Jump to content
bulanjiu

bulanjiu

Recommended Posts

bulanjiu baiat sublim.mei dragilor in primul rand nu sunt aici pentru a invata mucosi de 12 ani sa citeasca.In al doilea rand va sfatuiesc sa nu incercati spam si alte magarii, ca e riscant in ziua de azi.Dac va pot ajuta cu un sfat orice in domeniu nu ezitati, raspunsul meu depinde de berea care o am si timpul din ziua respectiva.Nu vreau sa invat nimic pentru ca stiu tot ce ma intereseaza.Stiu sa fac banii si sa ii sparg insa nu stiu cum mai ganditi voi si mai ales curvele voastre.Vad ca inca nu aveti borfeturi pe aici? (il excludem pe Nytro)

Va pupacesc pe diridarii!

Din cate observ duci lispa de personalitate, pe langa asta esti destul de indecent si folosesti un nickname pe masura, te rog sa bati pasul pe loc si futi catele cu penis, numa bine.

bulanjiu baiat sublim.mei dragilor in primul rand nu sunt aici pentru a invata mucosi de 12 ani sa citeasca.In al doilea rand va sfatuiesc sa nu incercati spam si alte magarii, ca e riscant in ziua de azi.Dac va pot ajuta cu un sfat orice in domeniu nu ezitati, raspunsul meu depinde de berea care o am si timpul din ziua respectiva.Nu vreau sa invat nimic pentru ca stiu tot ce ma intereseaza.Stiu sa fac banii si sa ii sparg insa nu stiu cum mai ganditi voi si mai ales curvele voastre.Vad ca inca nu aveti borfeturi pe aici? (il excludem pe Nytro)

Va pupacesc pe diridarii!

Ba de unde apareti frate mancavas .... de unde apareti ma zicetim si mie.

Cati ani ai amice ai 12 ani si suferi de Smekerie ca tactu e in Parnasi fmm de distrus.

Cu smekeria voastra ati da bani de un Corn la Scoala si esti smeker tu X(( mama cand va vad fmm de terminati.

Cand o sa stii tu ce stiu 20% din Membri acestei comunitati vei fi Mare amice dar nu cred ca o sa ai cum.

HF

Edited by DraKNesS