Flubber Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 În primul rând vreau s? specific urm?torul lucru: aceast? curiozitate nu este vreo fars? de 1 aprilie.De câte ori v? sp?la?i zilnic pe mâini? Argumenta?i în cel pu?in 20 de cuvinte. Eventual ocazii, situa?ii etc.Deasemenea, v? rog s? r?spunde?i cât mai sincer ?i eventual f?r? ru?ine, indiferent de media respectiv? sau num?r.Mul?umesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 De peste 15-40 de ori, nu suport sa stau cu mainile nespalate. Deja mi se inaspresc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 cum eu stau 10-16 ore la pc, ma spal doar cand ma duc la wc sau inainte de masa in rest cand stau la pc nu am de ce sa ma tot spal...de asemenea cand vin de afara iar ma spal pe maini (am pus mana pe cine stie ce chestii pe afara cum ar fi barele din transportul in comun, masini, clante si alte chestii neigenice) si e de preferat sa fiu cu mainile curate cand intru in casa.de asemenea cand sunt afara (de obicei cand ma plimb cu bikla) daca mi se face foame folosesc o solutie (hand gel) pentru curatat mainile inainte sa mananc (se gaseste la farmacii sau la supermarket) - e un gel antibacterian pentru spalat pe maini (fara apa) si il folosesc doar cand ma duc sa ma plimb cu bikla (il am in saculetul cu scule de bikla)nu am un numar fix de spalari zilnice, am specificat doar cand anume ma spal si de ce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 cum eu stau 10-16 ore la pc, ma spal doar cand ma duc la wc sau inainte de masa in rest cand stau la pc nu am de ce sa ma tot spal...de asemenea cand vin de afara iar ma spal pe maini (am pus mana pe cine stie ce chestii pe afara cum ar fi barele din transportul in comun, masini, clante si alte chestii neigenice) si e de preferat sa fiu cu mainile curate cand intru in casa.de asemenea cand sunt afara (de obicei cand ma plimb cu bikla) daca mi se face foame folosesc o solutie (hand gel) pentru curatat mainile inainte sa mananc (se gaseste la farmacii sau la supermarket) - e un gel antibacterian pentru spalat pe maini (fara apa) si il folosesc doar cand ma duc sa ma plimb cu bikla (il am in saculetul cu scule de bikla)nu am un numar fix de spalari zilnice, am specificat doar cand anume ma spal si de ce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCold Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 De cate ori este necesar.La fel ca Birkoff, 10-16 ore la PC cand nu am scoala. Ma spal pe maini cand ma duc la wc, in rest noo... doar daca ma murdaresc, de obicei sunt atent .De ceva vreme stau mai putin la pc fiindca am inceput sa fac basket, dupa basket dus...Iar cand am scoala, la fel.. cand ma murdaresc, dupa ora de sport, wc... si-atat. off: Trei programatori (unul lucra la Windows, unul la Solaris, unul la Linux) la WC. Vine cel de la Windows consuma jumate din sapunul lichid, se sterge pe maini cu jumate de sul de hartie, si le zice celorlalti: - Pe noi la Microsoft ne invata ca nu conteaza cate resurse consumi, daca iese treaba bine. Vine si cel de la Solaris, se spala si el dar cu mai putin sapun, se sterge cu mai putina hartie si le zice: - La Solaris ne invata ca resursele trebuie economisite daca functionalitatea depaseste 90%.Vine si cel de la Linux, nici nu se spala pe maini. Ceilalti stupefiati: - Cum, tu nu te speli pe maini? - Noi programatorii de Linux am invatat sa nu ne pisam pe maini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 5-6 ori ca e scumpa apa . Uneori scuip in palma de 2-3 ori ca sa fac economie .Pe dinti ma spal doar dupa masa de Pasti ca pute mielu . Foarte des ma clatesc cu dubludistilat de vin , e bun contra microbilor din porc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiodr Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 da da, hai mai taie din ele dale dreaq:)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornada Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 pai pe maini ma spal de 6-7 ori pe zi dimineata cand ma trezesc........cand ajung acasa.....dupa ce vin de afara ......dupa fiecare masa.....si seara inainte de somn:-??,si pe fata ma spal de 3 ori pe zi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
just-for-funn Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Credca de vre`o 15 ori daca nu mai bine, dim cand ma trezesc, apoi la locul de munca ma spal de f multe ori mai ales in pauza de masa ca lucrez cu soluti, gen, prelandez, un fel de benzina, loctite, si inca ceva catatri dastea ... o si cand ma duc la WC, sau tot la munca cand ma duc sa ma spal pe fata(sa ma recoresc) ca e o caldura acolo de mor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1c0 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 de cate ori am ocazia.mainile, unghiile is f. importante, ca daca pute mana cand duci mancarea la gura, datdraqu umblu cu mainile prin gura si deaia.e o prostie sa numeri, dar rar trec pe la baie sa nu ma spal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 daca-ti pute mana e bine sa te speli mai jos, la sursa, si rezolvi problema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 7-8 ori .... .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 5-6 ori pe zi...mai bag si mana pe la pizda alora din clasa,si dau pe la bot...bine,ca nu e nici o problema,la tastatura lafel fac,la bara de la autobuz...nu ma feresc de hepatita.ma cac pe ea.daca intra ,intra.cand am drum pe la wc,acolo dau voleu:)).faci statistici la "epatita"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 1-2 ori pe luna... ca e scumpa apa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzapper Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 -dimineata-dupa ce duc gunoiul-inainte de masa-dupa ce vin de la cumparaturi (banii sunt murdari)-dupa wc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 apa e uda . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupaLaPlic Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Doar la ocazii speciale...gen Paste Craciun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 De obicei cand intru in contact cu un obiect necunoscut gen FETE ...Acum fara gluma...1.Cand intru in contact cu Jonny B@losu (adica cand ma duc la WC)2.Cand vin de afara.3.Inainte sa mananc4.Dimineata si seara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...