Jump to content
Dokil

Iphone 4 32gb - Pret foarte mic

Recommended Posts

Posted (edited)

Seriale iphone 4 32 gb - 30 $ paypal / transfer bancar ( 20 $ pentru Liberty Reserve)

Iphone 4 32 gb - 10 milioane ( Nu mai vand la bucata daca vreti de la 20 in sus ) Si veniti dupa ele , plata cash.

Care doriti postati aici..fara PM

-Daca cumparati serial de aici puteti sa va comandati telefonul .

EDIT: Y!M : shadow_dony

Deci cei care nu au treaba cu cumparatu va rog nu mai postati...sincer nu ma intereseaza parerile voastre...

Edited by Dokil
Posted

iPhone 4 este un mare cacat, l-am tinut o saptamana in probe si l-am trimis inapoi. 3G S este de nspe ori mai fiabil...

Problema cea mai mare este cu semnalul, iti arata ca ai semnal full si defapt tu nu ai retea...

Am inteles ca cei de Apple se pregatesc de o noua lansare, un nou produs. Nimeni nu stie despre ce e vb.

Ca o paranteza, eu nu mai renunt la BlackBerry, este fantastic!

Posted

Dokil te-ai prostit la cap mai baiatule?cu serialul fara IMEI te poti pisa pe el serial pentru ca atunci cand suni tu la apple cu vrajeala ca nu iti mai merge nush ce si vrei replacement iti cere IMEI+serial care sa se potriveasca(stiu si eu sa genereze seriale/IMEI-uri dar nu se potrives,a si inca un lucru pe forumurile de carding IMEI+serial care se potrivesc se vand cu 5$ bucata)

In legatura cu iphone-ul iara pe forumurile de carderi se vand cu 100$+shipping cea ce este mult mai ieftin decat ce ofera asta,acum faceti ce vreti.....

Posted

Citez pe Dokil:

"Company: Apple

How Many: 1 or (as many as you can)

Bulks Request: (Yes/No) No

(iPhone 4) IMEI + Serials. "

Poi e frumos ma ce faci?tu ceri la alti pe gratis pe alte forumuri si tu le vinzi,poi fmm de prost,nu mai cersi si dupaia vinzi ceva ce ar trebui sa fie free!

Posted
Citez pe Dokil:

"Company: Apple

How Many: 1 or (as many as you can)

Bulks Request: (Yes/No) No

(iPhone 4) IMEI + Serials. "

Poi e frumos ma ce faci?tu ceri la alti pe gratis pe alte forumuri si tu le vinzi,poi fmm de prost,nu mai cersi si dupaia vinzi ceva ce ar trebui sa fie free!

=)))))))))))

Posted (edited)

Saracu ii si el pus pe facut bani ce vreti acuma , cerseste la altii vinde unde poate . Zi ba un cont de paypal sa iti bag 10 euro sa te duci sa iti iei o paine , auzi tu ca numa de la 20 in sus ce jmecher ii el

Edited by DarkIceee