Jump to content
yceman

fuck radet [ sunt singurul care ingheata ? ]

Recommended Posts

bai sunt singuru care ingheata in casa pe baza celor de la radet ? Au unele momente cand frig caloriferele dar in cea mai mare parte a iernii am inghetat ca un cacat in casa..am pornit aeru conditionat in serile cu -16 grade.. acum ca de obicei m-am dus si eu ca omu sa fac un dus...pula...intre orele 16 si 21 e apa calaie..mai pe la 22-23 o gasesti fierbinte..desigur sunt si exceptii cand e calda ca lumea si in orele dupa amiezii ...

Sunt singuru de care isi bat pla gornistii astia ?

Am sunat si la ei..mi-a raspuns o sictirita ca mai tare m-am enervat..l-a sfarsit i`am explicat ca voi face filme porno cu maicasa si fisa si sa o imi faca placere. Mda mi-a inchis telefonu direct :-?? dar nu asta e ideea...

INGHET IN PULA MEA CAND PLATESC INTRETINERE DE MA SPARG si stau in oras smecher, nu cucuiata din deal :-|

Link to comment
Share on other sites

pai vara asta direct centrala termica...m-am saturat sa stau dupa sclavii astia sa inghet..mi se scoala pla la 5 dimineata sa fac dus fierbinte..dau drumu la apa si fac...la astia nici in mijlocu zilei nu am apa calda :-| las cate 15 minute sa curga apa..m-am saturat frate...acum ca stau si pe $ mei..e dureros cand platesc si nu am beneficiat de nimic... mai ziceam daca stateam la mama dracu...dar stau in mijlocul orasului ..

@pr00f sunt bulangii ma astia de la noi din oras :-| cred ca s-au incalzit peretii destul vara trecuta

Link to comment
Share on other sites

Daca stai in Bucuresti nu e chiar asa simplu sa iti pui centrala . Astia au mot la cacat si nu mai dau voie la debransari si aia care au apucat sa se debranseze si sa-si puna centrala , platesc ca le trece teava prin casa . E culmea nesimtirii , traim in jungla , toata lumea te fura in frunte cu statul , tu n-ai niciun drept .

Iti ia bani ca trece teava lor prin casa pe la tine si cica iti incalzeste casa dar nu zic invers ca de fapt tu le incalzesti teava lor . Si n-ai voie nici sa o tai daca mai ai vreun ametit pe scara bransat la ei .

Te imbolnavesti de nervi .

Link to comment
Share on other sites

Mazare este un idiot. Fisu' este mare smecher printre machidoni si pizde pe cand tasu' umbla cu sapte tipe de-odata in Bentley-ul lui sau ce rahat de masina o avea prin nu stiu ce cartier de bogatani din Brazilia sau unde s-o fi stabilit acum. El spune ca face, ca drege, pe cand lui nu-i pasa daca nu sunt cosuri de gunoi s-au caini vagabonzi la fiecare colt de strada gata sa te violeze. Cum oamenii ajung la putere, de cand au bani, nu le mai pasa de muritorii de rand, ei traiesc in lumea lor perfecta cu caviar la micul dejun. Mazare pare ca vrea sa se implice, dar de ce sa investeasca in Constanta, in zona veche a orasului, care este minunata, de ce sa puna cosuri de gunoi ca sa fie (aproape) totul (putin) mai curat, pe cand el poate sa cumpere cate-un outfit de cat-women si o bicicleta din aur fostei, actualei, si viitoarei ...

Link to comment
Share on other sites

@pr00f nu e chiar asa ingamfat fisu ;) il stiu si e ok.. si n-are nici treaba mazare cu astia..pur si simplu jegosu de la radet sau angajatii uita sa dea..ca am vazut ca se poate..sunt zile aleatorii in care frig caloriferele si apa care frige..dar sunt zile in care cucu...stau si dardai... am intrebat in speranta ca doar blocu meu si punctu meu termic uita de noi... dar vad ca nu sunt singur. Si ce ma oftica ca platesc, si nu pot sa le fac nimic, si acum platesc din buzunaru meu..si logic ca ma fut in cur si la ultimu leu ca e banu meu si e criza si e putin...cand platesc ceva si nu am..cum sa nu o iau razna...cumpar paine si ajung acasa si vad ca am luat doar ambalaju ..pai sa nu turbez ?

Link to comment
Share on other sites

si ce te plangi ma aici :)) ce crezi ca avem noi neamuri la radet ? sau la protectia consumatorilor :))

ce plm esti "iceman" nu trebuia sa te plangi de asta :)

Pune bani la ciorap si i-ati centrala sau boiler cum zice Cipry, ca ai sa mori de frig in casa :)

Cheers

Link to comment
Share on other sites

Stau intr-un oras mic la vreo 60 de km de Constanta. Aici sunt tembelii de la RAJA. Apa din calorifere vine de la Centrala Nucleara ( na ca am zis si unde stau:)) ) deja incalzita...asa ca nu platesc prea mult. Apa calda de la robinet este fierbinte cand vrea ea. Sunt zile in care este fierbinte toata ziua dar si zile cand nu este de loc...oamnii fac lucrari...de.... In toata tara cred ca este la fel, nu trebuie sa ne plangem, trebuie sa luam masuri...daca putem:)).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...