Jump to content
IzCreative

Deep Freeze

Recommended Posts

Stateam pe internet si am dat de un programel care cred eu ca este folositor , asa ca am sa-l impartasesc si cu voi :D .

Este vorba de Deep Freeze . Voi adauga o descriere de pe site-ul lor pentru ca acest programel cred ca poate fi folosit in sali de net , la informatica , sau in alte astfel de domenii .

Deep Freeze protejeaza imediat si pastreaza configuratiile de baza ale calculatoarelor . Indiferent de modificarile pe care un utilizator le face unei statii de lucru, pur si simplu reporneste calculatorul pentru a anula toate modificarile si a reseta calculatorul la starea initiala . In acest fel timpul destinat suportului tehnic este redus sau eliminat complet .

In timp ce Deep Freeze asigura o protectie bulletproof , abordarea sa nerestrictiva imbunatateste productivitatea si satisfactia utilizatorului . Prin faptul ca nu exista restrictii pentru utilizator in accesarea resurselor sistemului , sunt evitate furstrarea si timpii morti datorati conflictelor software , coruperii sistemului de operare , atacurilor virusilor si multor altor probleme .

Deep Freeze este disponibil in doua edtii pentru Windows , fiecare cu facilitati diferite pentru a corespunde necesitatilor utilizatorilor .

Deep Freeze Standard schimba modul in care profesionistii IT protejeaza mediile mici multiuser . Simplu , robus si ieftin Deep Freeze Standardeste ideal pentru mediile cu maximum 10 statii de lucru .

* Sursa : Deep Freeze

* Download : Here !

Link to comment
Share on other sites

Il folosesc pe masina virtuala ca sa testez diferite chestii si pe o alta masina virtuala unde fac aplicatii portabile .

vbox/vmware au snapshots, sunt cu muuult mai la indemana decat df -> poti salva chiar in running state(asemanator cu hibernate) - in momentul cand dai revert, ai masina deja pornita. ;)

Link.

Link to comment
Share on other sites

Din cate stiu, se folosea la reletele de calculatoare din licee care foloseau windows xp si tot se instala counter-ul a doua zi :D

Mai apoi s-a trecut la Vista si sistemul lui de limitare a userilor ... dar tot se rezolva cu stick ...

In ceea ce ma priveste, niciodata nu mi-a placut programul. Intradevar, in alte sectoare este folositor (desi ar fi alte alternative), dar nu pt mine @home.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis
din cate stiu s'a mai discutat despre aacest program.

il stiu de ceva timp si mai stiu ca in timp ati buleste hard-disk'ul.

Asa e. Dupa vreo 20 ani iti crapa hardul. La mine au trecut doar vreo 9 ani deci mai duce saracul maxtor vreo 11 ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...