Jump to content
drink

Internet gratis pe telefon!

Recommended Posts

Posted

Salutare!

Exist? vreo metod? de a trimite internet de la un telefon la altul? Am v?zut unii colegi, care sunt pe VODAFONE c?-?i trimit internet unu la altul prin formarea num?rului "*147#* parc?...?i ape?i 3-3-3 bl@-bl@-bl@. Mi s-a zis c? po?i trimite internet chiar dac? acea persoan? care trimite "net-ul" ?i nu are pe telefonul lui, tot se poate trimite.

Eu vreau s? ?tiu dac? exist? o metod? de a trimite internet pe cosmote?

P.S. Este gratuit internetul cic?.

Mul?umesc anticipat.

Posted

Da mã merge nu mai radeti de el....

Iti explic eu cum trebuie sa faci : vezi ca se gasesc in comert cabluri de conectare intre doua telefoane. Sa-l iei mai lung ca o sa-ti trebuiasca..Conectati telefoanele prin acest cablu si amandoi sunati, in acelasi timp la numarul de telefon 080555555555 .Dupa aceea inchideti telefoanele .... Deschideti telefoanele si asa conectate intre ele o sa aveti net cu o rata de download de 15-20mb/sec. Partea mai naspa e ca trebuie sa stati cu telefoanele asa conectate prin acel cablu...

P.S: believe me? you're crazy

Posted (edited)

Vorbiti prostii toti :) Este o facilitate la Vodafone prin care poti face cadou altui nr de Vodafone 15 MB PENTRU INTERNET , trafic valabil 24 de ore ! Deci poti sa-i spui si asa ca "trimiti Internet cuiva" .

Edited by MrRip
Posted

Poate sunt offtopic, dar in 2007 era o metoda de internet gratuita. (Orange)

Serviciul MMS functioneaza in felul urmator:

APN: mms

Proxy: 62.217.247.252:8799

Server: wap.mms.orange.ro:8002

Serviciul WAP:

APN: wap

Proxy: 62.217.247.252:8799

Combinand cele doua vom obtine setarile unui internet gratuit:

APN: mms

Proxy1: 62.217.247.252:8799

Proxy2: wap.mms.orange.ro:8002

Proxy-urile se pun cum urmeaza: Proxy1 -> Proxy2

Note: Asa luam netul in 2007 :)

Astept pareri, ca eu nu am mai incercat

Posted
Vorbiti prostii toti :) Este o facilitate la Vodafone prin care poti face cadou altui nr de Vodafone 50 MB PENTRU INTERNET , trafic valabil 24 de ore ! Deci poti sa-i spui si asa ca "trimiti Internet cuiva" .

Tot RipKid sa va zica ma?

E stiam de 15 MB gratis s-au 15 SMS, poti trimite cadou, uite ce zice nenea google Google .