Guest Nemessis Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Intre timp luati si udpsz de pe aluigi.org ca sa scapam de prezenta adminilor pe server. Cred ca maine facem raidul dar nu va opreste nimeni si nimic sa va mai jucati si azi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Bravo, la mai multe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkyz Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 @Nemessis: Cu pile Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 aici udpsz: Luigi Auriemma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Eu sunt pe magic.laleagane.ro impreuna cu inca vreo 3 codati de pe forum cred. Care mai intri codat sa facem un antrenament pentru raid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 eu detin 33 de servere active de darkcomet,daca te pot ajuta PM! ddos UDP SYN ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamolxis666 Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Pe unele server, adminii iti fac poze daca te suspecteaza ca joci cu cod. Eu le dau pozele, nu inainte de a scrie mare, pe ele: "MUIE ADMINE! SUGI PULA" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 la ce te mai chinuii sa ii dai pozele , pierzi timp in care ai putea sa faci misto de ei pe server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andblood Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Este un cod , aim ..care nu se observa ca ai cod ..pur si simplu tragi pe langa el dar ia headshot , adminii daca se uita pe tine o sa se cunoasca ca ai cod dar iti fac poze si nu se intampla nimic ...bine daca is admini d-aia mai destepti ca sa zic asa ..isi dau seama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 oare asi avea cum sa fac cs-ul sa mearga cu tor ? Cred ca instalez virtual box in mandriva si in setez sa iasa prin tor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 oare asi avea cum sa fac cs-ul sa mearga cu tor ? Cred ca instalez virtual box in mandriva si in setez sa iasa prin tor .aici intervine clicknet:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 download aol desktop... si va conectati prin el Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 puneti un link cu codul ala care schimba numele in fiecare secunda..speed + aim daca intram 5-10 insi pe un server cu cod d`asta se duce dracu` tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwzky Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 (edited) ma bag si eu, maine seara ar fi cel mai bine cam pe la 22 cred ca ar fi perfect.sa descarc counter strike. Edited January 13, 2011 by qwzky Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaByoo7 Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 ma bag si eu, mi-e indiferent daca iau ban...la cat joc eu cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 puneti un link cu codul ala care schimba numele in fiecare secunda..speed + aim daca intram 5-10 insi pe un server cu cod d`asta se duce dracu` tot http://fisierulmeu.ro/59GR3DL0ZJYH/BadBoy-v4-2-rar.html asta e nu l-am verificat&stuff Link to comment Share on other sites More sharing options...
culay Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 (edited) Ma bag si euIp:?Ora exacta:?Un sfat ar merge ceva chat/conferinta Y!M/skype/mirc ceva pentru a stabili totul Vremurile bune:))Trebe alt cod,ala nu merge cel putin mie! Edited January 13, 2011 by culay Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 legat de ''imprejurari'' postam mai pe seara.Probabil in jur de zece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Church Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 stie cineva daca merge vre-un cod pe ubuntu ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Repetam ce am facut aici: http://rstcenter.com/forum/29563-am-dat-mintea-copiilor-raid-cs.rstOra la care incepe raidul: 21:30Se incheie la: cat mai tarziu cu putintaIP: 80.96.216.14 sau magic.laleagane.roNu folositi tag-uri de genul [RST] ca si nume. Intrati cu nume random gen "Costelino".Cand primiti ban deconectati-va si reconectati-va conexiunea de net (in cazul celor cu ip-uri dinamice PPPOE).Download RST Raid logo http://filetransfer.ro/uploads/59logo.zipUtilizare RST Raid logo: 1. Intrati in folderul cstrike si inlocuiti tempdecal.wad si pldecal.wad cu cele doua fisiere din arhiva. 2. Stergeti folderul logos din cstrike.3. Intrati in joc si in fiecare runda apasati tasta T in fata unui perete (spre exemplu), pentru a lasa mesajul raidului pe acel perete. Atentie sa nu va vada adminii prezenti pe server cand faceti asta 4. In cazul in care primiti destroy sau iesiti din joc repetati procesul de schimbare a celor 2 fisiere si a stergerii folderului logos.Restul informatiilor le decodati voi de aici ca sa impiedicam "spionii" sa se pregateasca:Q29tZW56aSBpbiBjb25zb2xhOgoKYW14X3dobyAtIGNlaSBhbCBjYXJvciBudW1lIGFwYXJlIGxpc3RhdCBzdW50IGFkbWluaQphbXhfc2hvd2lwIC0gYXJhdGEgaXAtdXJpbGUganVjYXRvcmlsb3IgKGluY2x1c2l2IGFkbWluaWkpCgpQZW50cnUgYSB6YnVyYSBhZG1pbmlpIGRlIHBlIHNlcnZlcjoKCmh0dHA6Ly9hbHVpZ2kub3JnIC0gZGVzY2FyY2F0aSB1ZHBzegoKTW9kIGRlIGZvbG9zaXJlOiB1ZHBzeiAtbCAwIGlwdWxhZG1pbnVsdWkgMjcwMDUgNTU1NTUgKGV4LiB1ZHBzeiAtbCAwIDE4OC4yNTQuMzMuNSAyNzAwNSA1NTU1NSkKDownload Cheat - http://filetransfer.ro/uploads/4CDHack.zipDownload CS 1.6 no-steam (pe asta merg sigur codurile) - http://filetransfer.ro/uploads/CS.zipSchimbarea butonului de activare/dezactivare a codurilor:Deschideti in notepad fisierul cdhack.cfgEditati parametrul "allowkey" de la sfarsitul textului si puneti in loc de 152 numarul 243 pentru a le activa dand click pe mouse3 (butonul de scroll). In acest fel puteti sa activati si sa dezactivati codurile foarte rapid exact cat sa aveti timp sa vedeti pozitia adversarilor sau sa folositi aim-ul doar pentru cateva secunde. In cazul in care vi se fac poze sau vi se da blind aveti mai multe sanse sa nu va prinda adminii.Cititi fisierul text din arhiva cu codurile inainte de a incepe sa jucati!=== Pe server se dau Destroy si FuckOff ====Solutie:Deschideti in notepad fisierul config.cfg din folderul cstrike inainte de a deschide CS si lasati-l asa. Cand cineva va da una dintre acele comenzi si va beleste jocul dati alt+tab si ctrl+s (save) in fisierul config.cfg si intrati la loc fara probleme ori iesiti din joc salvati fisierul config.cfg deja deschis si intrati la loc in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoma2010 Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 va fiu acolo si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Inca un update la postul principal. RST raid logo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 u know, codeaza si timpul... let it be a surpriseor a better one: "They came out of nowhere!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Unii nu stiu sa decodeze si in cazul de fata sunt utili si ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sicko Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Ok ma bag hmm ca sugestie ar trebui 2 echipe ca e km greu sa joci si sa te ocupi si de admini:) Link to comment Share on other sites More sharing options...