MagicThunder Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Romani jefuiti virtual. Mii de conturi de mess si e-mail sparte www.stirileprotv.ro)Aveti grija ca va pun astia la zid=))pirati ai internetului si eu care credeam ca sunt supa la plic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Am citit si eu mai devreme. Mi se pare mare cacanarie articolul, e adevarat ca poti sa fraieresti mai usor pe net, dar nici asa de usor cum era conversatia aia de acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 cik social engineering, asa ii trebuie daca e proasta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromfil Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Nu sunt expu?i deloc. O porc?rie de articol. ?tiam c? mister Costin(parc? el e) e ceva mai smart.Cum sunt eu expus dac? am email pe Yahoo, Gmail sau domeniu propriu? Toate sunt gratuite. Deci o mizerie de articol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Atacator: ce mai faci?Victima: am ciorba pe aragaz si prelucrez si pozeAtacator: pot sa te intreb ceva?Victima: da, normalAtacator: in ce oras sau sat s-a nascut mama ta?Victima: ClujVictima: de ce?Atacator: fac un studiuAtacator: care este muzicianul tau favorit?Victima: depecheAtacator: ce nr de tel ai?Victima: ce studiu faci tu? 07*********Atacator: ti-am schimbat parola. Daca vrei sa o ai, ia o cartela reincarcabila de 20 euro si facem schimb.LOL cine ar pune parola unde s-a nascut masa sau nr de telefon ) Pana la urma e si prostia romanului la o adica cum sa pui parola nuemele meu mic sau nr de telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi123456789 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 ''In cazul in care vor fi identificati risca pedeapsa cu inchisoarea de la 3 luni la 15 ani " ba sa-mi sugi pula.... i-a prinde-ma de oua.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anon Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Au auzit si astia de la pro de social engineering ntz,ntz.Voi ati observat ca in ultima perioada,de 5 ani incoace sa zicem au mai mai multe stiri de umplutura decat subiecte concrete ?Titlul paginii e chiar interesant.Si eu as vrea sa invat sa sparg parole de mess si gimeil,daca are careva un cioca/n/el sau un /b/aros as fi recunoscator .@MazaBoy: cred ca se refereau la raspunsurile de la datele de recover password. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGS Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Prostie mai mare ca cea care am citit-o nu cred ca am mai vazut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Cel mai penibil articol,auzi la ei,noua metoda in romania.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greerasu_tony Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Romani nu fura se adapteaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skipper Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 "Denumirea sofisticata a noii metode de furt este social engineering"Pai in pula mea daca stau bine sa ma gandesc tot ce este la televizor se bazeaza pe "metoda asta de furt".Si pana la urma nu este nimeni vinovat ca tu esti prost.Sa faca si sa demareze 1000 de campanii de informare,cursuri,publicitate.DEGEABA!Nu este nimeni vinovat ca tu,dai cvv si contul de card unui individ printr-un scam (metoda batraneasca) sau prin altele prin care ei,noi sau voi poate ca nici nu am auzit.Nu este nimeni vinovat ca sunt prosti.Ma uit in institutiile statului,unde sunt functionari pe care ii doare in pula ,pleaca sa iti faca niste copii la acte si te lasa singur in birou.langa 250 GB sau > de informatii sau langa un dulap care contine 50000 de dosare cu evidente,statistici sau situatii financiare.Am fost la un consultant vodafone in magazin cu o problema la setarile de internet pe telefon si ala s-a logat in fata mea pe contul lui de posada cu parola catalincrisan sau ceva de genul.Adica hai sa fim seriosi...Mai intai fi diplomat,corect si perfect,si apoi sa ai pretentii de la altii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flaviusone Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Cel care a scris articolul nu batea chiar campii.Ma refer la ideea cu noua metoda.Cunosc 2 persoane din liceu care acum o saptamana si-au pierdut idurile pe seama acestei metode.Persoanele erau fete deci va imagianti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammerfall Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Erau cumva din MM? Si nu li s-au mai dat id-urile inapoi, nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
