Jump to content
g3oflo

RST center se inchide?

Recommended Posts

Posted
am auzit de la cineva ca garda vrea sa inchida siteul asta ca is multi prosti care invata repede sa sparga siteuri si la gabori le este chida ?

Da esti prost rau.

Posted
am auzit de la cineva ca garda vrea sa inchida siteul asta ca is multi prosti care invata repede sa sparga siteuri si la gabori le este chida ?

Mancate-ar canceru' de prapadit!

Posted

dai ma :)) nici nu stiu astia sa i-mi raspunda toti injura ca niste tarani din aia prosti crescuti daca nu stiti nimic, se aud zvonuri ca pe RST sunt si 2 gabori daca voi sunteti prosti si nu stiti nimic dava-n in .... mea

Guest User Name
Posted

doamne doamne,cine ii aduce pe astia?ocupa memoria degeaba:| pe HDD si in BD.:|

Posted
dai ma :)) nici nu stiu astia sa i-mi raspunda toti injura ca niste tarani din aia prosti crescuti daca nu stiti nimic, se aud zvonuri ca pe RST sunt si 2 gabori daca voi sunteti prosti si nu stiti nimic dava-n in .... mea

Eu am auzit ca sunt 2 gabori care o fac posta pe mata <:-p

Posted

ba ms mult pentru portia buna de ras. aveam nevoie. si da , sunt 2 gabori iar unul dintre ei stie ca ai intrat pe rst. are IP-ul tau si esti dat in urmarire. asteapta-te in urmatoarea luna sa fii arestat.