Nytro Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Top 10 cele mai bune browsere din 2011De-a lungul timpului au existat nenum?rate dezbateri privind cele mai eficiente browsere de pe pia??. Pentru c? de la an la an apar noi versiuni, dar ?i noi produse de navigat pe internet, iat? cel mai recent top al celor mai bune 10 browsere din 2011. Clasamentul este realizat de cei de la Axleration.1. Mozilla FirefoxMozilla a lansat aceast? versiune pe data de 22 martie. Interfa?a îmbun?t??it?, viteza crescut?, dar ?i accelerarea hardware fac din cea mai nou? versiune a Firefox cel mai bun browser.Specifica?ii: Butonul Firefox – un substitut pentru meniuri Îmbun?t??ire serioas? a butonului Bookmark Navigare Offline Zoom De 3 ori mai rapid decât versiunea 3.6 Grafic? 3D Integrare Anti-virus Anti-phishing Update Automat Teme (Personas) 10.000 de modalitati de a-l personaliza Suport Multi touch Traducere în 75 de limbi Implementarea standardelor HTML5 Fonturi speciale Auto Complete îmbun?t??it Session restore2. Google Chrome 11Google Chrome este de altfel ?i al doilea cel mai utilizat browser. Dup? succesul variantei 10 , Google a decis lansarea versiunii beta a Google Chrome 11. De?i nu se ?tie pân? acum data de lansare a versiunii oficiale, Chrome 11 se bucura deja de un succes r?sun?tor.Specifica?ii: Sc?derea utilizarii CPU cu 80% Search box mai eficient Download mai u?or Crestere spectaculoa?a a vitezei Java Script Update-uri automate Session restore Cu 68% mai rapid decat varianta anterioara Implementarea standardelor HTML5 Anti malware Anti Phishing Grafica 3D Recuno?terea vocii Teme Auto Complete mult îmbun?t??it3. Internet Explorer 9Chiar dac? este cel mai bun browser de pân? acum al celor de la Microsoft, înc? nu poate concura cu cele dou? men?ionate mai sus.Specifica?ii: Integrare cu Windows 7 Interfa?? nou? Design nou pentru pagina New Tab Bara de notificare Integrare a barei de adrese ?i cea a c?utarilor Mult mai rapid decat variantele anterioare Implementare a standardelor HTML5 Update-uri automate Îmbun?t??ire a caracteristicilor Add-on Filtru smart screen Caracteristici de securitate ?i confiden?ialitate îmbun?t??ite4. Opera 11Opera 11 este un browser restilizat cu multe facilit??i ?i mult mai sigur chiar ?i decât Mozilla Firefox 4.Specifica?ii: Buton Opera Visual Mouse Gestures Standarde HTML 5 Caracteristici CSS3 Panou de mail ce poate fi drag-uit Skins si Layout uri Widget-uri Torrent download rapid Foarte bine securizat pentru download-uri Cel mai rapid motor JavaScript5. SafariApple a lansat cea mai recent? versiune a Safari, numit? de altfel Safari 5.0.4, acum câteva s?pt?mâni. Browser-ul americanilor de la Apple poate fi folosit atât pe Windows 7, cât ?i pe Mac 10.Specifica?ii: Suport HTML5 Safari Reader De 2 ori mai rapid decat Firefox 3.6 Casu?? de adrese inteligent? Accelerare Hardware Tastatura de navigare îmbun?t??it? Suport de îmbun?t??ire a clarit??ii imaginilor (ICC) Motorul de cautare WebKit Motoare Nitro ?i JavaScript mai rapide6. MaxthonAcest browser este cunoscut datorit? setului bogat de caracteristici pe care îl de?ine. De asemenea, acesta face navigarea foarte placut? prin plug-in-urile speciale ?i prin solicitarea sc?zut? a memoriei.Specifica?ii: Butonul Maxthon Ad hunter-ul Dual Display Engine Visual Mouse Gesture Magic Fill Skin-uri Drag and drop foarte bun7. FlockFlock este un web browser specializat în furnizarea de re?ele sociale ?i facilit??i Web 2.0. Este perfect pentru dependen?ii de MySpace, Facebook, YouTube, Twitter, Flickr, Blogger, Gmail ?i Yahoo! Mail.Specifica?ii: Schimbul nativ de