invaThNs Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Daca stam sa ne gandim ca cei care au stealer printre care si eu..:)Ce sa mai zicem ?Credca daca scriu yahoo in stealer am peste 500 de adrese de email valide user+pw.Si multe alte conturi de pe diferite siteuri..Romanii au Talent..la furturi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicThunder Posted May 14, 2011 Author Report Share Posted May 14, 2011 )de aia am si postat articolul:))am cazut de pe scaun de ras=))la ce prostii scot astia din lipsa de ocupatie.@flaviusone tu esti ala care a realizat articolul?pai in pula mea cine e de vina ca aia dau click pe toate linkurile si pica in stealer sau in ce mai pica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rekonbv Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Atacator: ce mai faci?Victima: am ciorba pe aragaz si prelucrez si pozeAtacator: pot sa te intreb ceva?Victima: da, normalAtacator: in ce oras sau sat s-a nascut mama ta?Victima: ClujVictima: de ce?Atacator: fac un studiuAtacator: care este muzicianul tau favorit?Victima: depecheAtacator: ce nr de tel ai?Victima: ce studiu faci tu? 07*********Atacator: ti-am schimbat parola. Daca vrei sa o ai, ia o cartela reincarcabila de 20 euro si facem schimb.Sa fim seriosi.......... doar copii sub 12 ani pica in astfel de prostii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flaviusone Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Sa fim seriosi.......... doar copii sub 12 ani pica in astfel de prostii Clar, esti prost iti iei teapa, dar totusi iti dai seama ca metoda lor e diferita de la caz la caz.Spre exemplu odata ce castigi access la un count poti pacalii pe cei care ii are in lista, oameni care vor avea incredere in tine.Erau cumva din MM? Si nu li s-au mai dat id-urile inapoi, nu?Erau din Buc si nu au mai primit nimic iti dai seama.Legat de stealere da e adevarat dar e cu totul alta mancare de peste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimagheo Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Nu am avut "placerea' sa-mi fie furat contul si schimbata parola si intrebarea secreta, dar se pare ca chiar si asa ai o anumita optiune - "This is not my question" - si astfel iti va fi afisata intrebarea originala. Se pare ca si google zice ca nu se poate "disable This is not my question in yahoo mail" . Deci iti poti recupera contul fara sa dai cei 20 de euro.Mai exista si pagina asta: http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/acct/info/sqachange.html Deci... sparge la oua. Sau sunt nu sunt eu la curent cu schimvarile yahoo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanISR Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Atacator: ce mai faci?Victima: am ciorba pe aragaz si prelucrez si poze ))))))))))))))))))))))))) hahahahah cea mai tare fazao mai postat parca Neme , pe blog lui/forum , despre treaba asta cu intrebarile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sok(er) Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Atacator: ce mai faci?Victima: am ciorba pe aragaz si prelucrez si pozeAtacator: pot sa te intreb ceva?Victima: da, normalAtacator: in ce oras sau sat s-a nascut mama ta?Victima: ClujVictima: de ce?Atacator: fac un studiuAtacator: care este muzicianul tau favorit?Victima: depecheAtacator: ce nr de tel ai?Victima: ce studiu faci tu? 07*********Atacator: ti-am schimbat parola. Daca vrei sa o ai, ia o cartela reincarcabila de 20 euro si facem schimb.Numai distrusii si "hackeri" care joaca metin fak dastea ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 defapt tu esti distrus-ul cum sa iti pui numarul de telefon ca parola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammerfall Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 De fapt, nu a zis nimeni ca era numarul de telefon ca parola. Pur si simplu, ala a dat recuperare parola. I-a vazut intrebarile de recuperare a parolei si i-a cerut raspunsul. Apoi a resetat parola. Simplu si frumos. Fara decriptari si fara brute force. Fara stres si fara nopti nedormite.Ce-i drept, doar copiii cad in plase de astea, si unii adulti mai batuti in cap. Ideea e ca "metoda noua" social engineering inca functioneaza. Si va functiona mult timp de acum inainte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilentPH Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Ce aiurea ... Articolul asta e facut la misto ... Nu mai au nici astia ce scrie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...