Guest Nemessis Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Asa...Deci Domnule Nemessis sa imi sugi pula si mie si la toti cu care stai de vorba vad ca nu iti amintesi mirosul de cacat si ca atare inteleg ca ar trebui sa iti reimprospatez memoriaReferitor la forumul vostru de cacat.Uiti cand ati "picat" direct in varfu' pulii?O sa se intample din nou asta fiidca ai gura mare.Avand gura mare asa cum numai tu stii sa o ai vei avea iar o pula bagata cum iti place tie.Odata in cur , de doua ori in gura.Pana iti dai seama.De la SmeQ the EliTTe-SquaD old school member aka Xtream77 aka c0rvus.corax MULTA MUIE TIE SI FAMILIEI TALE CAT SI UNORA DIN MEMBRII RST !ps. Sunt cativa care nu merita injuraturi si nici ce am sa fac in curand. so...Atentie la urmatoarea oala ) e mai plina decat prima contine cacat mai mult si mai urat mirositor si ce crezi? se varsa direct pe tine BOULE !app. id-ul meu este savage7791@yahoo.com sooo Suck my dick cap patrat si te astept sa o aduci si pe coana mataCum pula mea sa te lauzi cu o asemenea echipa pe care au tavalit-o toti de atatea ori? http://rstcenter.com/forum/search.php?searchid=735001Cand s-au pomenit la usa cu lumea au inceput sa isi planga in pumni si au uitat sa mai fie "haceri". S-a dus pe pula si botnetul lor personal facut cu un cacat de arhiva rxbot, s-a dus si site-ul lor si vitejia. Iar acum... sunt fuduli. NE PISAM PE VOI. MEREU AM FACUT-O. Mai bine va apucati de munca baieti ca si asa se plangeau mamele voastre la noi ca sunteti niste lepre care nu produc nimic si stau pe strazi toata ziua ca sa rupa prafurile. Un an nou fericit Quote
immun3 Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 neme 20000 de mailuri cu urari de anul nou au fost lansate pe adresa savage7791@yahoo.com Quote
Guest Nemessis Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Sper ca asta sa va trezeasca amintiri muritorilor de foame, cand sysghost si-a batut pula de voi: EliTTe-SquaD Owned Quote
prodil89 Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 "old school member" )Wtf ar trebuii sa fiu impresionat? Quote
1337 Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 xXxKidZ-H4x0RZ!11!xXxOare de cate ori au primit deface? Quote
Gabriel87 Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Pff.. cate deface-uri o primit saracu Dark_Knight ( ownerul EliTTe-Squad ) nu o primit nimeni cum o primit ala si mai ales de cate ori o fost lasat fara botnet Quote
Nytro Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Dark_Knight a luat si bataie de la cineva, ce-i drept nu de pe RST, dar "din domeniu". Cel care l-a batut spunea ca e un gras urat si plin de cosuri. Dar parca e postata si o poza cu el pe aici pe undeva. Quote
Guest Nemessis Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 A fost Virus la el acasa dar omul era plecat. S-a speriat si ma-sa cand a vazut 5 insi la usa cum ii rupeau toate cablurile ce ii intrau in casa. Stii ce a zis atunci femeia? "Sa vezi ce bataie ii dau cand vine acasa" Oare dobitocii astia nu sunt constienti ca inca stie lumea unde locuieste unul dintre ei si asa cum au fost o data la ala la usa asa se vor duce si a doua oara ca sa il calce in picioare? Ce pula mea or sa faca? Or sa isi bage mamele in prima linie ca sa nu ii bata lumea asta rea? Quote
yceman Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 ana de cate ori si-au luat`o pai la fazele astea eu nu mai ziceam nimic ... bagam capu in pamant. Dar unii nu stiu pur si simplu cand sa se dea batuti. Nu e o rusine (asa mare) sa fi invins...mai nasol daca o fortezi si esti si tare in gura. Dai de inteles ca esti incredibil de prost.Adevaru ca si rst parca si-a luat`o o data..parca...dar astia mereu si tot ei sunt baietii rai ai web`uluiShame on you guys.(astia cu elite squad..uu ce gangsta) Hai ca ma duc sa ma pregatesc de revelion. RST un an nou fericit tuturor... >< Quote
prodil89 Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 LoL next time take a fucking camera with you guys....Uite un alt motiv de ce parintii nu ar trebuii sa le traga netu in casa copiilor Quote
Guest Nemessis Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Hai ba ma lasi cu sysghost. .....sys le-a gasit botnetul Quote
adonisslanic Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 meh, iggnore those foolish bastards, happy new year and iggnore the stupid people Quote
Cartus_C Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Happy new year from UK guys, hope to read more and more fantastic posts from you.God bless.Si de acum bautura cat cuprinde si... sper sa nu ajung pe la spital din cauza lui Jack&Red Quote
Guest Nemessis Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Asa arata un haxor de la elitte shit intitulat el cioara aka boratura aka shit face aka sunt prea sarac sa ma imbrac cu haine bune aka port stifturi la ochi aka sunt sageata ciorilor ca sa ma simt bazat aka da frate si mie o felie de salam ca mi s-a lipit burta de spinare:hi5 - SmeQ SmasherIar aici doamnelor si domnilor incredibilul si inegalabilul Dark Knight de pe elitte-squad (poze lasate pentru posteritate ca sa stie dujmanii lui sa moara fetili mele cum sa il gaseasca):Later Edit - gura lumii spune ca nu e el.hi5 - DarK KnighTSi ca sa fie tacamul prostilor complet sa pun si link catre profilul unui ratat inutil si inexistent, care pana mai ieri credea ca prietenii lui sunt cei mai ciumegi de pe tot internetul (imi pare rau ca te-am dezamagit pulica):hi5 - AttackSalvati pozele pentru viitor. Mie mi-a fost prea lene Jenant => http://terror-squad.forumulmeu.net Quote
Quid Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 ma serios RST e forta pe langa parliti astia sincer eu acum aud de ei, dar din pozele postate aici , imi cam dau seama ce e de pl lor Quote
Gabriel87 Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 @Nemessis , nu e ala Dark_Knight adevarat asta adevarat e plin de tatuaje si nu e gras O sa caut o poza cu el si o postez Quote
Nytro Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 A, da ma, e un slabanog cu ochelari parca. Quote
qbert Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 numa` io` n-am idee care-i smenu`.Oricum,pax sper sa te pupe asta in somn Quote
Gby Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Da tinkode el e adevaratul DarK_Knight asta habar nu am cine e poate e un fan de a lui D_K Quote
razer_krait Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Poftim ce scrie attacku ala la stare pe haicinci:Ce face Attack acum?RST-ul SUGE PULA ! In special amicul Nemessis . Quote
Nytro Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Si ce vrei sa demonstrezi cu asta periculosule?Ai iesit si tu din grota si ai pus mana pe un calculator si s-au umflat muschii pe tine. Pacat, nu ar trebui sa va cumpere parintii calculator, nu intelegeti la ce se foloseste. Quote
crs12decoder Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Nu pot sa pricep de ce un retardat se trezeste sa redeschida un topic mai vechi decat lumea ca sa demonstreze ca de fapt el nu e un muist si ca ar putea fi chiar smecher daca nu ar fi un muist. Quote