BigT Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 (edited) n ct timp ?i se sparge parola? - portalul de business MONEY.ro Baietii astia ori sunt prosti ori nu stiu sa explice. Adica ei zic ca daca parola mea e: sexmax imi va fi sparta in 10 minute ca asa vrea muschiu cuiva? WTF... Edited February 9, 2011 by BigT :) Quote
Moderators Dragos Posted February 9, 2011 Moderators Report Posted February 9, 2011 Prin bruteforcing da, se aproba tabelul. Quote
BigT Posted February 9, 2011 Author Report Posted February 9, 2011 Pai un sir criptat nu e clar o parola... oricum ai incerca sa o iei tot sunt neinformati par (a se citi "retarzi"). Quote
nicku92gm Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Sexmaxim=8 caractere & +uppercase=3 ani asa zice tabelul. mi se pare clar ce nu intelegi? Quote
BigT Posted February 9, 2011 Author Report Posted February 9, 2011 ^ Da am gresit eu acolo. Nu am zis ca nu inteleg, dar zic ca dezinformeaza in masura in care nu aduc destule detalii, pe care eu le vad necesare. Quote
crs12decoder Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Calculeaza timpul necesar pentru a face fiecare permutare posibilia pentru un cuvant de 6 caractere. E vorba de 26 la puterea a 6-a.Sunt 308.915.776 de cuvinte posibile (lowercase, non numeric, a-z)Daca reusesti sa gasesti ceva suficient de rapid incat sa-ti testeze 514.859 posibilitati pe secunda, in 10 minute e gata.In ziua de azi cam orice are limita de incercari pt a preveni brute force. Quote
BigT Posted February 9, 2011 Author Report Posted February 9, 2011 ^ Exact. Deci e vorba de ceva teoretic, nu practic. Se intelege din articolul ala ca parola ta de 6 caractere de la sa spunem mail-ul de la yahoo ar putea fi aflata in 10 minute de un hacker. Quote
loki Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 (edited) Au facut statistica pe brute-urile de pe arhive recovery probabil. Nementionnd de hsh-uri cunoscute e clar. Numai la brute auzi statistici in functie de numarul de caractere si calculele mi se par destul de demodate la cat de cunoscute erau.1 litera = 26 posibilitati = timp x2 litere = 26^2 ...1 litera/cifra = 36 posibilitati..... Edited February 9, 2011 by loki Quote
Birkoff Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 cumperi acces la un sistem cloud si setezi in el decriptarea parolei... in cloud calculul se face cam asa1 litera = Z posibilitati x Y servere existente in datacenterul din cloud = X timp citeam pe undeva ca sa spart parole wep/wap puternice folosind cloud in doar cateva minute... Quote
intrus Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Cu o parola de 58 de caractere cam ce ar face? (litere mici + cifre ) Quote