yceman Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Site-ul For?elor navale regale britanice, atacat de un hacker român Ministerul britanic al Ap?r?rii a fost nevoit s? suspende site-ul For?elor navale regale dup? ce a fost atacat de un hacker român, la câteva s?pt?mâni dup? ce Guvernul eviden?iase riscul unor atacuri cibernetice, informeaz? Daily Mail în edi?ia online, citat? de Mediafax.ro.Portalul For?elor navale regale a fost închis dup? ce un hacker a anun?at c? a p?truns în baza de date a site-ului.Într-o postare pe propriul blog, hackerul - un român identificat cu numele TinKode - sus?ine c? a p?truns vineri seara în site-ul For?elor navale regale britanice.Ministerul britanic al Ap?r?rii a negat c? hackerul ar fi accesat vreo informa?ie clasificat?. Cazul pune într-o situa?ie delicat? Guvernul britanic, dup? ce acesta anun?ase în urm? cu câteva s?pt?mâni c? opera?iunile de contracarare a atacurilor cibernetice sunt prioritare.Zeci de mesaje de felicitare i-au fost trimise hackerului român pe blog de c?tre al?i pasiona?i ai Internetului.Felicitari tinky ! Se pare ca e plin rst`u de ziaristi care stau geana nu mai zic de ariciometrii in uniforma sursa: cugetliber.ro Edited November 8, 2010 by yceman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dra3Q Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 ce urmeaza?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1c0 Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 mare smecker.cand ardeam eu root de nasa de ce nu zicea nimic nimic?asta tinkode e cam suspicios ca am vb eu cu el..pe mess.ma intrebat daca am nevoie de relatiile lui sus puse, plm..harfe numa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Eram sigur ca-i vorba de TinKode cand ardeam eu root de nasa de ce nu zicea nimic nimic?Pentru ca nu ti-ai facut reclama? Ca n-om fi telepati ca sa stim care si cum buleste NASA... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Eram sigur ca-i vorba de TinKode Pentru ca nu ti-ai facut reclama? Ca n-om fi telepati ca sa stim care si cum buleste NASA...buleste pe dracu...bagator de seama.. vrajeam si eu deastea pe mirc ca spargeam nasa cand aveam 12 ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1c0 Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 buleste pe dracu...bagator de seama.. vrajeam si eu deastea pe mirc ca spargeam nasa cand aveam 12 ani.)) al dracu de bou.eu cred ca tu erai ala care se milogea meereu pt. bnc free si alea.app. pe mirc fac numa chat?du-te la munca ca esti om batran cred si stai toata ziua pe forum.eu is teenger eu pot dar tu?lasa ajutorul social si tigarile ca asa ii greu sa traiesti prin tinkode si plm..vezi ca se ia NASU de tine )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 hai ca facem cam mult offtopic...sa iti reamintesc cine esti ? jicu ...acel tip care a picat intr`un stealer si miorlaia cu 1000 de topic`uri ca isi vrea useru inapoi ? plangea pe la benny ca vai doamne i-ar fi furat parola concluzie: Da-i drumu..mai sparge ozn`uri nu ne mai sparge noua nerviiatat am avut de zis ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Multe, multe, multe felicitari lui TinKode.Neo(n) al Romaniei.Tine minte, defapt nu-i nicio lingura acolo.Daca nu merge nici asa, fute-i una la chelu' ala ca are cheat ( )Lasand gluma la o parte,felicitari si la mai mare! Mai e vrun romanas de-al nostru care face chestii de genu? (Inafara de Danut, daca nu ma insel, care s-a jucat cu nustiuce server NASA si i-au intrat mascatii in casa ) Edited November 8, 2010 by Patrunjel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Bravo ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Bine o facut.-Gonzalez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Bravo, keep up the good work:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 stirea a aparut si pe chip.ro Atacuri confirmate ?i noi vulnerabilit??i pe site-uri ce apar?in de Yahoo! (mentioneaza la sfarsit si de Ne0h) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...