text, link-uri, fotografii ?i clipuri video Media Bar-ul – previzualizare a clipurilor video online ?i a fotografiilor Feed Reader Blog Editor – permite postarea directa în orice blog desemnat8. Avant 2011 alpha 1Acesta este cunoscut si sub numele de Avant 11.7. Aspectul s?u profesional i-a adus numero?i utilizatori, îns? nu atât de mul?i încât s? poat? concura cu gigan?ii Mozilla ?i Chrome.Specifica?ii: Zoom de 500% Foarte simplu de folosit Blocheaz? doar Pop-up-urile Viteza asemanatoare cu IE89. Deepnet Explorer 1.5Deepnet Explorer nu reu?e?te s? impresioneze prin nimic special, însa ofer? câteva facilit??i aparte. Se concentreaz? în principal pe fluxurile RSS si re?eaua P2P.Specifica?ii: Buton de securitate pe fiecare tab Sandbox Interfa?? customizabil? Suport online ?i email Vitez? destul de bun?10. Phaseout 5Este un browser bazat pe Flash si este foarte apeciat pentru skin-urile sale speciale.Specifica?ii: Navigare u?oar? Sandboxing Design futuristic Viteza slab? fa?? de toate celelalte brosere men?ionateSursa: » Top 10 cele mai bune browsere din 2011 via money.ro Quote
Guest Mosad Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Eu am ales opera si pot sa zic ca merge brici pe un calculator jaf.Vi-l recomand. Quote
MagicThunder Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Am toate browserele,Firefox 4 final,chrome,opera,IE dar cel mai bun si cel mai simplu imi place Chrome dar are un dezavantaj la proxy de exemplu daca schimb proxy ul imi schimba proxy ul default al sistemului +messenger si numi place dar pentru asta folosesc mozzila care suporta foarte bine si e un avantaj schimbarea proxy urilor imediat. Quote
mike_vio Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Eu tot Opera folosesc si dupa mine e No.1. A fost cu un pas inaintea celorlalte browsere:client emai, tab-uri, download manager + client torrente, speed launch, comanda vocala... Quote
tromfil Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Opera e bun, dar st? prost la capitolul reclam?, astfel nu prea are cine s?-l dezvolte. La pluginuri m? refer c? în rest au fost printre primii.Chrome pentru navigare normal?, iar Firefox pentru restul. Quote
Flubber Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Poll de pe XtremeZone:(15 weeks ago)Netscape Navigator nu cumva este Mozilla Firefox de astazi? Quote
sTz Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 True, dar pe 2010 as inversa primele 2 locuri.FF si-a revenit, era la un moment dat un wannabe IE, scazuse mult fata de versiunile sub 3.0. Quote
Brabus Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Nu exista cel mai bun browser, depinde ce necesitati are fiecare si care se adapteaza cel mai bine. Firefox, fac setarile foarte rapid la proxy, Opera, il folosesc pentru navigare este foarte o.k din punctul meu de vedere, daca din greseala inchid un tab, il pot restaura foarte rapid cu un simplu click, opera poate multe dar putini cunosc ce poate acest browser, mai are o optiune interesanta, opera turbo ajuta foarte mult cand ai o conexiune lenta, nu incarca ferestrele flash, publicitate si toti dracii.Chrome nu folosesc, ma enerveaza ca la deschiderea unui tab arata istorialul. Quote
crs12decoder Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 Dupa ce imi reinstalez windowsul primu' si primu' lucru pe care il fac e sa downloadez firefox.Dupa ce ma vad cu el instalat, ma linistesc... si apoi incep.. drivere, codecuri, yahoo.. etc. Imi place opera al fel de mult ca internet explorer. Quote
adi123456789 Posted May 14, 2011 Report Posted May 14, 2011 Folosesc firefox-ul de mult timp, sunt multumit Quote