Effy Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 (edited) cacat Edited January 10, 2012 by Effy Quote
razer_krait Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Nu are voie nimeni sa te loveasca , mai ales in ziua de azi , nici macar parintii , pentru o simpla urma poti sa-l dai in judecata , daca nu ma insel..... Quote
Xander Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 fara certificat medico legal nu faci nimic... si pentru o palma.... este cuvantul tau impotriva cuvantului lui... daca nu ai o dovada concreta nu ai sanse Quote
Aziz17 Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Il pui pe prietenul ala al tau martor ca te-a lovit. Tu scoate certificat medico-legal mai intai. Quote
tiodr Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 1. martorii nu au un rol decisiv intr-un proces findca se pot considera a fi corupti;2. degeaba iti scoti certificat medico-legal findca acolo nu scrie faptasul negru pe alb "X la lovit pe Y" ci spune ca doar ca ai patit ceva si mai trebuie tu sa demonstrezi ca el a facut-o si nu tatal tau spre exemplu;3. politistii deobicei au pile asa ca ...; Quote
daatdraqq Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Daca esti vedeta /vip local ,ai bani ,avocati ,renume ,te cauta protv-ul ,atunci daca iei o palma o sa obtii in instanta 1 mil ron despagubiri si organul o sa fie distrus profesional .Daca esti om normal ,atunci o sa te calce in picioare in sediul politiei 3-5 organe batause tocmai cand te duci sa faci plangere impotriva unui coleg de-al lor . Apoi tu o sa mergi la medicina legala si o sa-ti dea maxim 6-8 zile de ingrijiri medicale pentru ca de la 11 (parca) in sus e penal .Tu o sa spui ca te-au batut ei , ei vor spune ca ai venit batut gata .Tu faci plangere la parchet , parchetul trimite dosarul inapoi la politie (adica la aia care te-au batut) pentru investigatii suplimentare .Tu n-ai martori si esti un "golanas" , ei sunt 5 si sunt organe respectabile .Dosarul se inchide din lipsa de probe .Tu o iei in mana si promiti ca te vei razbuna . Te pilesti si vezi un organ din aia 5 intr-un bar , te duci la el , ii dai o palma . El isi cheama colegii si te aresteaza pentru ultraj ,ala era in misiune.Iei 2 ani , iesi in 13 luni ca esti cuminte , ti-ai distrus viata .Pa ! Quote
Effy Posted March 23, 2011 Author Report Posted March 23, 2011 Mi-a ramas semn pe obraz. Oricum, nu reusesc nimic. Dar noroc cu palma, ca altfel imi luam amenda. Deoarece facusem pe o scoala, fiind o institutie de stat... A doua zi m-am dus sa vopsesc scoala... mi-a citit nu stiu ce articol si mi-a spus ca vandalizarea oricarei institutii care apartine statului se amendeaza cu sume cuprinse intre 500 si 2000 de lei. Quote
Sok(er) Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Garda e o curva, bag-o in casa,Hai so futem!!! Quote
Effy Posted March 23, 2011 Author Report Posted March 23, 2011 Nu, nu e. Playground - Heroes Crew - Fotolog E un crew de graffiti. vroiam sa desenez. Quote
ripoff Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 nu ai cum sa dovedesti fara martori sau certificat medico-legal ,vezi ca multe scari de bloc au camere de filmat acuma poate ai noroc si l-a tras pe banda cand te-a lovit Quote
immun3 Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 daca te manaca in cur ce sa iti fac, noi desenam pe masinile din trafic ), parte proasta e ca v-au prins, si ce zice datdraqq este 100% realitatea Quote
Effy Posted March 23, 2011 Author Report Posted March 23, 2011 Prost a fost colegu' meu, ca n-a fugit, ca eu am luat-o la fuga de am mancat pamantul... el a ramas acolo si peste 20 de minute de fuga incontinuu' ma suna : "Mai bine ai veni aici inapoi..." Quote
