yceman Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Microsoft a lansat o avertizare "critic?" privind o bre?? de securitate în sistemul de operare Windows, care afecteaz? 900 de milioane de utilizatori ai web browserului Internet Explorer. Potrivit companiei, problema este atât de serioas? încât to?i utilizatorii Internet Explorer risc? s? le fie furate datele persoanale de c?tre hackeri.To?i utilizatorii de Windows sunt sf?tui?i s?-?i protejeze sistemul În plus, hackerii ar putea prelua controlul computerelor utilizatorilor, informeaz? Daily Mail, citat de gandul.info.Alte browsere precum Mozilla Firefox, Google Chrome sau Apple Safari nu sunt afectate de problema sistemului de operare Windows pentru c? ele nu utilizeaz? fi?iere MHTML. Pare s? fie afectat doar modul în care Internet Explorer utilizeaz? anumite pagini web.Microsoft nu a înl?turat amenin?area din sistem, îns? a lansat un patch pentru a o bloca.Cam de cacat dupa ce dai o gramada de $ pe un windows 7 original si acesta are gauri grave in securitate Versiunile de windows cu acest bug sunt: seven, vista , xp sp3 , server 2003 si 2008 (r2)Patch`u poate fi descarcat de aici: Microsoft Security Advisory: Vulnerability in MHTML could allow information disclosure Quote
BGS Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Tipic microsoft in loc sa inlature problema ei doar o ocolsec!Later edit: prostia aia nici macar nu e un patch e o tampenie care sa dezactiveze mhtml in internet explorer . Quote
adi003user Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 foarte multi oameni. din comoditate, nestiinta etcnu toti stiu ce inseamna ssl, mhtml, activex. pentru o buna parte din l users google e internetul Quote
LLegoLLaS Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Cine draq mai foloseste IE?Vezi aici : http://rstcenter.com/forum/30846-internet-2010-numbers.rstdeci majoritatea.on: Is de pomina astia de la microshit Quote
daatdraqq Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Nu stiu de ce miros ca adevaratul motiv al acestui patch este sa mai prinda cativa cu windowsu' naspa . Quote
Xander Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Nu stiu de ce miros ca adevaratul motiv al acestui patch este sa mai prinda cativa cu windowsu' naspa .nu au voie sa faca chestia asta daca nu spun(cu adevarat) pentru ce e update-ul pot sa o ia rau de tot in bot Quote
AlStar Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Nici in sex nu ma doare de chestia asta:))) Nu folosesc Internet Explorer decat ca sa descarc Firefox, la prima boot-are a sistemului (dupa instalare). Vazusem mai demult o chestie pe net, de genu: Internet Explorer - cel mai bun browser pentru a descarca Firefox:)) Quote
asd123fgh Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 asa e daatdraq plm, eu vreau sa trec la w7, dar imi voi cumpara un key original. se vand cu 3 dolari pe hackforums (generate din conturi msdn/bizspark) Quote
Flubber Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 cacat..daca aveau o eroare o corectau tacut prin serviciul update..asa tipa ca prostii pentru niste reclama..Daca doreau cu adevarat sa nu se afle de eroare si sa nu se exploateze taceau si updatau in liniste..Dar din pacate se foloseste de mai bine de 2 saptamani.Full Disclosure: Hacking with mhtml protocol handler Quote