sip Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 am vazut din greseala pe youtube NytroRST. Bun am intrat la un tut de acolo si a inceput o muzica.. vroiam sa te intreb daca chiar asculti asa ceva asta e playlistul tau ? Quote
Vlachs Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 l-am intrebat si eu mai demult si a zis ca da, fiecare asculta ce vrea Quote
Park Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Ai pus intrebarea asta pentru ca si tu esti unul dintre cei care esti obisnuit sa clasifici omul dupa muzica pe care o asculta. La noi in Romania a devenit un trend ca sa vezi Iq-ul unei persoane dupa muzica pe care o asculta sau desigur dupa cum se imbraca, si sunt sigur ca multe persoane asculta manele foarte des indiferent de cat de revoltati sunt cand ii vad pe ceilalti ca asculta manele. Quote
BigT Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Sa nu confundam persoana cu gustul. In cazul lui Nytro presupun ca uni s-au uitat cu mirare deoarece manele au inceput sa nu mai fie la moda prin Romania. Nu in sensu ca nu mai sunt ascultate, dar acum se incearca marginalizarea lor si se asociaza subiectiv persoana care asculta manele cu ceva gen cocalar sau intelegeti voi. Pun pariu ca daca asculta Mariah Carey toata lumea ar fi fost fericita. Quote
Nytro Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Da, e playlist-ul meu. Am un IQ de 50 si sunt cocalar. Quote
dark87 Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Si eu il ascult pe florin salam cateodata si nu ii rusine sa ascult manele oricine asculta manele 1 Quote
1337 Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Mie imi place sa ascult Dubstep cu Guta, iese super misto. Imi da un IQ de 85+. Quote
Andblood Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Fiecare canta/asculta ce vrea ,e loc pentru toata lumea, zise villy de la mafia. Quote
sip Posted September 27, 2010 Author Report Posted September 27, 2010 am pus o singura intrebare de curiozitate nu trebuia sa iasa asa mare pam pam Quote
begood Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 voia sa-l umileasca si nu i-a iesit.personal mi-ar crapa obrazul sa fac o chestie de genul. Quote
sip Posted September 27, 2010 Author Report Posted September 27, 2010 voia sa-l umileasca si nu i-a iesit.personal mi-ar crapa obrazul sa fac o chestie de genul.BAI NENE CE NU INTELEGETI MA AM PUS O SINGURA INTREBARE !!! doamneeee !!! Quote
wvw Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 @siptot am ajuns la pagina doi cu topicul ?sta fantabulos: ce genuri de muzic? preferi? E doar o curiozitate din partea unui om care ascult? o cantitate anormal? de muzic?. Quote
sip Posted September 27, 2010 Author Report Posted September 27, 2010 mai multe ska in mare parte P.S. Nu am vrut sa il pun intro lumina proasta, am multi prieteni care asculta manele sun sunt foarte ok acei prietenii, nu clasific omul dupa muzica care o asculta ci dupa ce are in cap iar nytro stie foarte multe. Quote