Graphik Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Va salut, nu am mai trecut de ceva vreme pe aici pt ca nu-mi mai aminteam parola pt user dar in cele din urma am gasito notata. Am si eu o rugaminte pt cei mai priceputi, as vrea sa ma ajutati sa gasesc eventualele gauri de securitate la o pagina de web. Eventual daca e cineva amabil sa o "modifice" putin, adresa este aceasta tiporex thx in advance Quote
BogdanNBV Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 (edited) da niste errori la tipografie tiporex'si cam peste tot da errori tiporex'si scuze dar nu te pot ajuta sa indrepti astea... nu prea am timp Edited October 16, 2010 by BogdanNBV Quote
daatdraqq Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Ai o eroare in ADN , te simt ! Quote
Graphik Posted October 16, 2010 Author Report Posted October 16, 2010 @ bogdannbv : thx for the joke dar eu vorbeam serios. @daatdraqq : si tu ai o eroare, se numeste spatiu inainte de virgula glumesc dar daca vreau o analiza ADN merg la medic Quote
blech Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 bogdan are 16 ani... nu poti sa-l condamin pentru ca se comporta ca un copil Quote
Vlachs Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 @ bogdannbv : thx for the joke dar eu vorbeam serios. @daatdraqq : si tu ai o eroare, se numeste spatiu inainte de virgula glumesc dar daca vreau o analiza ADN merg la medicnu am mai vazut site chiar asa de rau, are de toate lol Quote
nedo Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 din ce vad este sit-ul unei firme, daca era sit propriu poate te ajuta cineva, dar fiind pe firma cred ca mai bine ai vorbii cu pax,nytro, tinkode, si ceilalti mai avansati(insa nu o sa fie gratuit) Quote