mai mult o reclama la facebook.America, tara tuturor posibilitatilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminn93 Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 America, tara tuturor posibilitatilor.Eu stiam ca este Romania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Americani idioti .Corcituri nereusite . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 hAmerica (,) chiar este tara tuturor posibilitatilor ...si..cum sa afci asa ceva ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 S-au dus prea departe astea cu fuckbook-ul lor cu tot. Intr-o zi o sa comanzi cartofi prajiti de pe facebook... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Cum ei stau pe Facebook asa stam noi pe RSTCENTER. noroaceSi ala.. nah.. americani frate, ai ce face ? nu , aia si cand se c*aca scriu pe FaceBuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 S-au dus prea departe astea cu fuckbook-ul lor cu tot. Intr-o zi o sa comanzi cartofi prajiti de pe facebook...Ziua aia nu e foarte departe la gpec 2010(gala premiilor ecomerce) a fost o firma care impartea pliante cu un shop integrat in facebook, acum daca se inregistreaza o firma de katering vei putea comanda si cartofi prajiti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00mnezeu Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Eu stiam ca este Romania Romania ,shits happens..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewind Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 ca sa vezi, ce mica e lumea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...