HellScream Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Editat: Daca prezentai problema altfel iti lasam topicul dar in felul asta nu.
MirifiCu Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Ai prezentat cam naspa. Era mai bine sa spui ceva de genu`: "uitati ce a facut un prieten de-al meu..." sau "uitati ce am auzit...". Ideea e buna, dar nu uita ca se poate ajunge la tine imediat, sigur sunt camere de filmat pe acolo. Daca se prind astia (si crede-ma ca se prind repede) ca exista o legatura intre cei pagubiti (in cazul de fata PC-ul public) se ajunge la lucruri naspa. Acum exista si cazul in care se rezolva doar 1-2 conturi si dupa o perioada lunga de timp. Oricum la fel cum ai zis si tu, fiecare este responsabil de ceea ce face. Toate cele bune.
Lauru Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 mda suna bine...dar sa fim seriosi..crezi ca numai tu te'ai gandit la metoda asta?vrau sa spun ca este prea simplu..si nu cred ca angajatii de la finante sa nu supravegheze acele calculatoare...prin diferite metode
HellScream Posted December 6, 2010 Author Report Posted December 6, 2010 da, avast, deep freez, si un mosneag care scoate pc din priza.
UnixDevel Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 pai daca are deepfreez o cam "sugi" in stil masiv ....ca metoda nu o sa mearga decat o zi..+ ca vb colegilor e periculos ..prea periculos
BigT Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Prea riscant. Mai bine prindeti in stealer conturi pe torrente si vindeti-le la cocalari. Se scot bani frumosi.
cosminn93 Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 e riscant dar scoti bani !Si daca iti iesi faza un proxy bun foarte bun + vreo 10 conturi paypal si incepi sa trimiti dupa 1 pe altu pana la ultimu si iti pierde pasu
plm Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 cel mai bine faci treaba conectat la o retea wireless publica. conturi paypal false. email creat nou (tot de pe reteaua publica). e imposibil sa fii gasit. (reteaua de preferat la mai mult de 0.5 km de casa ta zic eu.)
pyth0n3 Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 cel mai bine faci treaba conectat la o retea wireless publica. conturi paypal false. email creat nou (tot de pe reteaua publica). e imposibil sa fii gasit. (reteaua de preferat la mai mult de 0.5 km de casa ta zic eu.)Esti sigur ca ai calculat bine fiecare pas?
HellScream Posted December 6, 2010 Author Report Posted December 6, 2010 Rsicant da. Merita...asta depinde de cel care face, ce face si cum o face. Eu am prezentat metoda. E mai mult pt "fomisti" si pt "hackeri de romania" (vb cuiva de pe aici ). Pt cei ce vor sa fie hackeri si sa apara la tv....aici e metoda.
curiosul Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Si ca sa arate si mai bine prajitura poti folosi "StickAutoSpreader", sa-i infecteze pe toti care vin su stickuri. Astfel virusul va lua "proportii".
HellScream Posted December 6, 2010 Author Report Posted December 6, 2010 +1 pentru idee. Acum sa vedem care are tupeul sa o faca primul:))
Guest Nemessis Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Frauda, frauda, frauda, frauda, frauda, frauda, frauda, frauda, frauda, frauda, frauda, frauda, frauda, frauda, frauda. Topic inchis si editat. Data viitoare avertisment.