jicu Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 M?d?lin Dr?gan, unul dintre soli?tii trupei hip-hop Codu' Penal, a fost implicat într-un grav accident la Ploie?ti. În urma impactului o femeie îns?rcinat? a murit, iar o alta a fost grav r?nit?. Ma?ina condus? cu vitez? de solist a intrat în autoturismul în care se aflau cele dou? femei. Cânt?re?ul, al c?rui nume de scen? este Shobby, era b?ut, poli?i?tii stabilind c? avea o alcoolemie de 0,99 la mie.Accidentul a avut loc la ora 08:00, pe podul care face leg?tura între Gara de sud din Ploie?ti ?i ie?irea c?tre Bucure?ti, potrivit Mediafax.?oferi?a îns?rcinat? în ?ase luni conducea o ma?in? Dacia. Ea nu a oprit la semnul stop amplasat la intrarea pe podul Dr?gan. Cânt?re?ul, aflat la volanul unui Renault înmatriculat în Bulgaria, se îndrepta spre Bucure?ti în momentul ma?ina femeii a intrat pe banda sa de mers. Dr?gan nu mai putut evita impactul. Femeia a fost grav r?nit? în urma coliziunii, a fost preluat? de o ambulan??, dar la scurt timp a murit la spital.Shobby ar fi încercat s? fug? de la locul accidentului, fiind oprit de un jandarm, sus?in unii martori ai accidentului, cita?i de Mediafax. M?d?lin Dr?gan avea o alcoolemie de 0,99 la mie în aerul expirat, a declarat Radu Dan, purt?torul de cuvânt al Poli?iei Prahova.Shobby, de la trupa Codu' Penal, implicat într-un grav accident rutier (VIDEO)pe A3 e si clip.datdraqq poti sa faci pachetelu pentru el ca tot esti fan Quote
daatdraqq Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Da , am postat si eu odata cu tine Urat ,nu suport alcoolul la volan ! Quote
keenzo Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Nasol rau de tot,cred ca o sa il inchidaff nasol!! R E S P E C T C O D U P E N A L !!!! cea ma tare trupa la ora actuala de h-h! Respect Shobby!Suntem cu tine!!! Quote
ROFL Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 nasol rau de tot,cred ca o sa il inchidaff nasol!! R e s p e c t c o d u p e n a l !!!! Cea ma tare trupa la ora actuala de h-h! Respect shobby!Suntem cu tine!!! ! Quote
kenny Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Respect Shobby!Suntem cu tine!!!Tu trebuie sa glumesti... Quote
zippy Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 (edited) A belit pula Shobby ...@Off: Ce se cearta retardatii intre ei...gameskyw1 : spammer Edited September 30, 2010 by zippy spammer! Quote
keenzo Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 nu are rost sa ne certam,oricum a dat-o rau in bara Shobby!!! Quote
jicu Posted September 30, 2010 Author Report Posted September 30, 2010 rau de tot cu alcoolul la volan ca nu se stie peste ce dai.rapperi noi is mai ok, cati dintre ei au fost saltati pana acum? Quote
greerasu_tony Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 pacat , dumnezeu sa o ierte , acum 7 zile a avut si o ruda dea mea accident asemantor... a omorat o femeie dumnezeu sa o ierte Quote
Guest Sicko Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Sa infunde puscaria daca e ratat. Quote
Maverick Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 /:)/:)/:)/:)Scuze de off dar parca era o regula pusa de boss Nytro sa nu abuzam de emoticon-uri. Quote
Guest Sicko Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 stai linistit ca nu e ratat!Sa urcat baut la volan, numai are nici o scuza. Quote
Guest Sicko Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Alt smecher cu ma-sa avocat si ta-su mare cacat in stat. Tu daca ai merge la o petrecere nu ai bea de loc? Si daca ai avea masina ai merge cu taxiul, nu? Du-te ba si da-ti doua palme sarind!Vorbesti cu mine cumva? Quote
Fitty Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Ba Cosmine mai du-te, ba, si in pula noastra. Sa ne sugi de pula cu tot cu ma-ta si cu toata familia. Cine esti tu, un cacat de 16 ani, sa ii judeci pe astia? Quote
BGS Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Nu inteleg de ce va certati atata...A calcat , a omorat , va plati si gata.Nu trebuie sa va luati la injurat ca "ma-sa" e avocat "tasu" este billgates (ratatu). Cosminn nu ii mai lua atata apararea recunoaste ca peste 2 zile nici nu ai sa iti mai amintesti ca a intrat la puscarie Si nu te mai lua de ceilalti ca il judeca totusi un om a murit... Quote
prodil89 Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 I WANNA HEAR THIS IN THEIR NEXT ALBUM!!!!! \m/Ce prostie sa va certati.A gresit si va plati si cu asta BASTA!!! Quote
Guest User Name Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 se duce pe 2-3 ani...se vede cu sisu,si pot colabora:) Quote
demon_zone Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 so2 women killed1 artist behind barstragem lini------------------= tot o tara plina de microbi infecti...*da, stiu, pleonasm Quote
daatdraqq Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Daca insista presa pe caz ,ia 2 ani cu executare ,face 1 si iese .Daca presa nu insista , ia 2 ani cu suspendare .Oricum ,aranjamente in cazuri dinastea se fac sus de tot si costa cateva zeci de mii de euro .Nu stiu cati bani are el daca mergea cu un renault inscris in Bulgaria . Quote
ZeroCold Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Femeile Daca ar fi oprit aia la stop nu s-ar fi intamplat nimic. Quote