Guest User Name Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Si eu mi-am loat o bataie rau de tot in sectie,la 14 ani.am furat un telefon,si am tinut-o una si buna.nu,nu l-am loat!m-au batut asa de rau incat i-am injurat cand a ajuns mama,tipam la ei ca m-au batut.m-am ales cu o amenda.prefer sa iau bataie ,decat sa iau o amenda.indiferent de ce faci,rabda si taci.prietenul tau,fute-l in gura,si baga-i mortu' in casa,daca sti ce inseamna.e sifon. Quote
little123 Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Ce frate va e frica de politai ? afli unde sta il urmaresti si ii dai o mama de bataie de nu mai stie nici cum il cheama, crede-ma chear imi place sa fiu provocat ca pe urma nu mai scapi de mine, daca eram in locu tau ii faceam viata un iad Quote
Effy Posted March 23, 2011 Author Report Posted March 23, 2011 Pai tu... dar eu la varsta mea era cam putin probabil sa reusesc asta... Quote
Marian Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 LABAGII SA TACA!blablabla cum a intrat in cladire, mi-a ars o palma. In momentu ala am izbucnit si am inceput sa fac misto de el, blablabla In jur de 2 ore tine efectul la iarba LABAGII SA TACA!Intrebarea: 1. E voie ca garda sa dea in mine? 2. Telefonul ala sau ce mortii lui e, de pe care primeste datele, pe ce conexiune se bazeaza?Nu prea are voie... eu mi-am luat cateva palme si ni stiu cate bastoane Quote
p3tru Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Pai tu... dar eu la varsta mea era cam putin probabil sa reusesc asta...nu conteaza varsta, conteaza mentalitatea si oarecum si fizicul Quote
little123 Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Si de mine sa luat un politai mai demult, era in civil si imi zicea sa nu mai fac galagie eu ii am zis sa imi arate legitimatia daca e politai si daca nu sa legitimat ii am zis dute ma si lasa-ma ca am treaba el vezi doamne ca era politai ma prins de mana si ma oprit sa stau de vorba cu el dar eu am sarit la el am vrut sa ii dau cativa pumni dar mi-a dat drumu cand a vazut ca nu se intelege cu mine, ce plm daca nu se legitimeaza de unde sa stiu eu ca e politai sau nu eu nu stiu multe cum face cineva figuri din 2,3 pumni e gata nu mie frica Quote
Effy Posted March 24, 2011 Author Report Posted March 24, 2011 Eu nu am buletin, nu ca nu l-am luat cu mine. Quote
BigT Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 N-are voie sa te agreseze fizic. Insa, la cate reguli sunt incalcate zilnic nu mi se pare ceva special, mai ales ca nu esti bo$$. Zi mersi ca nu te-a calcat in picioare si data viitoare casca ochii. Tentativele astea de razbunare sunt in majoritatea cazurilor esuate si se finalizeaza in cel mai apropiat centru de corectare. Quote
CyberneticGOD Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Frate tu pentru o palma esti interesat de ce pot sa le faci lor? fix pula:) cum ziceau si unii baieti pe aici mai inteligenti, e cuvantul tau impotriva lor care sunt respectati in cadrul MAI, eu mi-am luat-o la calcai si la coaste de am fost facut exact ca pateul ala bucegi, au fost ani cand o incasam de 2 3 ori pe an de la ei invelit in covor:))) si ce? am luat-o in mana ca nu prea ai ce sa le faci.. si nici nu m-am plans nimanui, zicea cineva legat de ultraj are perfecta dreptate daca sunt gabori de aia pizditi o dau cu ultraj dar eu m-am spart de multe ori cu jandarmii la aia le mai futi un pumn la unu dintre ei ti-o iei de la tot sediul dar scapi de puscarie ramai spart cu gaoaza rupta cand te caci stai intr-o parte pe wc dar esti satisfacut personal ca i-ai spart si tu muia la unu dintre ei, cel putin pe mine asta ma consola uneori. try it succes:)) Te invat doar de bine!>< Quote
begood Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Si eu mi-am loat o bataie rau de tot in sectie,la 14 ani.am furat un telefon,si am tinut-o una si buna.nu,nu l-am loat!m-au batut asa de rau incat i-am injurat cand a ajuns mama,tipam la ei ca m-au batut.m-am ales cu o amenda.prefer sa iau bataie ,decat sa iau o amenda.indiferent de ce faci,rabda si taci.prietenul tau,fute-l in gura,si baga-i mortu' in casa,daca sti ce inseamna.e sifon.da ti-o picat bine bataia. Quote