crs12decoder Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 The Million Dollar Homepage - Own a piece of internet history!http://www.milliondollarhomepage.com/img-site/mdhp-growth-full.gifCred ca toata lumea cunoaste povestea tanarului care, pentru a face rost de bani pentru facultate s-a gandit la aceasta idee de-a dreptul geniala care i-a adus 1 mil $ (din care 30% a dat la stat evident )Se stie ca pe internet se pot face bani, insa nu orice site poate fi productiv. Cred ca in mare parte succesul site-ului se datoreaza ideii ciudate pe care a avut-o creatorul. Conteaza foarte mult priza la public. Insa.. se stie ca pe langa SEO si advertising, sau alte eforturi de a aduce lumea pe site-ul tau, e nevoie si de un sambure de "nou", pana la urma asta inseamna evolutia.In ultimul timp am incercat sa ma gandesc la fel de fel de idei de a scoate pe piata ceva cu efect de "wow" insa nu am avut acea sclipire pana acum.Am pus mai multe persoane sa se gandeasca la o idee de site care ar avea priza la public, ceva cu adevarat nou insa majoritatea imi zic "cam tot ce a fost de facut, a fost facut pana acum.. idei nu mai sunt"... Hmm oare asa sa fie?Sunt convins ca au fost extrem de multe persoane care au zis.. "nu cred ca mai e nimic de facut" chiar si inainte sa fie creat milliondollarhomepage.In principiu timpul trece in defavoarea creatorului, acum ca tehnologia creste exponental.Voi ati avut pana acum idei interesante? Idei pe care le-ati considerat de succes? Ati incercat cel putin sa gasiti? Puteti expune incercari de-ale voastre care au esuat.. sau cine stie.. poate ca au avut succes. Sunteti de acord ca nu mai exista idei? Quote
Guest demisec Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 un site gen vplay, doar ca varianta free.Castigi bani din reclame.Nu pui limita vizualizare ci doar reclame enervante.Ai 2 surse venit:-utilizatori ce scot reclamele-cei ce vor reclamele pe site.Cu 10 dedicate puternice...esti geniu Quote
wvw Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Nota bene: La fiecare individ care reu?e?te s? fac? mul?i bani pe wwweb exist? zeci/sute de mii care au încercat ?i au e?uat. Dar despre acei 99% nu ?tim, ei nu exist?. La noi ajung doar pove?tile de succes ?i asta ne deformeaz? percep?ia. Internetul este un mediu "winner-take-all" Quote
Slym Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Nota bene: La fiecare individ care reu?e?te s? fac? mul?i bani pe wwweb exist? zeci/sute de mii care au încercat ?i au e?uat. Dar despre acei 99% nu ?tim, ei nu exist?. La noi ajung doar pove?tile de succes ?i asta ne deformeaz? percep?ia. Internetul este un mediu "winner-take-all"Bravo, un reply de nota 10. Quote
Oust Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Mai sunt multe de descoperit , dar omul daca nu isi hraneste creierul nu poate ajunge la faza de gandire superioara, sunt oameni care au niste idei geniale dar nu au bani sa le dezvolte.OFF: Aveam si eu 2-3 idei calumea , dar le-am uitat. Quote
ripoff Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 omul si-a facut reclama si la radio/tv si pentru ca era o idee noua a prins la public.acuma nu stiu cat de mult trafic le-a adus la aia care au cumparat pixeli...eu am ajuns la concluzia ca,atunci cand crezi ca ai venit cu o idee noua ,defapt au fost 4-5 inaintea ta care au incercat-o si au dat faliment Quote
wvw Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 (edited) Apropo de idei bune ?i e?ecuri r?sun?toare (în exemplu de mai jos bule speculative care se sparg) Top 10 dot-com flops - CNET.comDe re?inut: *) A core lesson from the dot-com boom is that even if you have a good idea, it's best not to grow too fast too soon.*) Advertising, no matter how clever, cannot save you. Mai departe: chiar ave?i o idee original? ?i o pune?i în practic?, s-ar putea s? fie prea original? ?i... ve?i e?ua. Some applications are simply ahead of their time. There were online bookmarking sites way before Del.icio.us. There were photo sharing sites way before Flickr.Why is it that now these types of sites take off when before they didn’t?Detalii aici: Getting it Right?i, pe final, Paul Graham explic? de ce Yahoo s-a dus duios pe pul? What Happened to YahooAt Yahoo this death spiral started early. If there was ever a time when Yahoo was a Google-style talent magnet, it was over by the time I got there in 1998.The company felt prematurely old. Most technology companies eventually get taken over by suits and middle managers. At Yahoo it felt as if they'd deliberately accelerated this process. They didn't want to be a bunch of hackers. They wanted to be suits. A media company should be run by suits.The first time I visited Google, they had about 500 people, the same number Yahoo had when I went to work there. But boy did things seem different. It was still very much a hacker-centric culture. I remember talking to some programmers in the cafeteria about the problem of gaming search results (now known as SEO), and they asked "what should we do?" Programmers at Yahoo wouldn't have asked that. Theirs was not to reason why; theirs was to build what product managers spec'd. I remember coming away from Google thinking "Wow, it's still a startup."Probably the most impressive commitment I've heard to having a hacker-centric culture came from Mark Zuckerberg, when he spoke at Startup School in 2007. He said that in the early days Facebook made a point of hiring programmers even for jobs that would not ordinarily consist of programming, like HR and marketing.So which companies need to have a hacker-centric culture? Which companies are "in the software business" in this respect? As Yahoo discovered, the area covered by this rule is bigger than most people realize. The answer is: any company that needs to have good software. Edited January 2, 2011 by wvw Quote
Spock Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Hai sa mai facem putin brainstorming. Quote
Andblood Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Ceva tare ar fi gen "In gura presei" dar sa faci un site ceva , aproape ca el dar nu ca el ! Quote
tiodr Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Pei, teoretic, ca sa un site sa aibe succes national trebuie sa sti cum sunt romanii. Si acuma vine intrebarea: "cum sunt romanii?". Ei bine, romanii sunt saraci, majoritatea sunt de varsta a 3-a, dornici sa faca bani si majoritatea sunt suparati pe conducere. Trebuie o ideea care sa corespunda felul actual al romaniilor. Quote