unqiu Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 imi place sa ma joc, la fel de mult cat va place si voua.. sper ca pe viitor, sa jucam ceva la multiplayer Quote
Printu2008 Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 Sper sa te calce acceleratu de 9. Nu imi sfida limbajul Quote
sevex Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 unde ne intalnim? sa ti iei un cutit eu topor. vezi ca jucam in 2 si cu 3 vieti.aa si nu merge restart dupa ce mori. Quote
Depanatorul Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 ba terminativa sa treaca pe langa opera in bucuresti si sa se aplece o sa se joace cu el cineva ) Quote
ripoff Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 toate fetele sa apeleze la mine toate fetele sa apeleze la mine...NU STIUUUUUU:-/ Quote
demon_zone Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 eu sper sa te calce un tir Sper sa te calce acceleratu de 9.sa-mi iau tir sau locomotiva? Quote
unqiu Posted November 18, 2010 Author Report Posted November 18, 2010 se supara cineva daca va cataloghez, ochelaristi virgini ? Quote
Guest Sicko Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 Bine te-am gasit.Mie imi place sa fut grase. Quote
unqiu Posted November 19, 2010 Author Report Posted November 19, 2010 era o metafora tinere, nu era vorba de un joc 3d , ma refeream la "jocuri" care sunt pe forumu asta, dar ce sa stiti voi , va trebuie desenat. Quote
paxnWo Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 serios tinere ? chiar ma gandeam ca vrei o dota ceva. ne.ai facut pe toti cu metafora ta inexistenta pisamas pe cultura limbii romane din teasta ta, dar ce mortii tai sa stii tu Quote
BogdanNBV Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 (edited) unqiu credema ca degeaba incerci sa iesi din cacat cu explicatia ta ca ceea ce ai spus este o metafora pentru ca esti prea prost sa minti si nu te mai adresa noua cu "tinere" pentru ca din username-ul tau ("unqiu") dovedesti ca esti un mIRCar infect si daca eu ma insel cumva, imi cer scuze daca te-ai simtit cumva jignit de cele spuse de mine mai sus si te rog, spune-ne si noua ce "jocuri" ai vazut tu in desfarsurare pe forum O_o, explica ce intelegi tu prin "jocuri" eu unul sunt prea prost sa imi dau seama la ce te referi, apropo nu port ochelari Edited November 19, 2010 by BogdanNBV Quote
razer_krait Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Salutareapropo nu port ochelari Nici eu:P. Quote
unqiu Posted November 19, 2010 Author Report Posted November 19, 2010 unqiu credema ca degeaba incerci sa iesi din cacat cu explicatia ta ca ceea ce ai spus este o metafora pentru ca esti prea prost sa minti si nu te mai adresa noua cu "tinere" pentru ca din username-ul tau ("unqiu") dovedesti ca esti un mIRCar infect si daca eu ma insel cumva, imi cer scuze daca te-ai simtit cumva jignit de cele spuse de mine mai sus si te rog, spune-ne si noua ce "jocuri" ai vazut tu in desfarsurare pe forum O_o, explica ce intelegi tu prin "jocuri" eu unul sunt prea prost sa imi dau seama la ce te referi, apropo nu port ochelari ar trebui sa iei niste conostinte elementare de gramatica in primul rand..sau, tu esti hacker, si hackerii n-au nevoie de scoala ? mircar infect , sa inteleg ca ai petrecut o perioada mare din viata, pe vreo retea de irc, de esti asa traumatizat de nickname-ul meu ce sa mai zic, esti putin cam prost , si vrei sa iesi in evidenta pe aici , parerea mea ca esti un lake, si tot ce stii sa faci, e doar sa copiezi articole de pe alte forum-uri, si sa le postezi aici, punan-du-ti amprenta ca si cum ar fi ale tale. Quote
jesus Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 tz tz tztipic, tipic, tipic.Salut unqiu ! Quote
Patrunjel Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 @bogdannbv merge virgula dupa sau.De exemplu, spun :"Sau, poate, unqiu e gay".Merge On:Bine, matusico,imi cer scuze pentru bestiile astea care s-au purtat urat cu tine.Zi-ne ce stii, ce ai de gand sa faci, chestii de-astea.@ochelaristi virgini si ce baga-mi-as pula in mata ai mai zis acolo:1)De 2 saptamani port ochelari, si deja te legi de mine? Mancami-ai pula.1' ) Ce e gresit sa porti ochelari?Ochelari poarta oamenii care isi fut ochii citind, ca sa invete sa faca ceva nou,nu ratatii ca tine care de uita la 2 tutoriale pe net, si se cred mari |33t .Te-as face prost, dar nu meriti.2)Nustiu daca tu mai crezi inca in barza, da daca nu crezi, sigur intelegi de ce jumate din forumu asta nu mai e virgin de acu cel putin 12 ani (fiindca nu cred ca ai mai mult)3)De obicei, cand intri intr-o comunitate, nu iti exprimi frustrarile de copil ratat ce esti.Lasa, coaie, o sa ajungi tu si |33t, noi sa fim sanatosi (tu nu). Quote
Nytro Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Sunt un gras, plin de cosuri si port ochelari. M-ai jignit. Ban?Nu ai inceput cu dreptul, un pas bun de facut ar fi sa iti ceri scuze pentru injuriile aduse si sa iti faci o mica autodescriere care sa o inlocuiasca pe cea care ne-am facut-o deja despre tine. Quote