wildchild Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Ce dracu a fumat asta?YouTube - SATANA | Lorin Fortuna | Dan Diaconescu DIRECT | 20.MAR.2011 | OTV HD | L I V E | P|16 Quote
prodil89 Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 TERRA PAPPERS cu putina BIBLIE si putina TELEPATIE si MULT praf tras pe nas.TADAAAAA.Macar de ar fii gandit firul povestii mai bine ca nu am inteles nimic.Nu ca m-ar interesa Quote
wildchild Posted April 5, 2011 Author Report Posted April 5, 2011 am auzit de termenul de imaginatie bogata da asta' intrece orice limita Quote
prodil89 Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 hahahaha Omu asta a luat toate teoriile conspirative si a facut galusca din ele. Vedeti mah cum se face...tragi un pic pe nas, scrii o carte si astepti banii Quote
Patrunjel Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Eu cred ca va este ciuda.Domnul Dan Diaconescu deschide mintile tinere, le provoaca la gandire.Va este ciuda viindca voi nu v-eti aparea vreodata in emisiunea dumnealui.Este un mare on, neinteles pana la ora actuala, si eu cred ca exista civilizatia reptiliana, numai ca stau sub apa, noi defapt suntem mutanii genetici ai epocii. Quote
zzapper Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Mi se par mai prosti cei care se uita.Uitati-va la Patrunjel. Quote
Patrunjel Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Mi se par mai prosti cei care se uita.Uitati-va la Patrunjel.Daca razi, te rog fa ce fac si eu.Tine palma la cam 2 radiani in fata fetei, concentreaza-te, si apoi pune un chibrit in mijloc.Daca ai si tu putere de peste lumea asta (desi nu ma astept) ar trebui sa vezi capul chibritului inrosinduse, pana la nivelul in care face aerul sa se dilate intr-atat incat devine vid.Asta e dovada ca puterea care circula deasupra noastra din cauza astrelor Guadala exista, si ca ne influenteaza lumea.De fapt, lumea noastra nici nu exista, e o iluzie creeata de razele radiante din stelele care se distrug in alte lumi.Dar trebuie sa ai puterea ca sa intelegi asta...nu ma astept la tine sa intelegi Quote
adi003user Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 daca ma chinuiam nu puteam inventa atat. hmm pacat ca nu exista un tool de trasformare audio -> text. cred ca avem un blog cu un biliard followers Quote
zzapper Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Daca razi, te rog fa ce fac si eu.Tine palma la cam 2 radiani in fata fetei, concentreaza-te, si apoi pune un chibrit in mijloc.Daca ai si tu putere de peste lumea asta (desi nu ma astept) ar trebui sa vezi capul chibritului inrosinduse, pana la nivelul in care face aerul sa se dilate intr-atat incat devine vid.Asta e dovada ca puterea care circula deasupra noastra din cauza astrelor Guadala exista, si ca ne influenteaza lumea.De fapt, lumea noastra nici nu exista, e o iluzie creeata de razele radiante din stelele care se distrug in alte lumi.Dar trebuie sa ai puterea ca sa intelegi asta...nu ma astept la tine sa intelegiBine domnule Patrunjel.Cum spuneti dumneavoastra. Quote
CyberneticGOD Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 cel mai de cacat post TV din Romania. Quote
wildchild Posted April 5, 2011 Author Report Posted April 5, 2011 cel mai de cacat post TV din Romania.uite ca cel mai cacat post a scos ceva ce lasa pe multi gura casca.eu tot nu inteleg ce-i in capul lui ala care a scos pe gura chestiile alea Quote
Church Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 nu mai pot, cred ca fac febra la abdomen!au tu la el : limba romana e limba extraterresta Quote
root_prime Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 De fapt, lumea noastra nici nu exista, e o iluzie creeata de razele radiante din stelele care se distrug in alte lumi.te-au molestat ai tai cand erai mic?ps: daca iei **** nu te superi pentru ca e doar o iluzie right? 1 Quote
Patrunjel Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 @tromfil Pana si cratimele sunt tehnici subversive ale masonilor.Tu stii ca de fiecare data cand pui o cratima, sufletul tau se apropie de Poarta Galactica cu un centimetru? De-aia s-au inventat cratimile, ca sa ne ia sufletul fara sa ne dam seama, noi trebuie sa ne intoarcem la populatia crocodiliana, alta solutie nu exista...@root_prime Daca as lua patru stelute nu m-as supara. Quote
MrRip Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 @ p3tru : cam asta ma chinui si eu sa-mi dau seama ... Patrunjel : te transformi frate in reptilian ? Sau ai doar febra si delirezi ? --------------------------------------------------------------- <-- cratime Ah , m-am apropiat cu -------------------------------------------- (nr de cratime) cm mai aproape de Poarta Galactica !!! UUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!! Quote
root_prime Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Patrunjel : te transformi frate in reptilian ?cred ca in secunda asta anunta apocalipsa la coltu strazii si face bule la gura Quote
Patrunjel Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 cred ca in secunda asta anunta apocalipsa la coltu strazii si face bule la guraSe cheama spume, si sa stii ca si alea sunt din cauza ca natura goriliana a omului inlatura mereu materie, si materia aia (spirituala, inexistenta defapt) este eliminata prin spume. De fapt, "golul" din interiorul spumelor este spiritul caleidoscop al omului, care iese, pentru a ajuta omul sa treaca intr-o treapta superioara, care ajuta psihicul, mintea, si metafizicul.Daca nu stii, nu vorbi... Quote
prodil89 Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 OMFG pseudo-genius-pot-talking-trolls!!!!! Quote
p3tru Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 @ Patrunjel, trebuie sa ne intalnim mai rapid sa mergem la o bere, si sa-mi recomanzi si mie de unde iti cumperi weed... de efecte secundare de astea am si eu nevoie la ora de religie sa ma pun in gura cu preotul LE; vezi ca ai un pm de ieri cred (sa-mi mai dai odata add, ca imi apar alte kkturi) Quote