yo9gjx Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Cea ce e sinistru e ca l-am vazut personal la TV pe Obama prin luna august declarand public ca o populatie ideala pentru planeta ar fi cam 1.8 miliarde. Fenomenul se numeste "eugenie" si e destul de vechi.YouTube - Initium - Primul Test CRIMINAL facut de Codex Alimentarius in Romania [1din2] Quote
daatdraqq Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Cancerul ,sida , razboaiele impotriva "terorismului" nu sunt intamplatoare . Quote
ripoff Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 In Grecia antica puteam fi ucis daca aduceam vesti ca astea :S (noroc ca am evoluat)P.s astia cu codexu` nu`or avea si ei un site sa-i rupem gura!? Quote
qbert Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 mi-e frica:-stu o sa mori in chinuri Quote
Sinnerman Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Fenomenul se numeste "eugenie" si e destul de vechi. Se numeste exterminare Quote
sevex Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 O sa mananc numai apa de izvor.PS: Daca o sa fie contaminata si aia=> Berea va fi contaminata Quote
sharkyz Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Sa imi bag picioru daca ma las mort...incep sa ii mananc pe astia care le este frica...pana la urma un bine le fac... Quote
pochiumaryn Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 elitele sunt la baza tuturor,adica masonii si ceilalti Quote
UnixDevel Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Stati asa fratilor de exemplu exista faina si exista drojdie si exista apa , de ce 'racu sa nu ne o facem in casa daca suntem asa de fricosi (P.S - Si batman se dadea cu sania pe gheatza .....) Quote
wvw Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 (edited) kCodex Alimentarius - Wikipedia, the free encyclopediaA auzit cineva de initium? Ingrasaminte naturale vs Ingrasaminte artificialeelitele sunt la baza tuturor,adica masonii si ceilalti Ai uitat de ?erpilieni. Edited November 10, 2010 by wvw and some more Quote
BigT Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Stiu ca era un film exact despre treaba asta. Daca stie cineva cum se numeste...Si referitor la treaba asta nu ma mai mira nimic... eu inca astept sa vad daca incepe al 3lea razboi mondial in noiembrie{luna asta, nu la anu nu peste doi ani}, exact cum a zis nostradamus cu nevasta-sa aia... Varga;Si doar ca idee conspirativa: Ce ar fi daca ar incepe un razboi si singurele alimente disponibile ar fi din astea care contin substantele cancerigene and stuff like that:> Nu mi-as savura deplin laptele cu cerealele. Quote
player81 Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Cititi inainte sa va alarmati la orice prostii pe care le indruga persoane gen Dan Diaconescu. Din moment ce sunteti pe acest forum banuiesc ca aveti destul cerebel cat sa disociati datele pe care le prezinta C.A. si datele care sunt preluate, modificate si prezentate pentru a face senzatie din stiri fara suport veridic. Quote
j1c0 Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Cancerul ,sida , razboaiele impotriva "terorismului" nu sunt intamplatoare .da fra' dar de ce dracu toti oamenii important fac cancer?sida e mai banala cred, dar cancerul?radu vasile cica are cancer, vadim zice ca si baselu' are. Quote