crs12decoder Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Cand am citit si blogul mi-am dat seama ca ai cu adevarat dreptate... tara e mult prea intoxicata.. un popor de oameni ce a ramas cu ideea de a primi in continuare indicatii si de a astepta sa-i puna cineva la munca. sper sa fii fericit . Sa ne scrii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3ativ Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Gura pacatosului adevar graieste ^'> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wpanda Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 De ce ai ales Thailanda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi003user Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 good luck. au net acolo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 De ce ai ales Thailanda?Fostul meu asociat care imi este si un prieten extraordinar de bun locuieste de peste un an acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi003user Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 o sa hostati rstcenter.com acolo ca sa va mearga bine? oricum... numai bine si sincer sunt curios de feedback. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Oare nu poti gasi fericirea si aici?Ce e fericirea pentru tine defapt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euMahu Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Am facut pasul asta. va scriu d-aici. merita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCold Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Felicitari Neme, o alegere foarte buna...O sa plec si eu, numai sa fac 18...Gura pacatosului adevar graieste ^'>Uite popa ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Mind power - Nemessis aka 2fingers Blog Archive Romania te iubesc, dar nu te mai vreauCand mai postezi pe blog??? ai niste ideii super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikben Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Neme parca mi-ai citit gandurile. Citind postul tau, mi-am dat seama ca in aceeasi situatie sunt si eu, as vrea sa plec, treburile merg bine, insa nu am chef sa plec singur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euMahu Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 kreta ?ihi, krete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boradarius Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 si eu pplec dupa sarbatori in germania.vad ca toti va cam luati zborul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 @Nemesis:1.Cat ai facut cu afilierile pana acuma de zici ca vrei sa o intinzi spre taramuri fermecate ?2. Ce tip de afilieri ?3. Cate situri ai ?--------------Cum o sa traiesti intr-o tara in care nu numai ca nu se vorbeste romana dar in care nici macar engleza, franceza, germana sau oricare alta limba de circulatie internationala nu se vorbeste ? Sau tu stii thai ? Plm, nush daca as putea trai sa vorbesc toata viata numai cu prietenu si in rest tot ce zic ceilalti sa fie mister ptr. mine...------------------------------ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Praetorian Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 @Nemesis:1.Cat ai facut cu afilierile pana acuma de zici ca vrei sa o intinzi spre taramuri fermecate ?2. Ce tip de afilieri ?3. Cate situri ai ?--------------Cum o sa traiesti intr-o tara in care nu numai ca nu se vorbeste romana dar in care nici macar engleza, franceza, germana sau oricare alta limba de circulatie internationala nu se vorbeste ? Sau tu stii thai ? Plm, nush daca as putea trai sa vorbesc toata viata numai cu prietenu si in rest tot ce zic ceilalti sa fie mister ptr. mine...------------------------------Alea 3 intrebari = tampite!Engleza e o limba universala, deci si in Thailanda e vorbita mai mult ca sigur! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Rugaminte: nu ii mai raspundeti la intrebari lu Krisler12™. Pune cu sutele si degeaba, ca sa se afle si el in treaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Alea 3 intrebari = tampite!Engleza e o limba universala, deci si in Thailanda e vorbita mai mult ca sigur!Fiind pe o insula, asa cum vrea el, limbile de circulatie internationala vor fi vobite la primarie, la spital si la politie, plus cativa oameni care au mai trecut pe la scoala si le-a mai si intrat si ceva in bostan.-----------------Alea 3 intrebari = tampite!Te-a intrebat cineva pe tine ceva sau esti pe post de receptionera ?Or fi ele tampite dar tot as vrea sa le aflu raspunsul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Taci Dracu ma ca au dreptate TOATE posturiile tale de la "Ajutor" sunt complet tampite...si nu e nimic ce nu ti-ar da google la primu rezultat .Daca ma intrebi pe mn eu deja imi imaginez cu termini de citit un tutorial si ui intreb ari stupide de la ce ai inteles tu de acolo....scopul fiind....POSTS :SAnnnyyywaaay. La stiri am vazut ca Thailandezii vin la noi in Romania deci unde e mai bine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Taci Dracu ma ca au dreptate TOATE posturiile tale de la "Ajutor" sunt complet tampite...si nu e nimic ce nu ti-ar da google la primu rezultat .Daca ma intrebi pe mn eu deja imi imaginez cu termini de citit un tutorial si ui intreb ari stupide de la ce ai inteles tu de acolo....scopul fiind....POSTS :SAnnnyyywaaay. La stiri am vazut ca Thailandezii vin la noi in Romania deci unde e mai bine? POSTS ? Tu ai mai mult de jumate din cate posturi am eu si zice ca eu nu vreau sa fac decat posts ? Tot ce postezi tu este inutil, multi nu au observat asta insa tu nu faci decat sa astepti sa posteze unu ceva ca tu sa te gandesti la o replica buna si astfel sa primesti ptr. ea cat mai mult +Rep. Ba mai injuri pe cate unu sau mai stiu eu ce mai faci, numai, numai sa primesti +Rep. insa daca stai sa te uiti tu nu ajuti cu absolut nimic prin toate posturile tale. Plus ca is multe si ai incarcat DB-ul degeaba. Stii doar ca ptr. +Rep nu se da bani. OnTopic: Sincer eu nu am vazut nci un tailandez in Romania. Chinezi am vazut ca astia-s multi dar tailandezi chiar niciunu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
datdraq Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 La stiri am vazut ca Thailandezii vin la noi in Romania deci unde e mai bine? Pai tocmai asta e , vin sa castige un ban . La ei cu 20 usd esti rege pentru o zi dar banii astia ii au strict turistii .Cea mai dezvoltata ramura economica a lor e prostitutia .Problema se pune altfel : ce cauta Neme acolo , ca el din cate stiu e insurat .1) A divortat2) Era beat si visa cu ochii deschisi 3) Nu se duce acolo pentru pizde 4) Altele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Pai tocmai asta e , vin sa castige un ban . La ei cu 20 usd esti rege pentru o zi dar banii astia ii au strict turistii .Cea mai dezvoltata ramura economica a lor e prostitutia .Problema se pune altfel : ce cauta Neme acolo , ca el din cate stiu e insurat .1) A divortat2) Era beat si visa cu ochii deschisi 3) Nu se duce acolo pentru pizde 4) AlteleDin ce stiam eu parca avea niste situri care aveau legatura cu adult-content. Acolo e prostitutie, el are site pe aceasta nisa, la noi e criza,... fa si tu legatura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immun3 Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 cred ca o sa ii urmez ideea lui neme, in maxim 2 ani o sa ma mut in state asa e mai bine..... cred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Krisler intr-un post intrebi ce fel de site-uri are neme si apoi zici ca tu parca stii ca are adult-content....pai la ce mortii mai intrebi? Sau sunt intrebari retorice?Vreau si eu o vacanta de vreo luna pe acolo....sa ma trezeasta dimineata soarele langa ocean Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mish Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 ow , look!! i see some bunch of losers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewind Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Cred ca voi ajunge si eu pe acolo, cat de curand, caci demult doream sa vizitez Thailanda; totusi, un loc unde mi-ar place sa traiesc ar fii Australia.Momentan nu pot pleca din Ro, din motive obiective, insa in 2014 "Bye Romania". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...