UnUser Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Stiu ca printre voi nu sunt oameni cu capacitati financiare super dezvoltate, dar , ajutati un prieten bolnav de cancer. Sau macar trimite-ti linkul mai departe. Nu va costa nimic. Ajutatil pe Cosmin ! « Myky BlogMultumesc.PS: Un moderator, daca se poate, punetil sticy cateva zile, 1 saptamana. Multumesc. Quote
Silviu Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Cine plm e ala ca n-are nimic, in plus nu scrie nici ce problema are, e un articol facut la duma - Ajutatil pe Cosmin ! Quote
NeoLithiculX Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Chiar nu pot sa-mi dau seama ? E atat de sec postul ala, nu reiese nimic din el, ce boala are ? Quote
Moderators Dragos Posted May 5, 2011 Moderators Report Posted May 5, 2011 (edited) Stirea e postata doar pe blogul acela. Am dat o cautare dupa nume si mi-a dat ceva din Ziarul Financiar. Edited May 5, 2011 by Dragos Quote
daatdraqq Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 @UnUser de ce pula mea glumesti cu chestii d-astea ma ? Ti se pare amuzant ?Ia intrati aici , poate cunoasteti pe vreunul din prietenii lui si intrebati daca e adevarat .Sau dati un mesaj privat , eu nu am cont si nici nu am de gand sa-mi fac .http://ro.hi5.com/friend/p151784671--Cosmin_Paunescu--html Quote
UnUser Posted May 6, 2011 Author Report Posted May 6, 2011 Ba mancamiai pula, tii se pare ca glumesc cu chestii dastea ? E bolnav de cancer dobitocilor. Tii se pare ca asta e o gluma ? Quote
daatdraqq Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 Vorbeste frumos si scrie corect.E normal sa fim suspiciosi , sunt foarte multi excroci in Romania inclusiv cei care vin pe la usi cu poze. Quote